Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja mam wrażenie, że rok to kupaaa czasu. Więc podziwiam Cię za walkę i wytrwałośćPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
Wcale Ci się nie dziwie. JA to teraz jestem tak wyczulona na małe dzieci i kobiety w ciąży, że czasem się zastanawiam,czy to normalne. Jeszcze moja siostra jest w 8tc, już z drugim dzieckiem. Zaszła w jedną i w drugą ciążę w pierwszym cyklu po odstawieniu anty. Więc wszystkim wokół mnie się wydaje, że ja powinnam tak samo szybko i łatwo zajść w ciążę, a tu lipa. Chociaż znów widzę, że moja młodsza siostra też ma objawy PCO, jak ja. Więc pomieszane to wszystko jak cholera.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Wiem, wiem będę dzwonić i na pewno się umówię wcześniej na wizytę jakby coś. Chociaż liczę na to, że to już końcówka bo mam już niewielkie krwawienie drugi dzień, ale jednak nadal się utrzymuje.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualnydokładnie poczekaj i poobserwuj sie przez weekend.
ehh wczoraj bylam u kumpeli ktora 4 mies temu urodzila...jak Anastazje wzielam na rece to zly w oczach mialam... i juz wiedzialam na 10000 % ze to odpowiedni moment na to zeby miec dziecko... -
Takie plamienie miałam ze 3 dni. Umów się wcześniej żebyś wiedziała czy dobrze się oczyściłaś i czy możesz działać od razu. Monitoring też się przyda. Ja miałam i owu wyszło mi w 21dc. Nie wiem czy tak miałam normalnie czy przez poronienie się przesunęło
-
Wiem,wiem tak czy tak chodzę na monitoring przy przyjmowaniu CLO, akurat w tym lekarz kazał zrobię sobie miesiąc przerwy od niego jeszcze przed tym poronienie,ale i tak przy okazji zajrzę co się tam będzie działo z moimi jajnikami.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
agisia wrote:Doti spróbuj zjeść coś słodkiego,wypić cole i poleż sobie. Ja najczęściej ruchy czułam jak leżałam na plecach. Mój buszuje głównie w nocy. Czytałam też,że grubsze dziewczyny nie czują dobrze ruchów przez tłuszczyk na brzuchu. Możesz mieć też łożysko na przedniej ścianie. To również tłumi ruchy. I nie denerwuj się bo to nie pomaga na pewno wszystko jest ok. Dziecko ma jeszcze sporo miejscaHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Zaraz mnie trafi kur.... Wyobraźcie sobie,że moi sąsiedzi remontują się już ponad 4 lata!!! Przychodzi wieczór i jadą tą wiertarą do nocy. Pałac tam stawiają czy co?! No ileż można? Kiedyś im waliłam po ścianach bo o 7 rano mnie obudzili! Mam nadzieje,że zdąże się wyprowadzić do porodu. Dziecko mi w życiu spać przy tym nie będzie
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Witam w piątkowy poranek, jeszcze tylko dziś i weekend Popołudniu idę do endokrynolog, w końcu dostanę leki na to moje Tsh powyżej 3.
Agisia mam nadzieję, że sąsiedzi dali Ci dziś pospać, faktycznie kłopot z takimi lokatorami. Ale może faktycznie wszystko się Wam ułoży do rozwiązania i dzidziuś będzie mógł spać spokojnie!Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Dzień dobry kobitki
Kate kochana trzymaj się dzielnie Oby dzieciaczki zostały w brzuszku jak najdłużej. Trzymam mocno kciuki za ciebie
Kate4 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Czesc Dziewuszki:) a ja dzis drugi dzien urlopu wiec wydluzony weekend. Wczoraj zasuwalam na dzialce, wiecie prace jesienne. Dzis M ma tez wolne i jedziemy razem-trzeba popalic.
A ogolnie to w sumie u mnie ok. Jakos tyle sie dzieje, ze nie mam czasu zastanawiac sie nad ew. objawami ciazy-druga polowa cyklu tak wlasnie u mnie wygladala. Za tydz jedziemy do Czestochowy po pieska i stwierdzilismy, ze zrobimy sobie taki wypad na weekend, z Gdanska to jednak jest kawalek. No i pojdziemy do Sanktuarium pomodlic sie o dar macierzynstwa-nie wiem czy taki przypadek, ale chyba dobrze sie sklada. Was rowniez bede miala w pamieci modlitewnej:)
No nic, koncze sniadanie i czas sie powoli zbierac. Sciskam Was piatkowo!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)