Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Portal Ovufriend.pl przygotował dla swoich użytkowników ciekawą promocję - każda z Was, która po 3 cyklach prowadzenia Kalendarza Dni Płodnych OvuFriend.pl nie zajdzie w ciążę, otrzyma pierwszą wizytę lekarską GRATIS oraz 50% rabatu na badania AMH i badanie nasienia dla partnera (do wykorzystania we wszystkich placówkach Klinik Invicta). Szczegóły znajdziecie tutaj: https://ovufriend.pl/…/pytania-i-odpowie…/o-ovufriend,1.html…
Wiedziałyście o tym:D ???mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
widziałam i planowałam od przyszlego cyklu prowadzić rzetelnie swój kalendarzyk
Patus_777 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
aniabbb wrote:widziałam i planowałam od przyszlego cyklu prowadzić rzetelnie swój kalendarzyk
A ja nie wiedziałam:( kuźwa ale nie mają kliniki na śląsku;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 07:32
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Cześć dziewczyny. Zajrzałam zobaczyć czy są jakieś zmiany.
Aleala - moje gratulacje! Bardzo się cieszę. Niech dzidzia zdrowo rośnie
Aniabbb - super. Trzymam kciuki. Będzie dobrze zobaczysz!
U nas bez zmian. Wszystko dobrze. Mały dokazuje i rośnie.
Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie.
Czekam na inne.
Skoro zostało 10 staraczek to już niedługo forum trzeba będzie zamienić na mamusiowe bo wszystkim się uda!Patus_777, She86 lubią tę wiadomość
-
Aniabbb oczywiście że będziemy trzymać kciuki
I tak jak dziewczyny piszą nie ważne ze beta była mała najważniejsze żeby teraz pięknie się podwajała... Ale też wiem i rozumiem cię w 100% jeżeli chodzi o twój strach przed kolejną cp bo ja też cały czas bałam się kolejnej pozamacicznej, aż do momentu kiedy zobaczyłam pięknie ulokowany pęcherzyk w macicy I pamiętam że na pierwszej wizycie nie było dla mnie ważne to czy serduszko już zobaczę czy nie tylko właśnie to czy jest zarodek w macicy A dopiero potem martwiłam się o serduszko
Głowa do góry będzie dobrze bo musi być dobrzeaniabbb lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Ja jestem na wsi:D wypoczywam, tygodniowy urlopik
Nie brałam testów, termometru olewam system....bo zwariuję chyba:D
Byłam na badaniach znów TSH, ft3, ft4, anty tg i tpo....jak wrócę ...to odbiorę wynik....
Jakieś muszę mieć zaburzenia hormonalne...35 dc brak okresu...dalej....jestem ciekawa bardzo jak będzie ten wynik.....mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
beta 31,5 po 47 godzinach ,pani w laboratorium powiedziała ze jest dobrze! i żeby powtórzyć teraz za 72h
Patus_777, jussio, bacha8709, aleala, kirys, Doti87, Andromeda, patkaaxx90, violett, Kicior lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
aniabbb wrote:beta 31,5 po 47 godzinach ,pani w laboratorium powiedziała ze jest dobrze! i żeby powtórzyć teraz za 72h
Cudownie ♥♥♥ wiedziałam, że będzie dobrze ;******* Ciesz się i krzycz;***aniabbb lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
kiedy moge najwcześniej sprawdzić czy zarodek jest w macicy???? do lekarza ide w czwartek,planuje wcześniej zrobić jeszcze trzecią betęInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud