Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sluchajcie a czy aniab cos pisala o urlopie? Jakos dawno jej tu juz nie bylo a z tego co pamietam miala testowac w najblizsza sobote... W koncu tego samego dnia mialysmy ovu hehe
Dzieki dziewczyny za wiruski, zeby choc jeden do mnie dolecial!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Angela podaj aktualne dane do tabelki bo coś nie chcesz nam się pochwalić kiedy będziesz testowaćLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Andromeda wrote:Sluchajcie a czy aniab cos pisala o urlopie? Jakos dawno jej tu juz nie bylo a z tego co pamietam miala testowac w najblizsza sobote... W koncu tego samego dnia mialysmy ovu hehe
Dzieki dziewczyny za wiruski, zeby choc jeden do mnie dolecial!!
Andromeda, largos lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak patrzę w tabele to nadziwić sie nie moge ile juz mamy zasasolkowanych ! Te forum chyba naprawdę jest szczęśliwe
Wszystkim w górnej części mowię - Wam tez sie uda niebawem ! Wysylam swoją pule wirusów dla Was ! $|>{%{£{]{{>,<|£}+]={$~*,>{Kokardka44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sorry dziewczyny ja się poddaje, serio mam dość.......
....nie mam ochoty pisać z krwi mi nie wyszło...
w labo pocieszała, że może za wcześnie przyszłam, że czasem tak jest na bank .................. wkurwia mnie już to wszystko bez sensu...testy pozytywne słabe, ale są z krwi nic...miesiączki brak...
we wtorek i tak jestem umówiona do lekarki na 19:45 niech mi coś kurcze zrobi, by ta miesiączka przyszła... nie wiem torbiele? tarczyca?.
To wam dam znać o co chodzi.............
sorry mam taki zły dzień, że nie chce wam tu psuć radości ...
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!