Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nad morzem sloneczkoStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
a czy ktoras z Was jest z okolic Czestochowy? my jak wiecie jutro jedziemy po pracy po psiaka i dzis umowilam sie na wymiane opon bo jechac na poludnie na letnich to chyba zbyt ryzykowne...Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Akurat teraz na południu zapowiadają po kilkanaście stopni, więc spokojnie możesz jechać
A że deszczowo u nas to faktycznie, pod Krakowem chmurzyska, deszcz i mgła.
Ja w sobotę wybieram się na pierwszą wizytę i monitoring po poronieniu, ciekawa jestem co mi się tam pokaże. Mam nadzieje, że nie poprzestawiało mi się zbytnio wszystko, bo już 2 dni temu miałam śluz płodny (przynajmniej na taki wyglądał, temperatury nie mierzę) i czułam dosyć mocno kłucie w prawym jajniku - w 11 dc, a ja mam owulację zawsze dopiero koło 18dc.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Andromeda okolice Kędzierzyna Koźla deszczowe ale 10stopni. Jak w dzien bedziecie jechac i wracac to nie powinno byc problemu ale wieczorem w nocy czy nad ranem to jednak temperatura jest nizsza i wtedy lepiej zimowki miec. Moj maz juz zrobil nam wymiane na zimowki.
Agape trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok ale z tego co piszesz to chyba owu masz juz za soba. -
Hashija wrote:Andromeda okolice Kędzierzyna Koźla deszczowe ale 10stopni. Jak w dzien bedziecie jechac i wracac to nie powinno byc problemu ale wieczorem w nocy czy nad ranem to jednak temperatura jest nizsza i wtedy lepiej zimowki miec. Moj maz juz zrobil nam wymiane na zimowki.
Agape trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok ale z tego co piszesz to chyba owu masz juz za soba.
Zobaczymy na wizycie, tak czy tak serduszkowaliśmy, więc na pewno nie przegapiona i wykorzystana jakby cośPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
A też zmienił Ci się dzień owulacji,czy miałaś jak zwykle?Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualnyCześć dziewczyny dluugoo mnie tu nie było i nie bardzo jestem w tematach :)jest widzę dużo nowych osób wiec nie nadążam za wszystkimi .U mnie 34 tc. Lecz musze teraz dużo wypoczywać gdyż szyjka mi się skrucila,musze wytrzymać chociaż 4 tyg; ( a tak ogólnie z synkiem wszystko w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 14:07
Hashija, Ola_45, She86, jussio lubią tę wiadomość
-
agape wrote:A też zmienił Ci się dzień owulacji,czy miałaś jak zwykle?
Ja po poronieniu niedoczekalam sie @ tylko zauwazylam sluz zadzialalismy i pach. Dlatego moja ciaza byla obliczana wg ostatniej owulcji a nie miesiaczki. wiec nawet nie wiem czy cos mi sie przesunelo -
Anetek odpoczywaj poki mozesz fajnie ze sie odezwalas
Ja dzisiaj tez lezakuja kiedy moge i powolutkim spacerkiem chodze bo albo Gabrysia po pecherzu mnie kopie albo mam skurcze takie u dolu brzucha odczuwane... nie mialam nigdy skurczy przepowiadajacych i nie wiem czy wygladaja jak te w 1 fazie porodu czy inaczej. No coz na tym etapie moze tak byc.
Agape jakby Ci sie trraz udalo to mialabyc porod w cielych miesiacach Jussio tak jak Ty -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:14
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Hej dziewczyny ...Witam Was takim smutnym nastrojem;/
Byłam dziś w bidulu na mszy w kaplicy i poczęstunku dla nauczycieli z okazji Dnia Edukacji...smutno mi ;/ eh tyle dzieci w ośrodkach...a taka ja nie mogę mieć jak na razie swojego;/....a ci co mają, to porzucają....ehm.......bo mam dziewczynkę z domu dziecka w grupie.... ogólnie miałam ochotę ryczeć;/ jak dzieci występowały....Wiem, że z naszej strony to tragicznie wygląda...ale ze strony dzieci, tak nie jest, mają tam bardzo ładnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 19:43
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!