Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Jestem z wami cały czas, podczytuję i tabelkę będę dalej edytować żebyśmy się nie pogubiły, ale franca mnie tak dobiła że muszę trochę odpocząć od pisania bo nie wyrabiam już psychicznie muszę się zająć czymś innym bo w tej chwili jedyne o czym myśle to że już teraz w tej chwili chcę dziecka, za bardzo nakręciłam się na starania i tylko liczę, mierzę i analizuję co zrobić jak i kiedy żeby jak najszybciej zajść... W tym cyklu odpuszczam... bo inaczej zwariuję Już nawet M stwierdził że ostatnio zrobiłam się strasznie nerwowa dlatego mówię STOP... teraz chcę wrócić do życia bez wariacji
Ola gratuluję dwóch kresek Niech fasolka zdrowo rośnie
Kate czekam na wieści od ciebie I dziękuje że się o mnie martwisz ale ja w tym cyklu już nie biore clo bo mi gin powiedział że ta dawka którą miałam wystarcza na dwa cykle więc teraz powinnam mieć "efekt odbicia po clo" jak on to stwierdził
Dziewczyny które zobaczyły dwie kreseczki piszcie kiedy chcecie być przeniesione do drugiej tabelki
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Hej dziewczyny, wystarczy was zostawic na dzien a tu tyle stron
Ja u ginekologa wczoraj byłam, zlecił meżowi wizyte u lekarza internisty i u urologa.
Endokrynolog ostawiłam mi leka na tarczyce, wariactwo po prostu i za 6 tygodnie badania i konsultacja...
Ola gratuluję 2 kreseczek
Kate trzymaj się, będzie dobrze, nie zamartwiaj się tam niepotrzebnie.
Hashija piekny wynik bety, oby tak dalej.
pozdrawiam
Ola_45 lubi tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Minni zdarzało mi się jeszcze dopatrywac a może to plamienie, ale zazwyczaj to bylo tuż przed rozkreceniem sie @
Jussio ja poczekam jeszcze 2-3 tygodnie i dopiero poproszę Cie o przepisanie na druga tabelke. A Ty kochana jak wyluzujesz to bedzie znacznie lepiej. Mniej stresu bedzie.
Bajkaanna to jakie masz wyniki, ze odstawila Ci endokrynolog tabltki?? A jeśli chodzi o męża to urologa jeszcze zrozumiem ale internista? Po co? -
Ma zrobić badania wszystkie, morfologia, mocz i ogólnie sprawdzić jego ogólna kondycj. A ja mam tsh 0,679.2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
nick nieaktualnyHej mam pytanko trochę z innej beczki ale musze się kogoś poradzić. Otóż jestem na ubezpieczeniu męża i jutro chciałam zarejestrowac się w Urzędzie pracy by dostać jakąś ofertę pracy lub stażu. Tylko nie wiem czy jest sens bo nie wiem czy jaka kolwiek ofertę dostane jak jestem w ciąży a tylko będę musiała chodzić na te podpisy i się spowiadać tym urzędniczkom ze jestem w ciąży itp.i się tak zastanawiam czy nie zostać dalej u męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 10:43
-
aneteek, nie mam doświadczeń z Urzędem Pracy i propozycjami pracy w ciąży, więc niestety nie pomogę.. może po prostu iść tam i zapytać, jakie są szanse na pracę jeśli jesteś w ciąży, i wtedy będziesz wiedziała czy warto a jeśli nie potrzebujesz bardzo tej pracy, to zostań w domu i już.
ja to jednak jestem dziwna..
mówię sobie, żeby się nie nakręcać i inne takie. próbuję ignorować wszelkie objawy, które mogłyby choć minimalnie świadczyć o tym, że coś się dzieje. a jednocześnie otwieram wykres na ovufriend i zastanawiam się, co by tam pozaznaczać w objawach, bo te punkciki są takie kuszące..
a tak już serio to boli mnie jajnik od poniedziałku. dzisiaj chyba już przestaje, ale nie wiem o co mu chodzi. i to taki nieprzyjemny ból, ciągnący, i zastanawiam się czy wszystko z nim w porządku, jako że ovufriend wyznaczyło mi owulację na piątek 3.04 - czyli tak jak ta moja dziwna apka wcześniej.. ale nic. na koniec miesiąca idę do gina, to zapytam. a na razie, trzeba żyć
ściskam Was wszystkie
miłej Wielkanocnej Środy
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
Wlasbie gotuje rosolek, piore, za 15 min pojde po Synka do przedszkola i zaczne robic drugie danie. Jak tylko pogoda sie poprawi to bedziemy w miare mozliwosci chodzic na plac zabaw. Niech korzysta z tego ze mama nie pracuje. Dzis brzuszek mnie pobolewa.