Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzęść u mnie pierwszą noc w szpitalu oczywiście nie przespana;/ w nocy nie było dużo skurczy ale nad ranem się zaczęły;/ ktg godzinne wykazało 5 skurczy ponad 120 więc duże ale bezbolesne tylko taki dyskomfort czuć, tylko za często te skurcze;/ lekarz powiedział że muszę być przygotowana na wszystko;( ją jeszcze nie chce!!!
-
Kirys powodzenia na wizycie. Sąsiedzi na razie męczą wieczorami. Szkoda, że wiercą po mojej ścianie...
Kate trzymam kciuki byś jeszcze troszkę wytrzymała. Będzie dobrze, nie martw się. Na pewno Jesteś w dobrych rękach teraz
A tak a propo dziewczyny zna się tu ktoś na porządkach w ogródku? Bo ja jestem zielona w temacie, a mam parę pytańKate4 lubi tę wiadomość
-
Kate wszystkie jesteśmy z tobą
Agisia a o jakie porządki w ogrodzie chodzi ci dokładnie może będę umiała ci pomóc
Wiecie co dziewczyny u mnie dzieją sie jakieś dziwne rzeczy po raz pierwszy od początku starań, a to już minęły dwa lata, ja nie mam ochoty na to żeby zrobić test A teoretycznie już bym mogła sprawdzać bo jestem 10dpo, ale jakos tak nawet nie ciągnie mnie do szafki gdzie mam cały zapas testów. A to chyba dlatego że jakoś tak podświadomie czuję że nic z tego znowu nie wyszło
Za to mam mały sukces na koncie staraczkowym bo w końcu po tych dwóch latach mogę powiedzieć że cykl mi się wyregulował do 38-40 dni (gdzie kiedyś bywały nawet 75 dniowe cykle u mnie) no i jestem w stanie określić kiedy jest u mnie owu I to wszystko dzieki temu że piję Inofem, a przynajmniej tak mi się wydaje
Tak więc dziewczyny z PCOS ja gorąco polecam ten specyfik bo mi najwyraźniej pomógł. Może jeszcze nie udało mi się zaciązyc dzięki niemu, ale to że mam owu to już wielki sukcesDoti87 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Agisia ja też mogę pomóc, bo ze wsi kobita jestem
Jussio a co bierzesz jeszcze oprócz Inofemu? Ja też mam PCOS.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Kupujemy domek. Wiadomo na ogródku to teraz rosną chwasty, a nie trawa. I nie wiem czy zająć się tym teraz czy czekać do wiosny? Nie wiem nawet jak tych chwastów się pozbyć
Jusioo cieszę się razem z Tobą! Powoli brniemy do przodu -
Jeżeli całkowicie chcesz się ich pozbyć to można kupić specyfik, który nazywa się Roundup ( Randap) i spryskać to cholerstwo, które po prostu zostanie wypalone. A później na wiosnę ładnie przekopać ogród i zasiać trawęPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Kate kochana jak nawet będziesz już miała swoje bable na świecie to wszystko będzie dobrze. Po ile ona ważą? Każdy z nicha już 1kg? Będzie dobrze zobaczysz...
-
nick nieaktualny
-
Agisia na pewno da radę, u nas była masakra a udało się doprowadzić do porządku. Duży domek kupujecie, kiedy przeprowadzka? Zazdroszczę, my dopiero w przyszłym roku będziemy wybierać projekt i załatwiać pozwolenia na budowę. Ale jak sobie pomyślę ile kasy musimy na to mieć, to aż mnie głowa boli. Trochę mamy odłożone, ale bez kredytu się nie obejdzie
Kokardka44 wszystkiego dobrego! A w szczególności spełnienia marzeń Faktycznie 28lat, to już podeszły wiek , naprawdęPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:12
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Agape też myśleliśmy nad budową ale przy ciąży stwierdziliśmy, że wypadałoby mieszkać bliżej rodziny. W tej chwili mieszkamy 30min samochodem od niej, więc jakby coś się stało to jestem zdana na siebie. Ostatecznie szukaliśmy gotowego. Kupujemy domek w zabudowie szeregowej 120m2+18m2 garaż i 58m2 ogródek. Dla nas w sam raz głównie będę sama, więc z maluszkiem ogródek jakoś obrobie. No i 2km mam do rodziców Też bierzemy kredyt. Ale liczymy na wcześniejszą spłatę. Przynajmniej mamy taką nadzieje
-
Super my będziemy budować coś koło 100-120m o ile dobrze pójdzie. Mamy działkę od moich rodziców i druga od męża. Wiec na jednej zbudujemy dom,a pod drugą weźmiemy kredyt na wykończenie,przynajmniej takie są planyPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie