Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie zaczęłam. Do tej pory wyglądałam raczej jak przejedzona ale teraz moj brzuch juz nie zostawia watpliwości. Nadal jestem w stanie sie zamaskować luźnymi ciuchami, ale to juz ostatni moment bo widzę z dnia na dzień ze mi brzuch wywala.
Ale w pierwszej ciazy miałam chyba większy brzuch na tym etapie.
A Ty sie nie martw ze nic Ci nie dolega tylko sie ciesz szczęściaro ! -
Doti87 wrote:Patus ja spoko... Czasami mnie mdli a tak zero objawów dziwnych.. Aż się boję że to źle wróży że nic mi nie jest i boję się bo 22 mam wizytę że okaże się coś złego...
Będzie dobrze:) zobaczysz;) dużo kobiet nie przechodzi typowych objawów ciąży:) więc spokojnie powinnaś się cieszyć, że jesteś okazem zdrowia;) będzie na pewno dobrze!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Wyniki miałam już w piątek ale zasięg był tak do d... że nie miałam ich jak wam napisać. ledwo udało mi się je ściągnąć z neta. oto one:
CA125 - 110
HE4 - 44.22
ROMA przed menopauzą 6.36
Co myślicie o nich?
Nie chciałam polubić ..tylko odpisać;* ja nie znam się na interpretacji wyników, kiedy masz konsultacje z lekarzem ?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnylekarz powiedział że mam uważać żeby nie zajść teraz i w połowie sierpnia się pokazać zobaczymy co dalej. dzwoniłam do niego w piątek z wynikami to powiedział że przy takiej torbieli ca 125 może być wysokie i że reszta ok jest. i że mamy dać jej miesiąc czasu na wchłoniecie się a jak nie daj boże urośnie no to zobaczymy. Ja podejrzewam że leki wtedy da
-
Madziulla wrote:lekarz powiedział że mam uważać żeby nie zajść teraz i w połowie sierpnia się pokazać zobaczymy co dalej. dzwoniłam do niego w piątek z wynikami to powiedział że przy takiej torbieli ca 125 może być wysokie i że reszta ok jest. i że mamy dać jej miesiąc czasu na wchłoniecie się a jak nie daj boże urośnie no to zobaczymy. Ja podejrzewam że leki wtedy da
To tylko czekać, jeśli tak powiedział trzeba mu ufaćzawsze trzeba być dobrej myśli!
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Madziulla niestety ale nie pomoge z tymi wynikami bo w ogóle się na tym nie znamAle trzymam kciuki żeby wszystko się pięknie wchłonęło
A u mnie po weekendzie dużo lepszy humorMimo że faktycznie cykl raczej będzie bezowulacyjny
to przynajmniej z M doszliśmy do porozumienia
i jednak pójdzie na to usg, ale dopiero po urlopie, żeby mieć spokojną głowę
czyli tak we wrześniu zrobimy komplet badań
Trochę długo ale przynajmniej do tego czasu trochę odpuścimy psychicznie no i może te witaminki lepiej zadziałają na żołnierzyki
A może i wcześniej da się przekonać na badania... bo widzę że zaczyna do niego docierać, że bez konsultacji lekarza się nie obejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 20:24
She86, Hashija lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
jussio wrote:Hej Dziewczyny
Madziulla niestety ale nie pomoge z tymi wynikami bo w ogóle się na tym nie znamAle trzymam kciuki żeby wszystko się pięknie wchłonęło
A u mnie po weekendzie dużo lepszy humorMimo że faktycznie cykl raczej będzie bezowulacyjny
to przynajmniej z M doszliśmy do porozumienia
i jednak pójdzie na to usg, ale dopiero po urlopie, żeby mieć spokojną głowę
czyli tak we wrześniu zrobimy komplet badań
Trochę długo ale przynajmniej do tego czasu trochę odpuścimy psychicznie no i może te witaminki lepiej zadziałają na żołnierzyki
A może i wcześniej da się przekonać na badania... bo widzę że zaczyna do niego docierać, że bez konsultacji lekarza się nie obejdzie
Brawo jussio :* super wiadomość!!! niech chłop się też bierze do pracyja mojego też zaciągam na badanie itd... jak się teraz nie uda ;/ nie zniosę żyć w niewiedzy lepiej zapobiegać wcześniej :)Chociaż mój ma ciągłą nadzieję, że się nam udało jednak testy mówią co innego:D
jussio lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Super jussio!!
jussio lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Ja od kilku dni dziwnie się czuję... Męczą mnie mdłości! I to okropne. To jakiś znak zbliżającego się @?? Wczoraj jakieś mini brązowe plamienie. Zobaczymy co dziś przyniesie dzień.
Miłego dnia wam życzę -
nick nieaktualny
-
heh marjotka, popieram doti! odzywaj sie co i jak. lipiec to widac szczesliwy miesiac!!
moze wreszcie i do Ciebie usmiechnie sie szczescie!
a u mnie po staremu. podawalam termin @ na 18tego, ale skoro ovu byla tak pozno, to czy cykl tez sie automatycznie wydluzy? bo jesli 2 tyg po ovu to wychodzi 21...
aniab, testujesz w sob?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 08:48
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)