Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie też mi się to nie podoba hihi ja bardzo proszę o jakiegoś fasolkowego,zielonego wirusa a nie takie co powodują gluciory z nosa
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Widzę że jesień pełną parą i nie tylko ja walczę z choróbskiem
Dzisiaj ledwo chodzę Nie dość że męczy mnie angina i bez antybiotyku ani rusz... to jeszcze zalało mnie morze czerwone dopiero dziś
A miałam tyle planów na ten tydzień... bo chciałam krew badać, hormony sobie powtórzyć i krzywą cukrową i insulinową zrobić, a przez te tabsy to znów wszystko mi się w czasie przesunie
Wiliams i perkla wielkie gratki
Madziula czekam na wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 14:13
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
u mnie 10dpo był negatywny a w 14 kreski dwie
poza tym jak zaszłam to mnie chwyciła angina, wtedy organizm jest osłabiony i łatwiej o jakieś załapanie czegoś.
Kto wie... może te przeziębienia coś zwiastuja Oby Oby.
Williams u mnie bete lekarz zlecił więc jak krechy będa już ładne to sio do gina gdziec w 5-6 tyg juz zobaczysz pęcherzyk może z zarodkiem w środku
-
nick nieaktualnyjestem po wizycie jest to torbiel endometrialna... wielkosc podobna nie zmienila sie. ze wzgledu na ten skret co mialam, na obfita miesiaczke, te uplawy przed i po @ no i skaczacy wynik ca125 zasugerowal wycięcie tego gowna. dostalam skierowanie do szpitala. po usunięciu i tak dosane leki anty....sama nie wiem co zrobic...
kas50 lubi tę wiadomość
-
Madziula ja na twoim miejscu na pewno skonsultowałabym się jeszcze z innym gin, a jak diagnoza się potwierdzi to bez wahania poszłabym usunąć to świństwo Im mniejsza tym lepiej nie ma co czekać aż urośnie
Im szybciej to usuniesz tym szybciej wrócisz do starań.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
Hashija wrote:
Williams u mnie bete lekarz zlecił więc jak krechy będa już ładne to sio do gina gdziec w 5-6 tyg juz zobaczysz pęcherzyk może z zarodkiem w środku -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:boje sie tylko bo slyszalam kiedys ze jest ryzyko ze kobiety traca caly janik....
Ale pamiętaj że z jednym jajnikiem też można zajść w ciąże.
Ja co prawda jajniki mam dwa ale jajowód tylko jeden i wiem że szanse na naturalną ciąże są ograniczone ale są.Madziulla lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.