Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniabbb - zdrowa.
I to jest prawidłowe myślenie, uda się!
Już coraz mocniej czuje małą.
Ostatnio tak trochę plamiłam, ale na szczęście trochę i przez jakieś 3dni.
Szczerze wam powiem, że choćbym nie chciała, to wydaje mi się, że urodzę przed terminem.05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
JejKuś ile wy dzisiaj napisalyście, fakt przeczytałam wszystko ale na ostatniuej stronie już nie pamiętam co chciałam pisać hihihihi
Bacha trzymam mocno kciuki żeby rodzice zmienili zdanie, a jak nie... Ich strata kochananie przejmuj się bo szkoda nerwów.
Aleala czekam niecierpliwie na wyniki bety. Dawaj znać szybko jak tam.
Kate jak u ciebie? Trzymają cie Jeszcze?
Nadziejka ciesze się ze Już lepiej, odpoczywaj dużo kochana buziaki
A ja jutro wolne i na 15 do lekarza mykam. Żeby tylko serduszko biło... JejKuś..Kicior lubi tę wiadomość
-
patkaaxx90 wrote:Ja jakoś nie myślałam żeby mojemu mężowi dać jakiś witaminki..... sama tylko folik biorę..... tylko jakoś nie wiem co mogła bym mu kupić....MakeMeLemonade wrote:Patkaaxx, a też nie wiedziałam co bym mogła mu dać a coś chciałam bo odżywia się dość kiepsko (nie lubi wielu rzeczy dlatego jego dieta jest baaardzo monotonna
).
Pani w aptece poleciła Androvit, czytałam trochę wcześniej o tym specyfiku i ma dość dobre opinie
PS: Czyżby rocznik 90? Ja też ^^
Myślę że facetom też spokojnie możecie serwować folik i albo właśnie Androvit lub Salfazin (one mają b. podobny skład) oraz wit C w dawce 1000mg dziennie też jest wskazana bo poprawia ruchliwość żołnierzykówWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 15:59
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Jussio dzięki:)
chyba udam się do apteki i troszkę pod witaminuje mojego męża
:)tylko pewnie bede musiała mu przypominać żeby zażywał bo on na 100 % zapomni hehe
Eh.. dziewczyny jaka pogoda u Was bo u mnie pada i jest zimno co za początek lata nic tylko o urlopie myśleć...Miłosz
Honoratka
-
Jussio dzięki! My wit C pijemy jak jesteśmy przeziębieni, nie pomyślałabym, że wpływa też dobrze na żołnierzyki ^^
Ja mojego też pilnuję, tzn daje do rączki jak sama swoje bioręWtedy mam pewność hehe Czasem mam wrażenie, że już mam dziecko
Ehh faceci
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
patkaaxx90 wrote:Jussio dzięki:)
chyba udam się do apteki i troszkę pod witaminuje mojego męża
:)tylko pewnie bede musiała mu przypominać żeby zażywał bo on na 100 % zapomni hehe
Eh.. dziewczyny jaka pogoda u Was bo u mnie pada i jest zimno co za początek lata nic tylko o urlopie myśleć...bo nie chciał na początku nawet słyszeć że mógłby jakoś wspomóc swoich chłopaków witaminkami
Ale jak wyszły mu kiepskie wyniki nasienia to teraz bez gadania łyka wszystko co mu naszykuję i nawet już o wieczornej dawce sam pamięta także jestem z niego MEGA dumna
A pogoda u mnie tak samo paskudnaLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
MakeMe to sprawdź sobie jaką masz dawkę tej wit C i jak mniejszą niż 1000mg to niech pije częściejLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Hashija to ja opowiem jak moja koleżanka była na porodówce z mężem gdzie lekarz powiedział im wcześniej że będzie dziewczynka na pewno...
koleżanka urodziłam lekarz wychodzi do jej męża daje dziecko i mówi że gratuluje syna, a on w szoku z tekstem że to nie jego dziecko bo miała byc dziewczynka.. no to lekarz się pyta o nazwisko zony bo sam już zgłupiał i taki psikus się stał.... i teraz maja pięknego i zdrowego synkaHashija, Doti87 lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Nadziejkaa1 wrote:Hashija - a kiedy tego kotka bierzecie?
Jussio - odpowiem za Hashije.
Ma na 18.40, jest napisane wyżej.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.