Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam już wynik!!! Moja beta to 493,3 mlU/ml - 4 tydzień
Cała się trzęsę. Jak się nie pomylę przy czymś w pracy, to będzie cud!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:40
aniabbb, Edycik, Andromeda, Hashija, agisia, Kate4, Kokardka44, Doti87, Ola_45, Zambia, Bajkaanna, myshka84, violett, Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
ja pierdziele kirys piękna beta-gratuluję!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:53
kirys lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
A ja zmieniajac temat: jussio prosze o zmiane @ na 19.11Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Witam się w 34 tygodniu!
Kirys super!!! Sikaniec bladzioch a beta po zbóju
Doti musisz uważać na siebie, bo jak dojdzie do porodu to maleństwo będzie miało jeszcze marne szanse. Ja też święta nie jestem bo z zakupami ganiam, ale staram sie je dzielic. Część jak odprowadzam syna do szkoly i część jak go odbieram. Raz przecholowalam a na drugi dzien tak mnie brzuch bolal ze ciezko bylo z lozka sie podnosic. Ale moja mala ma juz ponad 2 kg, ale mimo to po tamtym przesileniu usiadlam na tylek i juz tak sie nie szarpie.
Andromeda z kociakami i szczeniakami jest mnustwo radości ale i zniszczeń. Buty, meble w zaleznosci co zwierzak lubi. Nasz kociak poniszczyl nam tapicerke mebli i upatrzyl sobie gryzienie kabli. Jak na razie udalo sie opanowac gryzienie kabli, a kanape dalej zaciaga ale nie specjalnie, zazwyczaj jest to efekt uboczny ganiania sie i branie ostrych zakretow na kanapie.obcinanie pazurow niewiele daje.Bajkaanna, kirys, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem wiem Hashija już w domku jestem, mąż mi zrobił miejsce w salonie. Ładnie miwszystko przygotował i leżę odpoczywam sobie.. Bo strasznie się przerazilam bo mały ma tylko 0,5kg...
Bo kirys piękna beta!!!!!! Super!!!!!! Gratulacjekirys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kirys cudownie gratulacje!! :-*
Ja jutro idę do ginekologa, ma zobaczyć co się dzieje u mnie przed @ zeby zastosowac stymulację. Temperatura u mnie wysoko, czekam na jej spadek. Powiem Wam ze w weekend mialam takie dziwne skurcze, jakby mi ktoś jajniki skrecal, az musialam usiasc...pewnie to zblizajaca sie @ daje znajikirys lubi tę wiadomość
-
kirys wrote:Mam już wynik!!! Moja beta to 493,3 mlU/ml - 4 tydzień
Cała się trzęsę. Jak się nie pomylę przy czymś w pracy, to będzie cud!
Kirys świetna wiadomość
Powodzenia.
Jussio super ze u Ciebie wszystko w porządkukirys lubi tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Kirys - gratulacje!
Ja w zeszłym tygodniu miałam problem, po 3 dniu przyjmowania luteiny dopochwowej nagle zaczęło mnie piec/szczypać/boleć - myślałam że to jakaś infekcja, predziuchem do gina. I on mowi ze miał już pacjentki co były uczulone na taką Luteine, przepisał mi doustną. No i zalecił to badanie czystości pochwy. Tylko że mija już 4 dzień a ja ciągle coś tam czuje, boje się że badanie kiepsko wyjdzie, trzeba się będzie doleczyć i z hsg w najbliższym cyklu nici.
