Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti87 wrote:A ja już lepiej.. Ból brzucha minął na szczęście i skurcze też już się uspokoiły.. Czasem mnie coś strzyknie ale jest o niebo lepiej.. Jeden dzień na tabl i jest okyy...
Uspokoiłam się że jest lepiej.. Bo ja już chce do domu dziewczyny.. Ja nie lubię szpitali strasznie!!!!!Doti87 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Ehh takie głupie życie jest... Jedni odchodzą drudzy pojawiają się na świecie.. Szkoda ze tak jest
A ja chyba jutro wychodzę hurrraaaa... Jak mi Żadne bóle nie wrócą. Także leżę żeby ok było wszystko
Ejjj rozbrajaja mnie lekarze. Na obchodzie miałam książkę koło siebie -kryminał. I usłyszałam od lekarza że chyba takie książki nie powinno się czytać w ciąży...?!?!?!?! Zrobiłam oczy jak 5zł i potem u koleżanki leżało winogrono to usłyszała że winogrono też nie powinno się jeść... No błagam was co Za konował jeden... -
nick nieaktualny
-
Madziulla Ne gadaj głupot!!!!!!!!!
No właśnie dużo dziewczyn woli udawać że nie chcą mieć dzieci niż powiedzieć że ma się problem. Jak dla mnie bez sensu, ale każdy ma swoje powody by tak reagować i ja nie oceniam w ogóleMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kris ja też miałam cień, cienia taka jasno blada krecha a po becie przyszła ciotka;/ zobacz inny test...ale trzymamy kciuki:*mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hej hej dziewczyny
Chwilę mnie nie ma a tu się dzieje...
Doti ty już lepiej tak nie szarżuj tylko się oszczędzaj Bo jak jeszcze raz tak nabroisz to i ode mnie dostaniesz kopniaka w cztery litery
Kirys z niecierpliwością czekam na jutrzejszy test albo na bete i trzymam kciuki
Madziulla głowa do góry jak już zakończysz leczenie to ruszysz pełną parą ze staraniami i szybciutko ci się uda zaciążyć zobacysz
Dziewczyny przepraszam za wszystkie błędy w tabelce już poprawiam Jak coś się jeszcze nie zgadza to proszę pisać
Asiun a przypomni mi dlaczego macie zawieszone starania???
Andromeda tulę z całych sił Zbieraj siły na nowy cykl
A u mnie wszystko w porządku bo plamienie zniknęło, a beta robiona po 72h wynosiła 1289 więc przyrost prawidłowy Czasami tylko brzuch pobolewa ale ponoć to normalne I na razie oprócz bolących piersi to nie mam żadnych objawów ciążowych co mnie bardzo cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 19:09
Ola_45, kirys, Madziulla lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Hej Dziewczyny:) u mnie tyle sie dzieje, ale widze, ze tutaj nie mniej!! Ale super:)
Kirys-3mam kciuki!! Wierze, ze Ci sie uda.
Asiun wlasnie, czemu starania wstrzymane??
Madziulla sama nie zostaniesz-ja tu pewnie jeszcze troche zabawie;)
Doti wariatko-ciaza to nie choroba, ale trzeba uwazac na siebie!! Masz sie tu nas ladnie sluchac to wszystko bedzie ok:)
Jussio nawet nie wiesz jak sie ciesze. Jestes przykladem do nasladowania:)
Kicior&aleala- a co u Was??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 19:54
Madziulla lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda a jak psinka??? Pewno macie niezłą frajdę z takim słodziakiemLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Jussio tak, frajda jest-to dopiero doba jak jest z nami, ale fajnie patrzec jak szybko sie uczy:) teraz mam urlop+praca z domu zeby nie bylo szoku jak zacznie zostawac sama. Troche mam obawy czy nie rozniesie chaty, ale i tak jest kochana. Teraz do szczescia naprawde brakuje mi juz tylko jednego;) no nic ide spac bo poprzednia noc zarwana byla:) dobrej nocki!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Dzień dobry wszystkim
Kirys ja już na nogach czekam na info od ciebie Powtarzałaś test? A wyniki bety kiedy będziesz miała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 07:01
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualny