Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Przesyłam wirusy wirusiska i wirusiątka:
&^%$#@!!!!@#$%^&*())(*&^^%%$#$#@!!!~~!@#$%%^^&&***&^%$#@!!!!@#$%^&**&^%$#@!@#$%^&*&^%$#@!~@#$%^&*&^%$#@!@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*(
Patus_777, Kokardka44, Kicior lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys jak masz badać progesteron to przy braniu duphastonu może wyjść wysoki. Więc się nie wystrasz ja też miałam bladziocha i beta 390 wyszła. Ja robiłam powtórkę na własną ręke bo nie było terminu do gina. Też dostałam duphaston 2x1. Oprócz tego od początku łykam pregna plus i wtedy dodatkowo dostałam kwas foliowy, bo miałam straszne mdłości i w ogóle leżałam plackiem w łóżku. Jeśli chodzi o poronienie to powiem Ci szczerze. Boje się do dziś. To ciężko zwalczyć, przyda się dobre wsparcie od najbliższych. To naprawdę pomaga! Jedynie czego nie mogę sobie wybaczyć to to,że przez ten strach nie mam za dużej więzi z dzieckiem. Ale wszyscy co wiedzą stawiają mnie do pionu,że w końcu straciłam ciąże i to normalne zachowanie. Także jeśli będziesz mieć potrzebę porozmawiać to pisz do mnie śmiało życzę Ci powodzenia i trzymam mocno za Was kciuki!!!
I taka moja rada. Nie czytaj internetu i nawet odradzam forum ciążowe. Mnie dołowały przeżycia dziewczyn. Musiałam dojrzeć psychicznie do tego,że wszystko będzie dobrze. Daj sobie czas i unikaj negatywów.
Mnie w środę czeka krzywa cukrowa. Mam nadzieje,że przetrwam -
Kirys teraz widze ze jestesmy w tym samym wieku:) poronienie mialas ponad 2 lata temu, ale w opisie 5 cykl staran. Zrobiliscie sobie przerwe?
No i w ogole naprawde super, ze Ci sie udalo-owocny miesiac:)Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Kurczę Agisia, to mogłam dziś zrobić ten progesteron! Myślałam, że wyjdzie mi beta rzędu co najwyżej 50, albo wogóle nawet mniej i będzie lipa. Od dzisiejszego wieczora biorę duphaston, to myślisz, że w czwartek nie ma sensu robić progesteronu?
Dziękuję Ci serdecznie za dobre słowo! Bardzo dużo to dla mnie znaczy, że mogę do Ciebie napisać i zostanę zrozumiana
-
Andromeda wrote:Kirys teraz widze ze jestesmy w tym samym wieku:) poronienie mialas ponad 2 lata temu, ale w opisie 5 cykl staran. Zrobiliscie sobie przerwe?
No i w ogole naprawde super, ze Ci sie udalo-owocny miesiac:)
Aaaaa! Z tego wszystkiego nie napisałam, że stuknęło mi już 33 Jestem tu chyba najstarsza
Tak, mieliśmy długą przerwę i dużo perturbacji w tym czasie. Temat potomka został więc odłożony, inne sprawy musiały się wyprostować między nami. Teraz jest o niebo lepiej i oby dzidzia dopełniła nasze szczęście.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kierys sens zawsze jest Nawet jak masz niską betę to progesteron już powinien Ci wyjść. Dla siebie samej zrób. Jak będzie niski to warto powiedzieć lekarzowi. Może Ci zwiększy dawkę duphastonu. Ostrzegam ja po nim spuchłam jak bańka
-
Kiris wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
A ja dziewczyny z każdym cyklem w którym się oddaje całym sercem, mierze temp. i notuje i sprawdzam to każde niepowodzenie przechodzę dwa razy mocniej, Dzisiaj mam 32 dc, zwykle mam 28, ale owulację miałam później, no i do wczoraj wszystko było pięknie, cisza, a tu nagle dzisiaj,z 36,9 tempka spadła na 36,5, w życiu nie miałam takiego drastycznego spadku, już nie mam złudzeń2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Hej Dziewczyny
Kirys MEGA WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!
Tyle się wczoraj naczekałam na te twoje wyniki aż mi internet padł
Ja sprawdzałam przyrost bety po 72h bo inaczej nie miałam jak pójść do laboratorium. I pierwszy wynik miałam troszkę mniejszy od twojego bo 402 a kolejny już ponad 1200.
A progesteronu też nie badałam, nawet gin mi nie kazał tylko od razy dał mi dufaston na początku 3x2 tabletki przez 3 dni a teraz mam 3x1 bo miałam te plamienia no i nospa do tego 3x1.
Ale ja się cieszę że tobie się też udało może trochę rozruszamy resztę dziewczyn I teraz sie posypią podwójne kreseczkikirys lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Bajkaanna przykro mi, tulę z całych sił Ja zawsze miałam takie spadki przed @ i też wiedziałam że nie ma nadziei. Kochana dasz radę w nowym cyklu musisz w to wierzyćLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Bajkaanna śliczne dziękuję za życzenia Urodziny miałam tydzień temu i tak sobie myślę, że właśnie wtedy bąbelek się zagnieżdzał.
Przykro mi z powodu spadku Twojej temp, też tak zawsze miałam przed @ i też przechodziłam dół, ale potem tlumaczyłam sobie, że nowy cykl, to nowe możliwości! Tak więc posmuć się posmuć kochana, a potem pierś do przodu i do dzieła!!!Bajkaanna, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
Jussio dziękuję!!! Marzy mi się taki przyrost bety jak Ty miałaś! Do czwartku siedzę jak na szpilkach.
Też się cieszę, niesamowite, no nie? Posłusznie wzięłam z Ciebie przykład, jak z prawdziwego przywódcyjussio lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny w ten cudownie chłodny dzień
wczoraj miałam przeżycia. Nasz kot spadł z 4 piętra... na szczęście pod oknami mamy trawę a w nocie nie zahaczył o żadne anteny czy inne suszarki. skończyło się szokiem i wybitym jednym kłem. wieczorem już był jak nowy. Koty jak dzieci, regenerują się podczas snu.
Mam nadzieję, że do lata już będziemy na nowym mieszkanku ciekawe czy dostaniemy kredyt jak będzie nas o jedno więcej... Najwyżej kredyt będzie częściowo w banku częściowo u rodziców, a tego nie chcemy...
byłam też na szkole rodzenia, już mam listę wg której mogę pakować torbę porodową... ale tak patrząc to chyba będzie waliza a nie torba... -
Kirys - moje gratulację- takie długie oczekiwanie nie mogło zakończyć się inaczej!
Hashija widzę, że też wizja kredytu przed Wami, przed nami też, pewno w przyszłym roku, nawet boję się o tym myśleć
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na ból w dolnym odcinku pleców? Nie wiem,czy to rwa kulszowa,czy co Podniosłam wczoraj wiaderko z wodą i myślałam, że się nie wyprostuję. W nocy masakra, teraz ból trochę zelżał od plastra wygrzewającego, ale za to kuleję na prawą nogę, bo tak ból promieniuje, masakraPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Dzięki Muszę zaciągnąć męża do roboty O ile dotrwam do wieczora, bo narazie w pracy to więcej stoję niż siedzę, bo mniej boli.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie