Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja też jakos dziwnie sie ostatnio czuje... bolą mnie sutki, nie całe piersi, podbrzusze i czasem jajniki, o tym ze mi od paru dni nie dobrze nie wspomne, a wczoraj nawet wymiotowalam z rana.. robiłam trzy testy Ale negatywne, a m już sie cieszy, ze będzie fasolek:(

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nadziejka :) jak u Ciebie?
    U mnie nie za dobrze. abym mogła wrócić do starań muszę pozbyć się torbieli 5cm-wej

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja też jakos dziwnie sie ostatnio czuje... bolą mnie sutki, nie całe piersi, podbrzusze i czasem jajniki, o tym ze mi od paru dni nie dobrze nie wspomne, a wczoraj nawet wymiotowalam z rana.. robiłam trzy testy Ale negatywne, a m już sie cieszy, ze będzie fasolek:(

Kiedy masz bądź miałaś @ dostać? może lepiej zrobić bete?

• agisia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MakeMeLemonade wrote:
    Dzięki dziewczyny!

She trzymam kciuki za ładna betę i progesteron. Daj znać jak będą wyniki! :)

Hmm może i ja jutro się wybiorę zbadać progesteron, w razie co będę miała już gotowy wynik na środę, tak zanim mnie wyśle na badania i będę miała do niej później wrócić to tydzień zleci :P

Gin,która potwierdzała mi ciąże pytała czy robiłam progesteron. Wg mnie nie zaszkodzi go zrobić. Ale decyzja należy do Ciebie :-)

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Kiedy masz bądź miałaś @ dostać? może lepiej zrobić bete?

Z okresem u mnie ciężko, bo mam pcos, a lekarz tylko faszerował mnie anty, żeby uregulować, jak prosiłam o wspomagacze na dziecko to sie pośmiał... teraz zmieniłam lekarza i wizyta za dwa tygodnie. Myślisz, ze teaty aż tak się mylą?

2016 🩷

2020 🩵

• Nadziejkaa1 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla - u mnie dobrze, ale senna teraz jestem. :/
    Dzięki, że pytasz, ale brzydka pogoda dzisiaj i pada. :/

05.10.2015, Emily <3
    16.08.2016, Gabi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypadku PCOS nie mam wiem pojęcia bo nie miałam styczności tym schorzeniem. Nie chce Ci robić nadziei ale wiem że testy potrafią się mylić... beta to 10000% pewności. ale jak u Ciebie różnie z @ to sama nie wiem. Z tym że objawy a tym bardziej nudności czy wymioty mogą sugerować ciąże.

• Zambia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka - jeśli masz pcos, a testy negatywne to wydaje mi się, że Twoje dolegliwości nie są związane w ciążą niestety :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to prawda pogoda u nas taka średnia.... ciekawe kiedy lato wróci

• MakeMeLemonade Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agisia wrote:
    Gin,która potwierdzała mi ciąże pytała czy robiłam progesteron. Wg mnie nie zaszkodzi go zrobić. Ale decyzja należy do Ciebie :-)

Tak zrobię :) Zastanawiam się tylko czy obojętnie o jakiej porze dnia? Myślę, ćzy po pracy jeszcze dziś nie podjechać ;)

'When life gives you lemons, make lemonade.'

p19ucsqvpqr2ffxm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zambia wrote:
    Patutka - jeśli masz pcos, a testy negatywne to wydaje mi się, że Twoje dolegliwości nie są związane w ciążą niestety :(

Patutka no widzisz są mądrzejsi ode mnie bo z PCOS ja w ogóle nie miałam styczności w środ znajomych czy rodziny

• Patutka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zambia wrote:
    Dzięki dziewczyny:)
    Nie wiem jak te mdłości i wymioty sie do tego mają Ale Ja nigdy ich Nie miałam:o dlatego strasznie sie dziwię. Podejrzewam, ze to @ idzie i tyle. A wymioty to z nerw Czy cos.
    A tak w ogole to bete miałam robioną 1 lipca i nic nie było.

Zambia mam pytanie. Jak byś mogła rozwinąć swoją myśl o tych mdlosciach i wymiotach przy pcos?:)

2016 🩷

2020 🩵

• Patutka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Patutka no widzisz są mądrzejsi ode mnie bo z PCOS ja w ogóle nie miałam styczności w środ znajomych czy rodziny
    Obyś kochana Nie miala:) Ja trzymam kciuki żeby ta torbiel szybko znikala, będzie dobrze; ) musi byc!

Madziulla lubi tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• marjotka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie mdłości jednak były oznaką czegoś innego niż ciąża. @ przyszła i jak punktualnie. Ani jednego dnia spóźnienia. Cholernie boli mnie brzuch..

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
  • jussio Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marjotka przykro mi...

Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
    15 <3 cykl starań - Ten szczęśliwy
    18.06.2016 Szymek jest już z nami :D
    Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marjotka przykro mi. Trzymam kciuki za następny cykl.

• agisia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MakeMeLemonade wrote:
    Tak zrobię :) Zastanawiam się tylko czy obojętnie o jakiej porze dnia? Myślę, ćzy po pracy jeszcze dziś nie podjechać ;)

Chyba nie robi różnicy. Ja robiłam po pracy razem z betą :-)

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marjotka przykro mi :-( ale powiem Ci,że moi znajomi starali się o dziecko ponad 4 lata. I nigdy nie było wiadomo co jest nie tak. Zdecydowali się z gin na in vitro. Udało się za pierwszym razem i dziś mają wspaniałego synka. Głowa do góry,bo jest jeszcze nadzieja :-)

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • MakeMeLemonade Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agisia wrote:
    Chyba nie robi różnicy. Ja robiłam po pracy razem z betą :-)

Dzięki :)

Ja chyba jednak pojadę jutro rano przed pracą i przy okazji też zrobię betę, jak już i tak będę w laboratorium to za jednym zamachem. Dziś muszę jeszcze z pieskiem do weta podjechać i trochę mi się spieszy, tak czy siak wynik by było dopiero jutro :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 13:38

'When life gives you lemons, make lemonade.'

p19ucsqvpqr2ffxm.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wolę więcej za jednym zamachem :-)

MakeMeLemonade lubi tę wiadomość

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