W środę mam też niby test ciążowy robić żeby wiedzieć czy Lutke kontynuować - ale wszystkie objawy takie jak na @, brak nawet podstaw do ciążowego nastawienia
Może w następnym - zgapiłam od Jussio i kupilam sobie Inofem - moze ten cudowny specyfik podzialaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:14
kirys lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny.mam pytanie.czy któraś leczy sie u dr.zemsty z kielc?Bo ja własnie do niego chodzę kolejnym etapem tzw.działania w staraniu o dzecko jest pobyt w szpitalu na prostej.czy była moze któras z was w tym szpitalu?Tam mam byc az trzy dni i co najgorsze w okreslonym dniu cyklu bo poczawszy od 3 dnia.a wiecie jak to z naszymi okresami róznie bywa raz sie spózni raz przyjdzie za wczesnie .czy wiecie moze jakie to sa badania i czy moge sobie je zrobic prywatnie i jeszcze jedno po co mam tam sie wstawic z wynikami mojego meza z badania nasienia.rozumiem dr zemscie to i owszem moga byc potrzebne ale po co paniom pielegniarkom.Jak była któras z was do tego szpitala na te badania na nieplodnosc skierowana to błagam pomóżcie
-
Dziękuję Wam Kochane za kciuki i gratulacje. Sama jestem zaszokowana tą betą
Byle by teraz ładnie przyrosła! Miałam zamiar powtórzyć w środę, po 48 h, ale dzwoniłam dziś do gin i powiedział mi, żebym powtórzyła za 3 dni (72 h) bo jeszcze lepiej będzie widać przyrost (?!?). Robiła tak któraś?
Zalecił mi też brać Duphaston 2 x dziennie po 1 tabletce, tak w razie czego i na wizytę zapisał 02.11. Myślę zbadać też progesteron razem z powtórką bety, jak Agisia radziła (zapamiętałam to sobie dobrze).
Zadzwoniłam też do endo, poleciła zwiększyć dawkę leku na tarczycę, a za 4 tygodnie zbadać FT4 i przyjść do kontroli.
Od wczoraj razem z mężem cieszymy się, wczoraj jeszcze nieśmiale, dziś już śmielej, choć to jest radość podszyta obawą, że historia się powtórzy. Staram się myśleć pozytywnie, a dla uspokojenia zaczęłam odmawiać Nowennę Pompejańską. Tak sobie myślałam o tej modlitwie, jak nieraz pisałyście o niej. Myślałam, że to nie dla mnie, że czasochłonna, że będę nad tym zasypiać. Ale też z tyłu głowy miałam myśl, że jeśli mi się uda zajść, to wtedy będzie ten moment, żeby zacząć. I zaczęłam Wczoraj.
Dziś pół nocy nie mogłam spać (chyba z emocji) i było mi strasznie gorąco (a z natury jestem zmarzluchem). Małe podało się najwidoczniej na ojca i już mi się to udzielaPatus_777 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Doti87 wrote:Wiem wiem Hashija już w domku jestem, mąż mi zrobił miejsce w salonie. Ładnie miwszystko przygotował i leżę odpoczywam sobie.. Bo strasznie się przerazilam bo mały ma tylko 0,5kg...
Bo kirys piękna beta!!!!!! Super!!!!!! Gratulacje
Doti super że jesteś już w domku! Teraz masz leżeć i pachnieć I myśleć pozytywnie!!!Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys kochana beta po prostu piękna a ja tu strzelalam że koło 30 masz trzymam kciuki za przyrost, jak będziesz mieć wyniki to w necie jest pełno programów które oblicza czy jest dobry przyrost podając daty robienia badania.
A ja leżę całe popołudnie. Troszkę spałam i czuję się o niebo lepiej u siebie w domku... Uff jak dobrze u siebie.. -
Agisia a Ty jak się czujesz? Myślę o Tobie, bo jakoś podobną mamy historię z pierwszym poronieniem, więc pewnie mam teraz podobne przeżycia jak Ty na początku swojej ciąży.
Bacha pamiętam, że brałaś bromek przed ciążą i po zajściu nie odstawiałaś. Przypomnij mi proszę jaką miałaś dawkę i jak długo go brałaś?
Kochane moje staraczki - doczekacie się swojego szczęścia, wiem to! U mnie akurat było tak, że jak od razu nie wychodziło, to się wkurzałam. Dopiero jak pogodziłam się z tym, że może to potrwać dłużej niż bym chciała, to się udało! I to w miesiącu, w którym miałam więcej stresu niż wcześniej, zapiernicz w pracy i jeszcze w ostatni piątek występowałam na recitalu koleżanki, jak się okazuje już z bąbelkiem w brzuszkuHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
kirys wrote:Mam już wynik!!! Moja beta to 493,3 mlU/ml - 4 tydzień
Cała się trzęsę. Jak się nie pomylę przy czymś w pracy, to będzie cud!
PIĘKNIE:********* ZNÓW CUDOWNA WIADOMOŚĆmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!