Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, mnie też niemiłosiernie dłuży się czas po owu. Już bym chciała wiedzieć na czym stoję... Jestem w 35 dc, @ według OVF ma być 4 września... Sikańca robię w piątek. Chyba też w piątek pójdę na betę bo raczej już nie wytrzymam dłużej (będzie to 13 dpo). To czekanie jest okropne"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
JoHanna wrote:Kochane, mnie też niemiłosiernie dłuży się czas po owu. Już bym chciała wiedzieć na czym stoję... Jestem w 35 dc, @ według OVF ma być 4 września... Sikańca robię w piątek. Chyba też w piątek pójdę na betę bo raczej już nie wytrzymam dłużej (będzie to 13 dpo). To czekanie jest okropne
trzymam kciuki aby piatek okazał się szczęśliwy -
ja o ile wytrzymam to 8.09 zrobie test,to bedzie 10dpo albo 12dpo bo choc OF zaznaczyło mi owulacje na 16dc to ja myślę że była 14dc...
JoHanna zaciskam kciuki za wysoką betęInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Masaga, aniabbb - nie dziękuję!! Według OVF owu miałam 24 dc (potwierdzone przez tempkę i testy owu). Wczoraj mi temperatura spadła - pierwszy raz po owu, a dziś znów w górę, jak rollercoster, ahh..
Masaga a Ty kiedy testujesz?"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Zaraz pokombinuje, może mi się uda
Podczas poprzedniego cyklu OVF napisał mi, że nie mogę udostępnić wykresu, więc teraz nawet się nad tym niezastanawiałam.
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
a dlaczego niby nie mozesz? pod wykresem masz UDOSTEPNIJ WYKRES póżniej wchodzisz w zakładke WYKRES NA TABLICY i zaznaczasz UDOSTEPNIJ DLA WSZYSTKICH
Tak mi sie przynajmniej wydaje
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Hej kochane;) przepraszam, że nie pisze ale odkąd mam nową pracę, po prostu nie mam kiedy...cieszę siębardzo jest super
i nie myślę o staraniu:) zajęta głowa...całkowicie;) teraz mam 2,5-3 latki pod opieką więc pochłaniają mi czas:D
Mam pytanie ...jak to jest z tą temperaturą?, bo to mój pierwszy cykl z mierzeniem...wystąpił dziś skok tempki a jestem w trakcie dni płodnych...to znaczy,że ze wzrostem wystąpiła owulacja??
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Hej kochane;) przepraszam, że nie pisze ale odkąd mam nową pracę, po prostu nie mam kiedy...cieszę się
bardzo jest super
i nie myślę o staraniu:) zajęta głowa...całkowicie;) teraz mam 2,5-3 latki pod opieką więc pochłaniają mi czas:D
Mam pytanie ...jak to jest z tą temperaturą?, bo to mój pierwszy cykl z mierzeniem...wystąpił dziś skok tempki a jestem w trakcie dni płodnych...to znaczy,że ze wzrostem wystąpiła owulacja??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 18:36
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ev wrote:Jestes pod opieka jakiegoś ginekologa ??
tak, ale babka ma jakieś takie luźne podejście, jeżeli nie będzie efektów przez kilka miesięcy to zastanowie sie nad zmianą. Na razie staram się nie panikować, wcześniej problemów nie było więc jestem dobrej myśli
JoHanna, jeżeli @ nie przyjdzie wcześniej to 12-13 września -
Hej,możecie luknac na mój wykres
,jakoś dziwny,zaokrąglony. A jak się czujecie na odliczaniu do testowania? To jakaś masakra dla mnie,serio.Tyle dni jeszcze a jeśli w efekcie będzie dupa z tego to juz wogole.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 20:05
-
bacha8709 wrote:Witajcie!
Chwilę mnie tu nie było, najpierw urlop, a teraz dużo pracy.
Ciężko Was nadrobić za te 3 tygodnie.
Kate i Doti cieszę się że u Was w porządkuA jak reszta zafasolkowanych?
Widzę, że pojawiło się dużo nowych starających się! Witam Was i trzymam mocno za każdą z osobna kciuki. No i każdej z Was przysyłam wiruski.
Marjotka, emilianka co z Wami?
Hej Bacha, ja dziś zaczęłam 13 tc, w przyszłym tygodniu usg już nie mogę się doczekać, mam nadzieje, że wszystko będzie ok. Może poznam już płeć..?
a Ty Bacha i Doti juz wiecie jaka płeć?
i co u was???
bacha8709 lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:05
She86 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
U mnie już 19 tydzień.
She u nas będzie prawdopodobnie synek. Potwierdzi się zapewne na połówkowych które mam za niecałe 3 tygodnie. Też harcuje sobie w brzuszku, ale jego ruchy i kopniaki są delikatne. Ma jeszcze dużo miejsca, więc korzysta.
Trzymam kciuki za wizytę i usg, może uda się podpatrzeć kto siedzi u Ciebie w brzuszku.
She86 lubi tę wiadomość