Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Ja też jakos dziwnie sie ostatnio czuje... bolą mnie sutki, nie całe piersi, podbrzusze i czasem jajniki, o tym ze mi od paru dni nie dobrze nie wspomne, a wczoraj nawet wymiotowalam z rana.. robiłam trzy testy Ale negatywne, a m już sie cieszy, ze będzie fasolek:(2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatutka wrote:Cześć dziewczyny. Ja też jakos dziwnie sie ostatnio czuje... bolą mnie sutki, nie całe piersi, podbrzusze i czasem jajniki, o tym ze mi od paru dni nie dobrze nie wspomne, a wczoraj nawet wymiotowalam z rana.. robiłam trzy testy Ale negatywne, a m już sie cieszy, ze będzie fasolek:(
Kiedy masz bądź miałaś @ dostać? może lepiej zrobić bete?
-
MakeMeLemonade wrote:Dzięki dziewczyny!
She trzymam kciuki za ładna betę i progesteron. Daj znać jak będą wyniki!
Hmm może i ja jutro się wybiorę zbadać progesteron, w razie co będę miała już gotowy wynik na środę, tak zanim mnie wyśle na badania i będę miała do niej później wrócić to tydzień zleci
Gin,która potwierdzała mi ciąże pytała czy robiłam progesteron. Wg mnie nie zaszkodzi go zrobić. Ale decyzja należy do Ciebie -
Madziulla wrote:Kiedy masz bądź miałaś @ dostać? może lepiej zrobić bete?
Z okresem u mnie ciężko, bo mam pcos, a lekarz tylko faszerował mnie anty, żeby uregulować, jak prosiłam o wspomagacze na dziecko to sie pośmiał... teraz zmieniłam lekarza i wizyta za dwa tygodnie. Myślisz, ze teaty aż tak się mylą?2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualnyprzypadku PCOS nie mam wiem pojęcia bo nie miałam styczności tym schorzeniem. Nie chce Ci robić nadziei ale wiem że testy potrafią się mylić... beta to 10000% pewności. ale jak u Ciebie różnie z @ to sama nie wiem. Z tym że objawy a tym bardziej nudności czy wymioty mogą sugerować ciąże.
-
nick nieaktualny
-
agisia wrote:Gin,która potwierdzała mi ciąże pytała czy robiłam progesteron. Wg mnie nie zaszkodzi go zrobić. Ale decyzja należy do Ciebie
Tak zrobięZastanawiam się tylko czy obojętnie o jakiej porze dnia? Myślę, ćzy po pracy jeszcze dziś nie podjechać
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny
-
Zambia wrote:Patutka - jeśli masz pcos, a testy negatywne to wydaje mi się, że Twoje dolegliwości nie są związane w ciążą niestety
Nie wiem jak te mdłości i wymioty sie do tego mają Ale Ja nigdy ich Nie miałam:o dlatego strasznie sie dziwię. Podejrzewam, ze to @ idzie i tyle. A wymioty to z nerw Czy cos.
A tak w ogole to bete miałam robioną 1 lipca i nic nie było.
Zambia mam pytanie. Jak byś mogła rozwinąć swoją myśl o tych mdlosciach i wymiotach przy pcos?2016 🩷
2020 🩵
Madziulla wrote:Patutka no widzisz są mądrzejsi ode mnie bo z PCOS ja w ogóle nie miałam styczności w środ znajomych czy rodziny
Madziulla lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualny
-
Marjotka przykro mi
ale powiem Ci,że moi znajomi starali się o dziecko ponad 4 lata. I nigdy nie było wiadomo co jest nie tak. Zdecydowali się z gin na in vitro. Udało się za pierwszym razem i dziś mają wspaniałego synka. Głowa do góry,bo jest jeszcze nadzieja
-
agisia wrote:Chyba nie robi różnicy. Ja robiłam po pracy razem z betą
Dzięki
Ja chyba jednak pojadę jutro rano przed pracą i przy okazji też zrobię betę, jak już i tak będę w laboratorium to za jednym zamachem. Dziś muszę jeszcze z pieskiem do weta podjechać i trochę mi się spieszy, tak czy siak wynik by było dopiero jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 13:38
'When life gives you lemons, make lemonade.'