Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
TAKIE SZCZĘŚLIWE FORUM ZARAŻANIA SIĘ ROBI:))) LECIMY Z GÓRKI A ZACZĘŁO SIĘ OD TAMTEGO MIESIĄCA, JEDNA ZA DRUGĄ, PAMIĘTAM :DD WIECIE, ŻE CIĄŻA ZAWSZE JEST ZARAŹLIWA:)Angela B-D lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyOby. Przy was zaczynam mieć powoli pozytywniejsze myślenie. Długa droga jeszcze przede mna ale juz są postępy; ) sam przypadek lotty daje mi nadzieję. Pisała że pare dni temu płakała bo podejrzewali u niej PCO a teraz jest w ciąży; )
Ola_45, Patus_777, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
Są cuda:) i milion przypadków, w niektórych nawet nie dają szans na płodność a jakoś po kilku latach starań mają dziecija wierzę, że każdy zawsze ma szansę
!!! I ty też mysza:)))
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ale mnie ominelo emocji! Pati Lotta gratulacje! Lipiec jest mega szczesliwym miesiacem
Ja wczoraj bylam u gina i troche sie martwie, bo doslownie godzine przed wizyts poszlam do wc i zauwazylam brazowawy sluzGin powiedziala zeby sie nie martwic, dala mi Luteine dopochwowo i mam przyjsc za tydz na usg. Wieczorem sluzu nie bylo a dzis rano znow jest, nie wiem czy to tak po prostu jak wczoraj czy moze po badaniu...strasznie sie denerwuje. Aha i mam L4 takze planuje wypoczywac
Termin porodu policzyła wstepnie na 18 marca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 07:47
lotta.89, Patus_777 lubią tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Make me jak plamisz to duzo odpoczywac lezac. Nie dzwigaj, nie rob kilometrow na nogach, rower tez odpada. Gorace kapiele odpadaja.paracetamol w 1 trymestrze tez nie wolno o czym pisza nawet na ulotce. Plamienia sie zdarzaja. Jak jest brazowe to nie martw sie na zapas, masz luteine ona powinna Cie zabezpieczyc. Ile razy na dzien mssz brac?
-
Tak wlasnie planuje odpoczywac itp. Dzieki Hashija za wszystkie porady!
Mam brac 2x1 - rano i wieczorem. Staram sie nie martwic ale latwo nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 08:34
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam taka sama blada jest, polecialam na bete hcg jutro wynik. Teraz to juz mam dziwne mysli
i się boję. .. tak czy siak i tak będę musiała dzwonić na wizytę oby tylko nie miala moja lekarka urlopu
(
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
MakeMeLemonade wrote:Hej dziewczyny ale mnie ominelo emocji! Pati Lotta gratulacje! Lipiec jest mega szczesliwym miesiacem
Ja wczoraj bylam u gina i troche sie
martwie, bo doslownie godzine przed wizyts poszlam do wc i zauwazylam brazowawy sluzGin powiedziala zeby sie nie martwic, dala mi Luteine dopochwowo i mam przyjsc za tydz na usg. Wieczorem sluzu nie bylo a dzis rano znow jest, nie wiem czy to tak po prostu jak wczoraj czy moze po badaniu...strasznie sie denerwuje. Aha i mam L4 takze planuje wypoczywac
Termin porodu policzyła wstepnie na 18 marca.
Będzie dobrze! Powiedz mi kiedy mialas ostatnią miesiaczkę? Mi wedlug bell pokazuje tez po 15 marcaty juz jestes w pewnej sytuacji a ja
i dlatego pytam o ta miesiaczkę, bo ja ostatnią mialam 4 czerwca ,dlatego chciałam sobie porównać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 09:51
4 lata starań CUD!!!
-
cześć
ja znów w pracy, więc czytam Was jednym okiem
wszystkie szczęśliwie zajdziemy, już niedługo. tylko trzeba się liczyć z tym, że mimo wszystko potrwa to dłużej niż byśmy chciały.np. ja bym chciała w zeszłym roku w listopadzie
ale w doborowym towarzystwie lepiej się czeka, zwłaszcza jeśli co jakiś czas można zobaczyć, że to rzeczywiście jest możliwe, i kreseczki się mnożą.
cieszę się z Wami wszystkimi
i tak jak Kokardka, niecierpliwie czekam na ciąże weteranekPatus_777, jussio lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Hejka dziewczyny, musicie wysylac teraz duuuuzo wiruskow nam-weterankom... No i jakby to powiedziec, ZAZDROSZCZE WAM!! ale to tak pozytywnie, w zadnym wypadku z zawiscia:) ech gdyby to wszystko bylo takie proste...
udanego popoludnia!!Angela B-D, lotta.89, Madziulla, agisia, MakeMeLemonade lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)