Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
ale jesteście kochane,dzięki za wiarę której mi juz brakuje,dam wam znać co i jak.
Patus_777 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Aniabbb czy ty pamiętasz jak wyglądał mój pierwszy test?? Gdzie ja tam zobaczyłam cień cienia... Mąż patrzył na mnie jak na wariatke a ja i tak coś widziałam... A beta już mi wyszła ładnie
Myknij jutro sobie na bete i przynajmniej będziesz wiedziała co i jak bo i tak robisz sobie nadzieję a to bez sensu...
Trzymam kciuki żeby to było to!!!!!!Patus_777 lubi tę wiadomość
-
WYNIK BADANIA MĘŻA WSPANIAŁY MEGA SIĘ POPRAWIŁO, jak będę miała czas to wyślę, całą interpretację wyniku :DDDDDDDDDDDDDD
mogę tylko dodać,że z 3 mln plemników / skoczyło do 28 mln!!!!!! nie sądziłam, że aż tak się poprawią;:DDDDDDDDDDoti87, Andromeda, kirys, jussio, Kicior, She86, violett lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Koleżanka mi karze sikać na patyk .....dalej nie mam objawów na @@....ale przecież jakbym zaszła miałabym temperaturę wysoko???;/
Nie chcę się nakręcaćmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
aniabbb wrote:ale jesteście kochane,dzięki za wiarę której mi juz brakuje,dam wam znać co i jak.
BETA i dalej cieszymy się nowiną!!Kolejnąmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
aleala wrote:Wcale nie musi byc ciemniejszy, bo raz ze beta roznie co 48 godzin a nie co 24 :p a dwa ze ona rosnie w krwi a nie w moczu! Do moczu moze uwalniac sie dluzej. Ja tam obstawiam ze zaciążyłas
Bardzo mądrze powiedziane! Ania spadaj na bete i olej zwykłe testy!Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania nie masz wyjścia wszystkie jesteśmy za betą
Właśnie zaliczyłam pierwszy spacerek z małym. Dziwnie tak z wózkiem, ale fajnie mały padł jak tylko wsadziłam go do kombinezonu. I śpi dalej. Oj było nam to potrzebnePatus_777 lubi tę wiadomość
-
agisia wrote:Ania nie masz wyjścia wszystkie jesteśmy za betą
Właśnie zaliczyłam pierwszy spacerek z małym. Dziwnie tak z wózkiem, ale fajnie mały padł jak tylko wsadziłam go do kombinezonu. I śpi dalej. Oj było nam to potrzebne
Spacery są fajne ha koleżanka chodziła tak dziecko usypiać i się relaksować; Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Patuś SUPERRRRRRRRRR takiej wiadomości się spodziewałam Teraz przynajmniej w tym temacie macie luźną głowę
I ja też jestem za tym zebyś jutro z rana siknęła na test, bo co ma być to będzie nie ma czego się bać
Aniab a ty zmykaj na bete i nie denerwuj ciężarnej bo ja tu cały dzień myślę o twoim wyniku a tu go nimaMadziulla, Patus_777, agisia lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Aniabbb tak sobie teraz myślę, że jak już twój mąż widzi te cienie na testach to to wcale nie są jakieś tam cienie tylko całkiem porządne kreski bo przecież faceci takich cieni to raczej nie widzą
Wrzuć nam jakieś zdjęcie to ci powiemy czy to wadliwy test czy fasolkaPatus_777 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Badanie 1- 09.2015/ Badanie II – 02.2016
Wygląd: prawidłowy/ prawidłowy
Czas upłynnienia (min): 45 / 45 < 60min norma
Objętość (ml): 1,5 / 2 > 1,5 ml norma
Lepkość : + / + norma +
Ph: 7,6 / 7,8 ≥ 7,2 norma
Ogólny % ruchliwych: 15/ 55 > 40 norma
(A) Szybka linearna: 0/ 8
(B ) Wolna linearna i nielinearna: 10/ 22 norma dla (A) i (B ) ≥ 32
(C) Brak ruchl. postępowej 5/25
(D) Brak ruchu w ogóle 85/45 norma < 50
Aglutynacja (-,+,++,+++) -/- norma -
LICZBA PLEMNIKÓW 3 ml/ 28 mln/ ml ≥ 15 mln/ ml norma
- / 56 mln ≥ 39 mln/ ejakulat
Diagnoza: Oligoasthennozoospermia i Teratozoospemia / (II Bad.)Asthenozoospermia
Odsetek prawidłowych plemników : 3 % / 20 % norma > 4 %
Diagnoza: teratozoospemia / MORFOLOGIA PLEMNIKÓW W ZAKRESIE NORMY
Hos- Test
Plemniki wykazujące „obrzęk” witki ( żywe): 20% / 75% ( norma > 58%)
Plemniki, których witka nie ulega zmianom ( martwe) 80% / 25 %
Po ukośniku macie wyniki I i II badanie...
