Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:Ev. Co to za wyniki? Pisz no tutaj?
Bardzo wysokie Tsh 5,2 ...chodz nawet nie podejrzewalam ze moge miec akurat z tym hormonem problem( .
Testosteron tez wysoki ( no ale z tym dziadostwem to zawsze mialam problem wiec mnie nie zdziwilo)
Na reszcie sie nie znam bo mialam robione jeszcze Prolaktyne, LH , FSH , Estradiol .
Ehhhh ...;((Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 14:26
-
Ev... Pco to nie koniec swiata.. A wiekrzasc gorszych wynikow po lekach wraca do normy.. Chodz sie przytul do aleali i uszy do gory!!
-
Masaga wrote:Dobrze,że wiesz co się dzieje, nie błądzisz po omacku. Dopiero zaczeliście starania, tak? i od razu tyle badań?
Własnie tak sobie to staram tłumaczyć tez , ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło . TakLekarz od razu na pierwszej wizycie zlecil mi te badania .
-
Doti87 wrote:Spokojnie kochana. Nie martw się przed lekarzem i masz zakaz czytania internetu!!!!
Przecież jak masz tylko hormony podwyższone to lekami to spokojnie zbijesz... Nie załamuj się bo nie ma czym...
No własnie , ja sie od wczoraj juz tylu rzeczy naczytałam w internecie ze glowa mala ... ;/ .
Ok postaram sie myslec o tym wszystkim bardziej pozytywnie ;* -
Masaga wrote:Właśnie o to chodzi, nie ma się co dołować zanim lekarz sie nie wypowie, będzie git.
Mi lekarka nie zleciła żadnych badań, mimo że mam nieregularne cylke, no nic zobaczymy! . Bardzo masz nieregularne cykle ?
-
E tam. Jestem chyba najlepszym przykladem na to ze nawet jak sie lekarz wypowie to nie wolno sie dolowac!;***
Laski nie dzis to jutro. Na kazda przyjdzie poraMasaga, aniabbb lubią tę wiadomość
-
różnie właśnie, tamten rok to @ co 1,5- 2 mies. Od początku roku było ładnie po 33 dni, potem @ 3 maja, następna 26 lipca. teraz cykl zaczął sie właśnie 26 lipca, @ nie widać. Tak ostatecznie zdecydowaliśmy sie dopiero w połowie cyklu więc ciężko o jakąś rzetelną obserwację