Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Masaga wrote:różnie właśnie, tamten rok to @ co 1,5- 2 mies. Od początku roku było ładnie po 33 dni, potem @ 3 maja, następna 26 lipca. teraz cykl zaczął sie właśnie 26 lipca, @ nie widać. Tak ostatecznie zdecydowaliśmy sie dopiero w połowie cyklu więc ciężko o jakąś rzetelną obserwację
Yhymmm no ja tez mialam takie cykle ... a usg mialas robione ?? -
Masaga wrote:miałam w poprzednim miesiącu, niby wszystko ok, pytałam tez o bliznę, bo miałam dwie cesarki, mówiła że spokojnie możemy sie starać. Pewnie poczekam do @ i od nowego cyklu zacznę obserwację konkretną
Yhymm no to faktycznie poczekaj i zacznij obserwacje juz w nowym cyklu
A z wcześniejszymi ciążami jak bylo ? -
Aleala wróciłaś
Jak super!! Ja się magicznie wpatruje w monitor w wykresik (jestem 10dpo) i chcę go chyba w ten sposób zaczarować, hihi
Kokarda spojrzałam na pierwszą stronę i widzę, że mnie tam nie ma. Wpisz mnie proszę:
JoHanna__32__2__1__@ 04.09.2015aleala lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Masaga wrote:pierwsza jakoś 5,6 mies ale bez obserwacji itd, po prostu sie nie zabezpieczaliśmy. Następne jeszcze szybciej ale poparte tempką itd. Ale wtedy miałam w miarę regularne cykle
Yhym) , no to moja rada jest tylko taka ze jak by ci sie te cykle nie unormowały tak do okolo pol roku to lepiej zrob sobie badania hormonów , tak dla pewności
)
Masaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEV nie ma się co załamywać bo nie jest źle;) wiem ze na początku jest panika, ją też panikowalam w styczniu że mam prolaktyny 95 i plakalam do gin że nigdy nie zajde w ciążę to ona się śmiała że to nic takiego i faktycznie e w 2 miejscowość esiace zbilam prolaktyny i w 3 zaszlam w ciążę
TSH też moment zbijesz;) głową do gory
Ev lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Kokarda mnie tez nie ma
jeśli mogę prosić :
Ev 23_2_1 @ 27.08.2015rInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
JoHanna wrote:Aleala wróciłaś
Jak super!! Ja się magicznie wpatruje w monitor w wykresik (jestem 10dpo) i chcę go chyba w ten sposób zaczarować, hihi
Kokarda spojrzałam na pierwszą stronę i widzę, że mnie tam nie ma. Wpisz mnie proszę:
JoHanna__32__2__1__@ 04.09.2015aniabbb lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
dawno mnie nie było, ale zrobiłam sobie troszkę luzu od forum, bo widziałam, że dzieję się ze mną coś niedobrego
Ale wróciłam pełna siłdzisiaj byłam u nowego ginekologa i od razu mu powiedziałam, że chcę podjąć normalne działania, a nie bawienie się w przedszkole.
Zrobił usg, na prawym jajniku jest pęcherzyk 12 mm, dzisiaj mój 9 dc, za tydzień ponowne usg.
Powiedział, że luteinę mam przestać brać, bo może w moim przypadku blokować owulkę, skoro biorę luteinę od 14 dc, a owulacja może być np. w 16 dc i ta luteina ją blokuje. Więc teraz mam cykl z monitoringiem. Myślicie, że te 12 mm jest ok?
Powiedział, że jeśli ten cykl nie zaskoczy to mam zrobić badania AMH i badanie nasienia, potem zobaczymy co dalej.
Ale jestem pełna optymizmu, oby się szybko to nie skończyło
Jusio proszę zmień mi dane, data @ na 21 września, 4 cykl starańWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 18:00
Ev lubi tę wiadomość
-
Kokardka44 wrote:Już wpisane
Ev a Ty już po terminie jesteś z @
Ojjj pomylka mialo byc 27.09.2015
dzięki) ja juz skoczyłam sierpniowa @ dzis
wiec podałam termin kolejnej przewidywanej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 18:04
-
Kate4 wrote:EV nie ma się co załamywać bo nie jest źle;) wiem ze na początku jest panika, ją też panikowalam w styczniu że mam prolaktyny 95 i plakalam do gin że nigdy nie zajde w ciążę to ona się śmiała że to nic takiego i faktycznie e w 2 miejscowość esiace zbilam prolaktyny i w 3 zaszlam w ciążę
TSH też moment zbijesz;) głową do gory
Hah no to tak jak ja, co prawda wczoraj histeryzowalam mezowi nie lekazowia widzisz !
)) ... ehh kochana oby
-
Witajcie!
Chwilę mnie tu nie było, najpierw urlop, a teraz dużo pracy.
Ciężko Was nadrobić za te 3 tygodnie.
Kate i Doti cieszę się że u Was w porządkuA jak reszta zafasolkowanych?
Widzę, że pojawiło się dużo nowych starających się! Witam Was i trzymam mocno za każdą z osobna kciuki. No i każdej z Was przysyłam wiruski.
Marjotka, emilianka co z Wami? -
nick nieaktualny