Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
troche mnie nie było.... a jak widac jestem na górze tabelki
@ dalej nie ma dziś rano robiłam sikacza i II kreseczki nie wiem czy to możliwe bo w tym miesiącu pojawiło się podejrzenie PCO wiec poszłam dziś na bete ona wszystko potwierdzi bo testy mogą się mylić choć to nie był cień II kreski ani cień cienia tylko normalne piękne II kreskiteraz czekam na wyniki bety ona rozwieje moje wątpliwości
bacha8709, Doti87, She86, Zambia, patkaaxx90, Andromeda, tysiaa93, Ola_45, jussio, Hashija lubią tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań
-
Lotta, super
czekamy więc z Tobą na wynik bety.
kiedy będziesz go mieć?
Madziulla, przykro mi z powodu torbieli
mam nadzieję że szybko wszystko się unormuje i nie będziesz musiała długo czekać na dzieciaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 13:37
lotta.89, Madziulla lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
dzis popołudniu jeszcze nie ma sprawdzę za godzinkę czy będzie
trzymam kciuki za nas same
choć u mnie sie nie spodziewałam bo czekałam na @ zeby robić badania na PCO hormony itd a tu taka zmiana akcji... oby to tylko nie był błąd testu a ty testowałaś? kiedy masz wyniki?Nasz synuś
cykl starań
-
Super lotta, jak dwie kreski to żaden błąd kochana.. Więc beta będzie tylko formalnościa mówię tobie i już ładnie gratuluję.
Zauważyłam że jak nie spodziewamy się że mogło się udać to wychodzi hihihihi nasze organizmy potrafią zaskoczyć jednaklotta.89 lubi tę wiadomość
-
lotta.89 wrote:Hej dziewczyny
troche mnie nie było.... a jak widac jestem na górze tabelki
@ dalej nie ma dziś rano robiłam sikacza i II kreseczki nie wiem czy to możliwe bo w tym miesiącu pojawiło się podejrzenie PCO wiec poszłam dziś na bete ona wszystko potwierdzi bo testy mogą się mylić choć to nie był cień II kreski ani cień cienia tylko normalne piękne II kreskiteraz czekam na wyniki bety ona rozwieje moje wątpliwości
super lotta, trzymam kciuki!Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualnylotta.89 wrote:dzis popołudniu jeszcze nie ma sprawdzę za godzinkę czy będzie
trzymam kciuki za nas same
choć u mnie sie nie spodziewałam bo czekałam na @ zeby robić badania na PCO hormony itd a tu taka zmiana akcji... oby to tylko nie był błąd testu a ty testowałaś? kiedy masz wyniki?
Lota z tego co się orientuję to testy są rzadko fałszywie pozytywne.lotta.89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, pytałam Was ostatnio czy w przypadku alergii na nasienie są problemy z zajściem w ciąże. Rozmawiałam z moją gin. I może te informacje przydadzą się innym staraczką
Jeśli alergia jest 'ze strony pochwy' to nie ma problemu, można dostać tabletki łagodzące ból(w żaden sposób nie wpływające na zapłodnienie). Natomiast jeśli problem jest taki, że organizm 'atakuje' plemniki wtedy pozostaje iniekcja. Ale jak to powiedziała moja gin: próbować, próbować i jeszcze raz próbować!bacha8709, agisia lubią tę wiadomość
-
lotta gratulacje!! wywolalam wilka z lasu
)
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)