Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aniabbb wrote:myslicie że za niska ta beta? powinnam iśc do lekarza czy czekać do poniedziałku na kolejne badanie?
A co ci powiedzieli w szpitalu:)? Jak dla mnie BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!(skoro miałaś 31.01 ovu) to jest sam początek;) zobaczysz jak ci w pon wyjdzie;) CZEKAJ I SIĘ NIE MARTW:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nic mi nie powiedzieli bo pojechałam tylko na badanie krwi, a do szpitala bo tylko tam o tej godzinie mozna było zrobic i do tego wynik od razu
dobra nie nakrecam sie w tej chwili i tak nie mam na nic wpływu
Patus_777 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
aniabbb wrote:nic mi nie powiedzieli bo pojechałam tylko na badanie krwi, a do szpitala bo tylko tam o tej godzinie mozna było zrobic i do tego wynik od razu
dobra nie nakrecam sie w tej chwili i tak nie mam na nic wpływu
Bo jeśli kochana 31.01 miałaś ovu ..dziś mija 2 tydzień ale Pamiętaj, że zagnieżdżenie było później;) TO JEST CIĄŻA PIĘKNA:) ZOBACZYSZ:) GRATULUJĘ WAM:) I MOCNOOOO TRZYMAM KCIUKI:)aniabbb lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
PATUS trzymam kciuki żebyś Ty w tym cyklu też zobaczyła 2 kreseczki
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Aniaa nie liczy sie wysokosc bety a jej przyrost!! Wiec powtórz w poniedzialek i juz bedzie piekniejsza!
-
aniabbb wrote:PATUS trzymam kciuki żebyś Ty w tym cyklu też zobaczyła 2 kreseczki
Ja zrobiłam zwykły test pod ręką PINK Test chyba i negatwy:D co ty ....raczej czekam na tą @@@ ale wszytkie NIEDŁUGO BĘDZIEMY ZACIĄŻONE:) Miałam iść na pełne badanie tarczycy w pon, ale się wstrzymam:D czekam na @ ....
Tak czy siak, Pani laborantka kazała mojemu w zaleceniu....przy takim wyniku nasienia co 3- 4 max dni...współżyć... a my zawsze 1-2:Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
aleala wrote:Aniaa nie liczy sie wysokosc bety a jej przyrost!! Wiec powtórz w poniedzialek i juz bedzie piekniejsza!
SŁUCHAJ SIĘ ANIABBB ALEALA JAK TAK POWIE< TO TAK JEST:)
aniabbb, aleala lubią tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
wiem aluś ,wiem ale po poprzedniej ciąży pozamacicznej strasznie sie obawiam .
ja chyba Tobie i Doti obiecałam kiedyś czekoladę jak zaciąże?Patus_777, Doti87 lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
aniabbb wrote:wiem aluś ,wiem ale po poprzedniej ciąży pozamacicznej strasznie sie obawiam .
ja chyba Tobie i Doti obiecałam kiedyś czekoladę jak zaciąże? -
aniabbb to twoj 12 cykl? mój po @@@ będzie 12 trzymaj mocno kciuki:D dogonię CIĘmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
OFICJALNIE ZOSTAŁO NAS- 10 STARACZEK 2015 ;DDDDDDDDDDDDDDD ZARAZ LISTA SIĘ WYŁAMIĘWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 21:26
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:Ja zrobiłam zwykły test pod ręką PINK Test chyba i negatwy:D co ty ....raczej czekam na tą @@@ ale wszytkie NIEDŁUGO BĘDZIEMY ZACIĄŻONE:) Miałam iść na pełne badanie tarczycy w pon, ale się wstrzymam:D czekam na @ ....
Tak czy siak, Pani laborantka kazała mojemu w zaleceniu....przy takim wyniku nasienia co 3- 4 max dni...współżyć... a my zawsze 1-2:DInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Patus_777 wrote:aniabbb to twoj 12 cykl? mój po @@@ będzie 12 trzymaj mocno kciuki:D dogonię CIĘ
trzymam bardzo mocno
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
aniabbb wrote:też robiłam pink test i bobo test i tam nic nie było.
facella ? kupię jak będę w rossmanie na następne cykle:D chyba, że ta @ nie przyjdzie...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Facelle najlepsze ja mialam juz na nich sliczną kreche a na legendarnym bobo o czulosci 10 ani cienia nie bylo
-
aleala wrote:Facelle najlepsze ja mialam juz na nich sliczną kreche a na legendarnym bobo o czulosci 10 ani cienia nie bylo
hah:D to może kupię i zrobię jeszcze się okaże:D że 2 kreska się pojawi:D hahah
Takie czarodziejskie te testy widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 22:13
4 lata starań CUD!!!
-
mi 2 dni temu pokazała cień cienia a skoro teraz betę mam 18,8 to 2 dni temu była pewnie kolo 10
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud