Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja sie pochwale!
W tym cyklu zaczelam monitoringi. W zeszlym tygodniu w 20dc byl pęcherzyk 10mm i nie bardzo urosł. Gin juz sugerowal ze nic z tego nie bedzie, juz przepisywal luteine na wywołanie i CLO, ale ja go namówiłam żeby sie jeszcze wstrzymać i oto dzisiaj, chociaz nastawilam sie troche na porażkę i stracony cykl, to jednak dzis 25DC i malenstwo ruszylo i ma juz 16mm Jakos takos sie strasznie ucieszylam bo chociaz pozno to ta owulacja pewnie będzie - z tej radosci aż przeleciałam mężaviolett, aniabbb, Doti87, Ev, She86, Hashija, Kokardka44, Kicior lubią tę wiadomość
-
bacha8709 wrote:Kirys ja oprócz podniesionej prolaktyny miałam podwyższone TSH.
Właśnie wróciłam z wizyty u gina, mam piękne endometrium jak na 12 dc i pęcherzyk 21,5 mm, wg niego dzień, dwa i pęknie. Mówi mi "powiedz mężowi, że Pan Doktor kazał mu się brać dziś do roboty" hehehe
A co do dalszego scenariusza, to niestety jest tak jak myślałam, czyli bez wyników badania nasienia niewiele wiemy. Mnie chce przygotowywać na laparoskopię, zalecił szczepienie na WZW typu B, bo mam za niskie przeciwciała mimo że szczepiłam się kilka lat temu.Andromeda lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
patkaaxx90 wrote:Perkla gratulacje:)
Cześć Dziewczyny ja zaliczyłam paskudny weekend od soboty grypsko mnie jakieś złapało na dodatek moje gardło zaniemówiło... normalnie porażka... i co w ty,m najlepsze musiałam przyjść do pracy no żyć nie umierać....I jeszcze ta ohydna pogoda....
Sprzedam Wam mój niezawodny sposób na przeziębienie, przyda się niedługo, bo jak widać jesień zbliża się wielkimi krokami.
herbatka imbirowa - 100% natury!
Mogą pić staraczki i ciężarne myślę że też. Świeży korzeń imbiru obiera się, kroi kilka plasterków, zalewa wodą i gotuje kilka minut. W międzyczasie obierasz ząbek czosnku i przeciskasz przez praskę. Zalewasz to wywarem z imbiru, dodajesz sok z cytryny, a jak przestygnie - miód. Proporcje wg smaku i uznania. Stosować najlepiej od razu przy wystąpieniu pierwszych objawów choróbska.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Williams, Perkla - GRATULACJE!
Taki zalatany miałam cały dzień, że dopiero teraz Was nadrobiłam.
Fajnie się tu u nas ruszyło, mam nadzieję, że dobra passa będzie trwała nadal
Madziulla - super prezentMadziulla lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Williams, Perkla - gratulacje!! super widzieć kolejne dwie kreseczki!
Madziulla - trochę dziwne, że te wyniki tak ci skaczą... raz niższe a raz wyższe... jakby był to rak to chyba sukcesywnie by rosło, więc to musi być coś innego. Głowa do góry. Jutro może lekarz da na to jakieś sensowne wytłumaczenie.
Taka Sytuacja z takich nietypowych sytuacji fajne dzieci wychodzą a jak towarzyszą temu pozytywne silne emocje to już w ogóle Ja się tak cieszyłam z płodnego śluzu po poronieniu co było dla mnie znakiem, że doszłam do siebie i pyk Tobie też życzę tego PYK
A co u mnie... nie mam za dużo czasu siedzieć na forum. dzisiaj dopiero pierwszy dzień mój synek poszedł do szkoły. miał zwolnienie do piątku a dziś miał ściągane szwy, bo na koniec wakacji zaatakowało go zapalenie wyrostka robaczkowego.
Ja zmagam się z bólami stawów krzyżowo-biodrowych i w ogóle moja miednica dostaje w kość. przy synku też bolały ale dawałam sobie z tym sama rade, a teraz ja i mąż musimy z tym walczyć, sama nie daję rady a w nocy ciężko znaleźć pozycje dobrą, żeby nie bolało.
Nie wiem jak ja poród zniosę jak będę musiała leżeć
Jutro wieczorem idziemy podejrzeć Gabrysię, zapytam lekarza o szkołę rodzenia i o tą cholerną pozycję porodową...
A i Jussio proszę zmień mi wiek w tabelce na 29 lat... od czerwca mam 29lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:47
-
Williams, Perkla dajcie nam przepis na dzieci :* może my coś źle robimy? Hah
Zazdroszczę tez bym chciała 2- max 3 ale jak na razie nawet 1 nie mam:(Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Taka_sytuacja super ze pęcherzyk urósł, to teraz tylko trzymam mocno kciuki żeby się udało!!!!!!!!!!
Widzicie dziewczyny - czasem warto chodzić na ten monitoring bo naprawdę dużo to daje -
nick nieaktualny
-
Kokardka ja w Bydgoszczy często bywam, bo jeżdżę z Tatą do lekarza. Bydgoszcz ma świetnych specjalistów
Smerfetka główka do góry jednodniowy spadek niczego nie przesądza, a może akurat to jest spadek implantacyjny ? Bądź dobrej myśli .
A ja mam taki stres, że hoho jestem ciekawa co mi powie ten nowy gin dzisiaj. A do wieczora jeszcze tyyyle czasu... kurde.smerfetka22 lubi tę wiadomość