Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
No i po usg
dzidzia wazy 180g, dlugosci nie mierzyl, mierzyl obwod glowki i brzuszka, kosc udowa zmierzyl, pokazal zoladek i zajrzal miedzy nozki...
Bedzie córciamala Gabrysia
aleala, Doti87, jussio, Anabel, MakeMeLemonade, aniabbb, myshka84, Andromeda, violett, tysiaa93, Zambia, bacha8709, Kokardka44, lotta.89, Agnieszka0812, Ola_45, Kicior, She86, Smużka lubią tę wiadomość
-
Noo i takie wiadomosci to ja lubie!
Hash piekne imie wybralasHashija, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Doti wietz mi ze przed kazda wizyta mam takie zmartwienie czy wszystko jest nadal ok. Dzisiaj baaardzo czekalam na ruch, bo serduszka nie szukal i tetna nie sprawdzal.
Ale jak zmienila kat to widac bylo jak glowka lekko kreci a nozkami to wierzgala strasznie
Dziekuje dziewczyny
-
jussio wrote:To widzę że zamówiłaś prawie ten sam zestaw co ja
Tyle że ja jeszcze dokupiłam wit. C 1000 i folik
Jeżeli chodzi o dawkowanie to mąż bierze tak jak napisali bo na większe dawki się nie zgodziłczyli :
1x salfazin
2x maca
1x wit C
1x folik.
A ja piję sobie inofem 2x dziennie plus zioła ojca Sroki do tego, a i jeszcze wczoraj znalazłam w szafce całe opakowanie borowiny i od wczoraj właśnie robie sobie okłady. I mam nadzieję że to wszystko jakoś nam w końcu pomoże bo jak nie to czeka mnie kolejna histeroskopia a, ja tego nie chce
o wit. C jeszcze pomyślę, to niegłupie jak może pomóc.
folik mam, to i tak chcę mu dawać.
no i jeszcze się zastanawiam na tą macą, czy samej też nie braćale może lepiej nie, jeszcze mi libido skoczy i będę miała znów problem.. lepiej niech on nadgania
Hashija, gratuluję córeczkija też bym chciała dziewczynkę.
nie wiecie nawet, jak się cieszę, jak piszecie tu o tych Waszych dzieciaczkach, że się zdrowo rozwijają.. to jest takie budujące, że starałyście się razem z nami, a teraz już 7, 6, 8, 16 tydzień..
więc jest nadzieja, że uda się - każdej z nas!
specjalne pozdrowienia i wielki szacun dla AleAli. 90 dni.. ja 27 nie umiem wytrzymaćcienki Bolek przy Tobie jestem
Hashija, aleala lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Kicior super, że coś dla siebie robicie
my planujemy SIŁOWNIE
ale najpierw czekamy na sprawy z mieszkaniem. żeby się wszystko wyjaśniło.
hashija gratulacjei prześliczne imię
Dotijuż teraz będzie dobrze
zobaczysz
Hashija, Doti87, Kicior lubią tę wiadomość
-
Jestescie nieocenione!!! Taka grupa mega wsparcia i we wzlotach i w upadkach.. Naprawde dziewczyny, normalnie kocham Was
aniabbb, marjotka, Kicior lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Zapowiada się piękny i słoneczny dzień.
Hashija jakie piękne imię wybraliście. Gabrysia to moja faworytka wśród imion żeńskich.
Ale ja żeby pozna płeć to muszę jeszcze trochę poczekać.
Doti to wstawanie nocne siku mi też daje się mocno we znaki, jak każdej ciężarnej. Ja już się powoli do tego przyzwyczajam. -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny. Miałam zamiar juz tutaj nie zaglądać ale musze się poradzić.Moim problemem jest nieznacznie podwyższona prolaktyna przy normie do 26 mam 32, za mały progesteron, nie pamietam dokładnie bo miałam robiony p[oziom na początku tego roku. Biore bromergon i luteine, miedzy innymi dlatego tez ze miałam do ok 4 dni przed okresem brązowe plamienia.Mimo brania tych leków co m-c jest to samo.....usg dopochowe wykluczyło miesniaki i inne dziadostwa....wszystko jest w jak najlepszym porządku:) jest to mój 9 cs i łudze się że sie udało. Od owulacji mam bóle piersi spać nie moge na nich, ciagle je czuję choć nie są jakieś wielkie. To mój 23 dzień cyklu.Jakieś 6 dni temu miałam takie kłucie nagłe po lewej stronie, chwilowe....w 21 dniu cyklu po stosunku razem ze spermą wyplyneła mała ilośc krwi , jak sie podcierałam na papierze tez była. Następnego dnia spadła temperatura o 0,24 stopnia, dzisiaj znowu odbiła do góry, ale straciłam nadzięje bo dzisiaj znowu brązowe plamienia....okres w poniedziałem....co jest grane? o niskim progesteronie nie może byc mowy bo biorę luteine. więc w czym problem?