Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
Jak tam, co tam u Was???
Wracam po dłuuugiej nieobecności
Widzę że naskrobałyście mega dużo i niestety nie jestem w stanie tego nadrobić
Przejrzałam tylko tak pobieżnie
Aleala przykro mi bardzo ze straciłaś fasolkęTulę z całego serca
Pozostałe dziewczyny też ściskamI przepraszam że tak bezosobowo ale widzę że pojawiło sie dużo nowych dziewczyn i po prostu nie spamiętałam wszystkich
No i oczywiście witam wszystkie nowe dziewczyny
Kokardka widzę że dobrze sobie radzisz z prowadzeniem tabelkiI jak cos to zawsze mogę sobie zniknąć na chwile
A teraz krótko co u mnie
Nowenna idzie mi świetnienie myślałam że wytrwam, a jestem już na końcówce bo za tydzień kończę odmawiać. Tak się ją bałam rozpoczynać bo bałam się że zawiodę Maryję, ale nic z tych rzeczy
Modlitwa daje mi tyle spokoju ducha, że już dzisiaj wiem, że od razu będe zaczynać kolejną nowenne bo wiem że warto, że moje prośby zostaną wysłuchane.
A z tych przyziemnych spraw to niestety ale kolejny cykl nieudanyWprawdzie @ jeszcze nie ma ale jest już za rogiem
Owulacja mi się przesunęła i dziś po dwóch tygodniach bolących piersi skusiłam sie na test i co zobaczyłam... jak zawsze JEDNA gruba krecha i ani cienia cienia cienia drugiejAle tak przywykłam do tego widoku że nie robi to juz na mnie wrażenia
Miłego dnia
Zambia, Kate4, myshka84, Patus_777, She86, Kicior lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
hej Jussio tęskniłyśmy
williams widzę ,że teraz u Ciebie przyszedł moment zwątpieniakażda to przechodzi, co ma być to będzie głowa do góry
Ciężaróweczki nasze kochane cieszę się że u Was wszystko dobrze!bacha8709, jussio lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
williams1 wrote:Hej,możecie luknac na mój wykres
,jakoś dziwny,zaokrąglony. A jak się czujecie na odliczaniu do testowania? To jakaś masakra dla mnie,serio.Tyle dni jeszcze a jeśli w efekcie będzie dupa z tego to juz wogole.Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:05
jussio lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
aniabbb wrote:williams może to spadek na zagnieżdżenie :)bądź dobrej myśli
Ale zawsze dreszczyk emocji zanim @ nie ma.
Za to u Ciebie idzie równo w górę . Ja testuje oficjalnie w poniedz to będzie jakieś 2-3 dni przed terminem. -
Masaga wrote:tak, ale babka ma jakieś takie luźne podejście, jeżeli nie będzie efektów przez kilka miesięcy to zastanowie sie nad zmianą. Na razie staram się nie panikować, wcześniej problemów nie było więc jestem dobrej myśli
JoHanna, jeżeli @ nie przyjdzie wcześniej to 12-13 września
Rozumiem) No to trzymam kciuki !
-
jussio wrote:Hej hej
Jak tam, co tam u Was???
Wracam po dłuuugiej nieobecności
Widzę że naskrobałyście mega dużo i niestety nie jestem w stanie tego nadrobić
Przejrzałam tylko tak pobieżnie
Aleala przykro mi bardzo ze straciłaś fasolkęTulę z całego serca
Pozostałe dziewczyny też ściskamI przepraszam że tak bezosobowo ale widzę że pojawiło sie dużo nowych dziewczyn i po prostu nie spamiętałam wszystkich
No i oczywiście witam wszystkie nowe dziewczyny
Kokardka widzę że dobrze sobie radzisz z prowadzeniem tabelkiI jak cos to zawsze mogę sobie zniknąć na chwile
A teraz krótko co u mnie
Nowenna idzie mi świetnienie myślałam że wytrwam, a jestem już na końcówce bo za tydzień kończę odmawiać. Tak się ją bałam rozpoczynać bo bałam się że zawiodę Maryję, ale nic z tych rzeczy
Modlitwa daje mi tyle spokoju ducha, że już dzisiaj wiem, że od razu będe zaczynać kolejną nowenne bo wiem że warto, że moje prośby zostaną wysłuchane.
A z tych przyziemnych spraw to niestety ale kolejny cykl nieudanyWprawdzie @ jeszcze nie ma ale jest już za rogiem
Owulacja mi się przesunęła i dziś po dwóch tygodniach bolących piersi skusiłam sie na test i co zobaczyłam... jak zawsze JEDNA gruba krecha i ani cienia cienia cienia drugiejAle tak przywykłam do tego widoku że nie robi to juz na mnie wrażenia
Miłego dnia
Hej :*
Mam prosbe czy mogla bys mi podeslac te nowenne i wyjasnic jak trzeba ja odmawiac. Napewno pomoglo by mi to jakos sobie poradzic z chwilami zwatpienia ;(
Z góry dzieki 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 11:30
-
williams1 wrote:Aniabbb to byłby cud gdyby się udało w 1 cyklu
Ale zawsze dreszczyk emocji zanim @ nie ma.
Za to u Ciebie idzie równo w górę . Ja testuje oficjalnie w poniedz to będzie jakieś 2-3 dni przed terminem.
Trzymam kciuki za CiebieInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Ev wrote:Hej :*
Mam prosbe czy mogla bys mi podeslac te nowenne i wyjasnic jak trzeba ja odmawiac. Napewno pomoglo by mi to jakos sobie poradzic z chwilami zwatpienia ;(
Z góry dzieki 1
http://pompejanska.rosemaria.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:15
Ev lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Kokardka44 wrote:Jussio witaj znów
nie ma sprawy do usług
Możesz sobie skopiować moją liste bo mam tam nowe osóbki chyba, że przepiszesz
A tu dzięki tobie to tylko kopiuj-wklej i po sprawie
A tak swoją drogą to Sunday nam się nie pochwaliła ale jej się udało zobaczyć dwie kreseczki dlatego też przerzuciłam ją od razu do dolnej tabelki
Miło dziewczyny że o mnie pamiętacieLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualny
-
No odebralam ostatią bete juz jest nieciazowa wiec zaczynamy starania o drugie
JoHanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny