Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hashija wrote:Ja po poronieniu niedoczekalam sie @ tylko zauwazylam sluz zadzialalismy i pach. Dlatego moja ciaza byla obliczana wg ostatniej owulcji a nie miesiaczki. wiec nawet nie wiem czy cos mi sie przesunelo
Ale fajnie, super, że od razu się udało )
Doti dzięki, na pewno dam znać
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyNo odpoczywam odpoczywam ile się da :)mnie tex brzuch jakoś ciągnie na dole jak wstaje z łóżka no i kręgosłup ale on to mnie boli nawet jak leżę ; ( juz żadna pozycja nie jest dla mnie wygodna do leżenia ech no ale oby przetrwać te najbliższe tygodnie.jutro jeszcze idę na wizyte zobaczymy czy się ustabilizowalo wszystko a jeśli nie to niestety będę musiała iść do szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 20:09
-
Kokardka44 wrote:monirek Ev JoHanna Madziulla asiun ann_je marjotka Aleala Emilanka TalaZ
Podajcie swoje terminy co by tak pusto na 1 stronie nie bylo"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
jussio gratulacje!!
witajcie, nie miałam czasu za bardzo pisać od kiedy się tu pojawiłam. Troche problemów w rodzinie i tak jakoś leciały dni jak szalone.
Ostatnio coś mnie ciągle w brzuchu kłuło wiec wkręciłam sobie, ze to ciąża dzisiaj całą noc mi się sniło, że robię test i były 2 kreski. Rano zrobiłam niestety tak pięknie nie było i jedna. Także czekam na @. Oby moje przeczucia, ze albo za 1 razem albo będzie to trwało baaardzo długo...
w 2 cyklu chcę pobawić się w testy owulacyjne z ciekawości i zastanawiam sie od którego dnia robić przy cyklach około 29 dniowych. Myśle o 10 dc. -
heja, a mi sie znow nie udalo w tym cyklu nie wiem co ze mna jest... to juz tyle czasu, niby wszystko ok u mnie i u M, na clo ladnie reaguje ale efektow w postaci ciazy nie ma nie wiem czy jest sens brania tego calego swinstwa, faszerowania sie lekami i jeszcze M skoro to nic nie daje.
moj zapal przedwyjazdowy jakos wygasl, ciesze sie z pieska i z calego tripu ale w srodku czuje mimo wszystko zawod (choc przyzwyczailam sie juz do porazki) i jakis smutek.
niech ktos mnie przytuuuuliStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda mocno tuuuuuuuuuule kochana :-* :-* tylko mi się titaj nie załamuj :-*
U ciebie aa dwa wyjścia albo odpuścić tabletki i lecieć na spontana albo może problem jest dalej z droznoscia jajnikow że nie przechodzi dalej...
AAAAAAA czemu zachodzenie w ciążę to nie jest pstryk magiczny i już
.. Tylko trzeba być cierpliwym i wyczekiwac
..
Będzie dobrze kochana!!!Andromeda lubi tę wiadomość
-
Mi możesz nawet spróbować od 8dc bo co organizm to inna historia.. Niektóre już miały w 9dc, ja miałam.dopiero 22dc więc różnie to bywa..
Ja szczerze nie polecam ich w ogóle. Te z allegro nic mi nie pokazywały a te z Rossmanna to jakby non stop pozytywne były... I sprawdzałam je chodząc na.monitoring i dupa z nimi jest...
Ale próbuj kochana może dla ciebie będą szczęśliwsze -
Andromeda tulę cię mooooocno! :* Wszystko się jakoś ułoży, zobaczysz. Wszystko jest w rękach Boga, jak nieraz piszesz, trzeba zaufać.
Rozumiem Twój smutek, posmuć się posmuć i do przodu! Masz zaplanowaną drożność, może znajdzie się źródło problemów i zaraz po tym będzie pozytywny efekt. Tego Ci życzę!
A może faktycznie jak pisze Doti, odstawienie leków i wrzucenie na luz pomoże?
U mnie piękne słońce Cudowne jesienne widoki, teraz słońce jest jeszcze nisko, więc jest wspaniała gra światła i cienia.Andromeda lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Andromeda wrote:heja, a mi sie znow nie udalo w tym cyklu nie wiem co ze mna jest... to juz tyle czasu, niby wszystko ok u mnie i u M, na clo ladnie reaguje ale efektow w postaci ciazy nie ma nie wiem czy jest sens brania tego calego swinstwa, faszerowania sie lekami i jeszcze M skoro to nic nie daje.
moj zapal przedwyjazdowy jakos wygasl, ciesze sie z pieska i z calego tripu ale w srodku czuje mimo wszystko zawod (choc przyzwyczailam sie juz do porazki) i jakis smutek.
niech ktos mnie przytuuuuli
Andromeda szkoda wiem,że to głupie takie gadanie,ale piesek wynagrodzi Ci Twoje smutki. Wiem co mówię,bo sami w sierpniu kupiliśmy pieska i jakoś fajniej jest, chociaż wiadomo pustka po każdym nieudanym cyklu jest w każdej z nasAndromeda lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Andromeda - wypłacz się porządnie, bo to jest chyba jedyna rzecz która może Ci "jakoś" pomóc. A od jutra myśl o następnym cyklu. Każdej z nas jest przykro i smutno gdy nastaje nowy cykl, ale nic innego niż zaciśnięcie zębów nam nie zostaje Tulam!
Andromeda lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
_Mi_ wrote:jussio gratulacje!!
witajcie, nie miałam czasu za bardzo pisać od kiedy się tu pojawiłam. Troche problemów w rodzinie i tak jakoś leciały dni jak szalone.
Ostatnio coś mnie ciągle w brzuchu kłuło wiec wkręciłam sobie, ze to ciąża dzisiaj całą noc mi się sniło, że robię test i były 2 kreski. Rano zrobiłam niestety tak pięknie nie było i jedna. Także czekam na @. Oby moje przeczucia, ze albo za 1 razem albo będzie to trwało baaardzo długo...
w 2 cyklu chcę pobawić się w testy owulacyjne z ciekawości i zastanawiam sie od którego dnia robić przy cyklach około 29 dniowych. Myśle o 10 dc.
Ech jakbyś mi opowiadała moje sny też mi się tak śniło, że robiłam test, widziałam dwie kreski i byłam taka szczęśliwa , mówiłam mężowi o tym w sposób jaki sobie zaplanowałam ale niestety u mnie to było niemożliwe z racji tego że dokładnie (tak mi się wydaje i okaże się w tym miesiącu) wiem kiedy mogę zajść
-
JoHanna wrote:Andromeda - wypłacz się porządnie, bo to jest chyba jedyna rzecz która może Ci "jakoś" pomóc. A od jutra myśl o następnym cyklu. Każdej z nas jest przykro i smutno gdy nastaje nowy cykl, ale nic innego niż zaciśnięcie zębów nam nie zostaje Tulam!Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
No i leżę w szpitalu.. Kurcze sama się załatwiłam.. Wczoraj dźwigałam torbę z zakupami, potem pół dnia w kuchni i wieczór długi z znajomymi i dupa.. Od rana miałam bóle i lekkie skurcze.. I leżę na oddziale Ehh kurcze.. a niby bezobjawowa moja cała ciąża..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:15
She86 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze)