Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
bacha8709 wrote:Jest to Pan Micał? Też do niego chodzisz?
Ale jestem ciekawa,jak pomógł Ci zajść w ciąże, bo podobno wszyscy 'myśleniccy" lekarze działają tak samo.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
On rowadził ciąże mojej siostry i kilku koleżanek i każda z nich była bardzo zadowolona.
Ja zjawiłam się u niego po 5 miesiącach nie udanych prób. Zlecił monitoring i badania hormonów. Wyszło ewidentnie że mam podwyższone TSH i prolaktynę. Przepisał leki.
U mnie prolaktyna blokowała owulację co było prawdą i podał mi zastrzyk z pegnylu, który zadziałała tak skutecznie że w tym samym cyklu zaszłam w ciążę.
A i nadmienię że mój M miał dość kiepskie wynik nasienia. -
agape tak mi przykro, nawet nie umiem sobie wyobrazic jak musisz sie teraz czuc. trzymam kciuki, zeby teraz szybko sie znow udalo i final byl poytywny!
a ja wrocilam od gina, mowi ze wszystko ok i ze pecherzyk ladnie pekl sam, tyle ze troche pozniej niz zazwyczaj po clo (17 dc) no i ze teraz czekac. jesli w tym cyklu znow sie nie uda to w nast robimy droznosc i test po stosunku (to chyba cos jak antyciala). no i zobaczymy co tam u mnie siedzi. wazne, ze nie ma torbieli bo juz sie tego przestraszylamStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Agape bardzo mi przykro, żadne słowa nie określa co czujesz kochana.. Ale dobrze twój mąż mówi, że kolejny cykl przed wami!!!
Nadziejka gratulacje!!!! Niech mała ładnie rośnie.. A powiedz mi miałaś jakieś problemy szybciej?coś przewidywalas że szybciej urodzisz?
Andromeda super wiadomości, to teraz tylko czekamy na kolejne dobre nowinki
Fajnie dziewczyny że się odezwałyscie bo już myślałam że forum zanika powoli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 14:10
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:09
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Faktycznie doczytałam o skracajacej się szyjce... Bo chciałam kupować wszystko za jednym razem powiedzmy w styczniu ale zaczynam się martwić czy zdążę..
Zrobiłam sobie listę i wyszła potężna lista i piękna przewidywana cena... Ojoj troszkę tego jest -
Dziewczyny jestem po wizycie.
Wyniki Meza ok, moje AMH troszkę niskie jak na moj wiek ale powiedział że z niższym wynikiem kobiety zachodziły pod jego opieka w ciaze
Za dwa tygodnie wizyta żeby zobaczyć co się dzieje z pecherzykami. Starac sie mamy cały czas, powiedział że nie ma na co czekać. Powiedziałam mu, że my chcemy jedno dziecko po drugim
Jesli teb cykl sie nie uda to od przyszłego stymulacja. Potem jeśli dalej nic to badanie droznosci...oby były efekty tego działania stymulacji -
Nadziejkaa1 wrote:Hej dziewczyny.
Moja malutka Emily postanowiła zrobić nam niespodziankę i od wczoraj jest juz z nami.
Jak będę miała więcej czasu to się odezwę.
Trzymam kciuki za wizyty i miłego dnia. :*
GRATULUJĘ:*** Z CAŁEGO SERDUSZKA:) UCAŁUJ MAŁĄmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hej laski ja mam ciągle dużo pracy w przedszkolu:D
a co do starań... nie mogę dalej się skonsultować z lekarzem...w sprawie wyników;/ mój gin od listopada wraca, jakaś poważna choroba, nie wiem;/ tylko tyle się dowiedziałam;/
więc dupka;D hemamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!