Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aniabbb wrote:cześć dziewczyny nie odzywałam się bo musiałam odpoczać,a dziś mam problem i nie wiem do kogo sie zwrócić,zrobiłam test ciążowy facella wyszła bardzo bledziutka kreseczka poleciałam wiec do apteki i zrobiłam bobo test płytkowy i NIC
macie jaka opinie? tylko nie piszcie prosze żebym powtórzyła za 2 dni bo ja szału dostane przez te dwa dniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 12:35
She86 lubi tę wiadomość
-
no u mnie na facelli jest tylko cien,więc znając moje szczescie trafiłam na taki kłamliwy:(Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualnyAniab oczywiście jest taka opcja niestety ale ja wierze ze Ci sie udało. pamiętaj ze owulke mogłaś miec pozniej niż sadziłaś i automatycznie zagnieżdżenie tez bylo później.wiec na test z wyrazna kreska mogło byc trochę za wcześnie. ja trzymam kciuki żeby to nie był błąd na teście!!!
-
Ojj ja się strasznie tam kłóciłam żeby nie iść do domu i "utargowałam" jedynie dodatkowe dwa dni w szpitalu. Oni mają bardzo dziwne podejście, 10 razy usłyszałam, że to młoda ciąża i wszystko się może zdarzyć... takie pieprzenie wyprowadzało mnie tam z równowagi ! Młoda ciąża ?! Ale to dziecko żyje i ma prawo do życia, widziałam na usg jak pięknie rączkami i nóżkami wierci... nie mogę go stracić . Podobno jeśli odkleja się kosmówka to faktycznie tylko trzeba leżeć, leżeć i leżeć.
Ania - ja miałam minimalny cień jak już okres pare dni się spóźniał testu innej firmy już nie robiłam, ale odrazu poleciałam na bete i było 178 , a grubą kreske to.miałam po 1,5 tyg., od pierwszego testu. -
Asiun nawet nie wiem co mam napisać, ale dziewczyny mają rację i nie daj się zbyć lekarzom bo oni mają zasrany obowiązek zostawić cię na obserwacji tak długo puki maleństwo nie będzie bezpieczne. Może faktycznie pojedź do innego szpitala. Trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze.
Aniab wiem że czekanie jest najgorsze ale teraz jedyne co możemy doradzić to albo beta dziś albo jutro z rana kolejny test innej firmy No i pozytywne myślenie to połowa sukcesu
A ja po wizycie, wszystko jest ok i nareszcie nasze maleństwo pokazało co tam ma między nóżkami Także czekamy na synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:57
Andromeda, kirys lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Kurde Asiun to dziwny ten szpital Jak ja leżałam to dostawałam duphaston nospe i jeszcze zastrzyki na podtrzymanie, a jak zgłosiłam że plamię żywą krwia to dodatkowo dostałam jakieś tam dwie inne tabletki przeciwkrwotoczne.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Jussio, pojechałam do najbliższego szpitala 20 km od domu, zależalo mi na czasie i nie miałam pojęcia, że takie podejście mają. W miare dobre szpitale mam w Poznaniu, a ode mnie to prawie 100km
A Ty też miałaś krwawienia? Powiedzieli Ci jaka była ich przyczyna ? -
Asiun wyslij męża niech zrobi ordynatorowi awanture niech mu powie jaka jest odpowiedzialnosc ze strony lekarza za zaniedbanie i zlekceważenie objawów pacjentki. Postrasz ich!!!!
-
Dokładnie Asiun inny szpital. ..bo oni ci nie pomagają;( trzymam kciuki....
Jussio synuś super:*** wiadomość!
Aniabbb trzymam kciuki!
Mi też każą koleżanki testować ale jak widzę tą skaczaca temp dół i góra. ..to nie ma sensu ;/ jedyne to mam mega śluz mleczny ...nic mnie nie boli przed ani piersi ani podbrzusza. . to mnie dziwi...a okres planowany jutro....ech jutro też wynik 2 bad nasienia męża. ...w pon zrobię cały pakiet badan tarczycowych jak pisalyscie i idziemy z wszystkim
Do kliniki Agisi:*jussio lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Asiun mi w 7 tc odklejał się trofoblast i krwawiłam/plamiłam żywą krwią, momentami też tego było sporo, że myślałam że już poroniłam ale serduszko cały czas biło i bije do dziś... I powiem ci że jak czytam jak ciebie tam potraktowali to jestem w szoku Jak można tak olać pacjentkę
W moim przypadku mogli powiedzieć że to jest młoda ciąza i może się wszystko stać i powiem szczerze że byłam na to nastawiona ale ani razu tego nie usłyszałam... ale u ciebie to już przesada.
A twój gin pracuje w tym szpitalu??Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.