Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wam powiem, że moim znajomym za każdym razem nie chciała dzidzia się odsłonić, ale urodziła się dziewczynka.
Teraz ona też jest w ciąży, ale nie chcą znać płci, co będzie to będzie.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Dokladnie nastepny cykl... Kolejny nastepny cykl... 11 no teraz to juz 12 pomnozyc przez 90 dni... Ehhhh. Nastepna owulacja we wrzesniu....
;((
No nic trzeba szukac plusow.. Czeka mnie lato pelne imprez i pysznych drinkow. Zaczne dzisaj od butelki wina -
Kurde Aleala takie cykle długie to naprawde... masakra jakaś
Ale ty na żadne leczenie nie reagujesz żeby jakoś to skrócić???Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
aleala wrote:Pozatym wada serca nie pozwala na przyjmowanie czesci lekow...
Bo przez serduszko to chyba nawet nie możesz poeksperymentować z ziółkami czy jakimś innym wynalazkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:28
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
No to trzymam kciuki żeby jednak owulka pojawiła się dużo szybciej niż we wrześniu
aleala lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Powiem Wam ze zaczynam myslec coby zaryzykowac z CLO tak na wlasna odpowiedzialnosc... Co prawda moj kardiolog nie jest entuzjasta tego pomyslu ale w sumie to nie mam nic do stracenia...
-
Ide za tydzien do gina zapytam dokladnie o wszystkie za i przeciw i wtedy podejme decyzje. To ze kardilog nie jest entuzjasta z clo u mnie nie oznacza tez ze kategorycznie zabrania mi go brac...
-
Rany Laski ależ piszecie duuużo!!
Ja dopiero teraz mam chwile, żeby coś napisać i tak jak Doti - jak czytam do końca to zapominam co chciałam powiedzieć..
Wszystkim zafasolkowanym - zdróweczka! Kate dobrze, że już jesteś w domu, odpoczywaj i zbieraj siły
Jeżeli chodzi o cenę AMH u mnie kosztowało 180 zł.
Aleala trzymam za Ciebie szczególnie kciuki bo jesteś dzielna dziewczyna - dużo przeciwności a Ty i tak idziesz w zaparte i zobaczysz, że wreszcie Ci się uda!
Marjotka super, że w końcu u Ciebie lepiej, aż mnie to podbudowało. Wiedziałam, że w końcu po deszczu przyjdzie słońce. No i fajnie, że masz takiego wyrozumiałego męża, na prawdę się cieszę, że już u Was lepiej!
Kurcze na prawdę chciałabym częściej pisać ale żywcem nie mam czasu (a w pracy to już w ogóle...).
A u mnie to: zleciłam mojemu M umówienie nas na wizytę u immunologa - zobaczymy co z tego wyjdzieAaa no i muszę Wam powiedzieć, że wczoraj byliśmy na tym kursie tańca i bardzo fajnie było
marjotka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Aleala podziwiam Cie naprawdę!!! Jesteś niesamowicie wytrwałą,silną i cierpliwą kobietą. Tak trzymaj!
A tak się chciałam pochwalić... Widziałam fasolkęjestem zakochana! Dostałam kolejne leki,dalej mam brać dupka i się nie stresować. L4 i odpoczywać, ciągle duże ryzyko. A moja praca nie jest warta kolejnej straty. Więc jutro jadę pozbierać rzeczy i czas się pilnować
Jusio poproszę o przeniesienie mnie na dół z terminem porodu na 9.02.2016.
Idealny prezent na pierwszą rocznice ślubu
Dziękuje Wam dziewczyny za wsparcie,wszelkie rady i miłe słowa. Ciesze się,że Was poznałamTrzymam za Was wszystkie mocno kciuki!
A teraz padam ze zmęczenia. Za dużo emocjidobranoc Wam
Ola_45, Doti87, Zambia, aleala lubią tę wiadomość
-
Kiedys ktos sprzedal mi jedna setencje ktorej trzymam sie jak glupia. Mianowicie:
Jesli los uparcie twierdzi ze czegos nie osiagniesz usmiechnij sie i powiedz-
- no to ku.rwa patrz!).
Idac za moim mottem to tak zaciaze jak jeszcze nikt ;p
jussio, aniabbb, Andromeda, marjotka, lotta.89 lubią tę wiadomość