I przy odbiorze wyników...wezwała go pani laborantka (z kliniki Novomedica z Mysłowic) omawiała, co się poprawiło, pytała co stosował, powiedziała,że jest sukces, może dalej stosować suplementację, ale na ruch pomoże mu tylko aktywność i zdrowe odżywianie...a że on teraz rok siedział na zdrowotnym i jadł te na kręgosłup też dużo wpłynęło...Zapraszała na konsultacje do urologa, a także wspólną wizytę....ale my chcemy nie do Mysłowic...tylko do Kato do Gyncentrum....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 20:24
jussio, Kicior, kirys, violett lubią tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Patuś - wyniki REWELACJA!!!
a jaką suplementację Twój M stosował? może bym coś mojemu podrzuciła bo niby mieści się w normie ale szału nie ma:P
Adaś - PRZEŚLICZNY!!
Fasolka aleali - CUDEŃKO!!
Aniabbb - jak nie pójdziesz na tą betę to dostaniesz wirtualnego kopniaka ode mnie!!
Asiun - 3mam bardzo mocno kciuki żeby sytuacja się pozytywnie ustabilizowała i życzę ZDROWIA Tobie i maluszkowi!!
Jussio - gratuluję chłopczyka!! (ostatnio mi się śniło że mam synka )
No i jakby coś, to termin @ można mi wpisać na 27.02
Patus_777, jussio lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:Patuś - wyniki REWELACJA!!!
a jaką suplementację Twój M stosował? może bym coś mojemu podrzuciła bo niby mieści się w normie ale szału nie ma:P
Adaś - PRZEŚLICZNY!!
Fasolka aleali - CUDEŃKO!!
Aniabbb - jak nie pójdziesz na tą betę to dostaniesz wirtualnego kopniaka ode mnie!!
Asiun - 3mam bardzo mocno kciuki żeby sytuacja się pozytywnie ustabilizowała i życzę ZDROWIA Tobie i maluszkowi!!
Jussio - gratuluję chłopczyka!! (ostatnio mi się śniło że mam synka )
No i jakby coś, to termin @ można mi wpisać na 27.02
Maca*2, androvit*1, kwas foliowy, witamina C,D, magnez, orzechy brazylijskie, soki więcej nabiału i min 2 razy w tyg owoce lub warzywa...ograniczenie alkoholu. Wszytko przez 3 miesiące....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 21:20
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki;)
Przyznał szczerze że czytam Was codziennie ale wyłącznie że nie pisze! U nas różnie raz lepiej raz gorze j ale ogólnie kochane dzieciaki i wiem że obiecalam Wam zdjęcie ale pisze cały czas z tableta kompa prawie nie uzywam i nie miałam jak , obiecuje że w weekend wrzuce bo mam więcej czasu jak mąż pomaga;)nadal karmie piersią ale denerwuje mnie teściową bo co dzieci boli brzuch to moja wina oczywiście;)
Jussio Twoja ciąża już na półmetku ale mi to zlecialo;)
Doti życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania;)
Patus cieszę się że wyniki super i mam nadzieję że szybko pokazesz 2 kreseczki;)
Aniabb trzymam kciuki żeby @ nie przyszła przynajmniej przez najbliższy rok;)
Patus_777, She86, Kicior lubią tę wiadomość