Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
TAKIE SZCZĘŚLIWE FORUM ZARAŻANIA SIĘ ROBI:))) LECIMY Z GÓRKI A ZACZĘŁO SIĘ OD TAMTEGO MIESIĄCA, JEDNA ZA DRUGĄ, PAMIĘTAM :DD WIECIE, ŻE CIĄŻA ZAWSZE JEST ZARAŹLIWA:)
Angela B-D lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!

-
nick nieaktualnyOby. Przy was zaczynam mieć powoli pozytywniejsze myślenie. Długa droga jeszcze przede mna ale juz są postępy; ) sam przypadek lotty daje mi nadzieję. Pisała że pare dni temu płakała bo podejrzewali u niej PCO a teraz jest w ciąży; )
Ola_45, Patus_777, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
Są cuda:) i milion przypadków, w niektórych nawet nie dają szans na płodność a jakoś po kilku latach starań mają dzieci
ja wierzę, że każdy zawsze ma szansę
!!! I ty też mysza:)))
4 lata starań CUD!!!

-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ale mnie ominelo emocji! Pati Lotta gratulacje! Lipiec jest mega szczesliwym miesiacem

Ja wczoraj bylam u gina i troche sie martwie, bo doslownie godzine przed wizyts poszlam do wc i zauwazylam brazowawy sluz
Gin powiedziala zeby sie nie martwic, dala mi Luteine dopochwowo i mam przyjsc za tydz na usg. Wieczorem sluzu nie bylo a dzis rano znow jest, nie wiem czy to tak po prostu jak wczoraj czy moze po badaniu...strasznie sie denerwuje. Aha i mam L4 takze planuje wypoczywac 
Termin porodu policzyła wstepnie na 18 marca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 07:47
lotta.89, Patus_777 lubią tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'

-
Make me jak plamisz to duzo odpoczywac lezac. Nie dzwigaj, nie rob kilometrow na nogach, rower tez odpada. Gorace kapiele odpadaja.paracetamol w 1 trymestrze tez nie wolno o czym pisza nawet na ulotce. Plamienia sie zdarzaja. Jak jest brazowe to nie martw sie na zapas, masz luteine ona powinna Cie zabezpieczyc. Ile razy na dzien mssz brac?
-
Tak wlasnie planuje odpoczywac itp. Dzieki Hashija za wszystkie porady!
Mam brac 2x1 - rano i wieczorem. Staram sie nie martwic ale latwo nie jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 08:34
'When life gives you lemons, make lemonade.'

-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam taka sama blada jest, polecialam na bete hcg jutro wynik. Teraz to juz mam dziwne mysli
i się boję. .. tak czy siak i tak będę musiała dzwonić na wizytę oby tylko nie miala moja lekarka urlopu
(
4 lata starań CUD!!!

-
nick nieaktualny
-
MakeMeLemonade wrote:Hej dziewczyny ale mnie ominelo emocji! Pati Lotta gratulacje! Lipiec jest mega szczesliwym miesiacem

Ja wczoraj bylam u gina i troche sie
martwie, bo doslownie godzine przed wizyts poszlam do wc i zauwazylam brazowawy sluz
Gin powiedziala zeby sie nie martwic, dala mi Luteine dopochwowo i mam przyjsc za tydz na usg. Wieczorem sluzu nie bylo a dzis rano znow jest, nie wiem czy to tak po prostu jak wczoraj czy moze po badaniu...strasznie sie denerwuje. Aha i mam L4 takze planuje wypoczywac 
Termin porodu policzyła wstepnie na 18 marca.
Będzie dobrze! Powiedz mi kiedy mialas ostatnią miesiaczkę? Mi wedlug bell pokazuje tez po 15 marca
ty juz jestes w pewnej sytuacji a ja
i dlatego pytam o ta miesiaczkę, bo ja ostatnią mialam 4 czerwca ,dlatego chciałam sobie porównać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 09:51
4 lata starań CUD!!!

-
cześć

ja znów w pracy, więc czytam Was jednym okiem
wszystkie szczęśliwie zajdziemy, już niedługo. tylko trzeba się liczyć z tym, że mimo wszystko potrwa to dłużej niż byśmy chciały.
np. ja bym chciała w zeszłym roku w listopadzie

ale w doborowym towarzystwie lepiej się czeka, zwłaszcza jeśli co jakiś czas można zobaczyć, że to rzeczywiście jest możliwe, i kreseczki się mnożą.
cieszę się z Wami wszystkimi
i tak jak Kokardka, niecierpliwie czekam na ciąże weteranek
Patus_777, jussio lubią tę wiadomość

Flp 4,6-7 -
Hejka dziewczyny, musicie wysylac teraz duuuuzo wiruskow nam-weterankom... No i jakby to powiedziec, ZAZDROSZCZE WAM!! ale to tak pozytywnie, w zadnym wypadku z zawiscia:) ech gdyby to wszystko bylo takie proste...
udanego popoludnia!!
Angela B-D, lotta.89, Madziulla, agisia, MakeMeLemonade lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH