Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję jestem w mega szoku mąż nie umie uwierzyć :p nie wiem jak to możliwe kilka dni temu płakałam ze podejrzewają u mnie PCO betę trzeba powtórzyć po 48 godzinach ??
Dla dziewczyn co czekają na fasolki pffff pffff pffff miliony wiryskow:*aniabbb, bacha8709 lubią tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agisia wrote:Patus ale obowiązek przedłużenia umowy pracodawca ma jak skończysz 12 tc. Tak nie musi
Tak jeśli chodzi o przedłużenie umowy muszę być w 3 miesiacu, ale kazdy ma prawo ciągnąć l-4 nawet po ustaniu umowy do 14 dni caly rok tylko w przypadku ciazy, wszystko wyplaca zus.wiem bo tlumaczyla mi to znajoma kadrowa
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
agisia wrote:Patus ale obowiązek przedłużenia umowy pracodawca ma jak skończysz 12 tc. Tak nie musi
Ale według obliczeń dokładnie przy końcu umowy 5 dni wcześiej skończyłabym 12 tyg :DDmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Ale tu się fajnie robi
Coraz bardziej mi się podoba
Lotta gratulacje!!!!!!!! I też czekam na wiruski
Patus jak narazie ciche gratulacje i czekamy na bete
Myshka witam po urlopieTwój optymizm zawsze podnosi mnie na duchu
lotta.89, myshka84 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
Hmm ból miałam w momencie jak za dużo chodziłam,biegalam czy przemeczylam się w pracy to faktycznie bolało. Ale polezalam troszkę i ok było. Macica ci się rozciąga i dlatego może cię boleć.
Jak będzie mocno boleć to weź magnez sobie bo jest dozwolony i dobry.lotta.89 lubi tę wiadomość