Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kirys wrote:Pati jak nie możesz się doczekać na buźki naszych forumowych noworodków, to ja się pochwalę moją córcią - zdjęcie z dzisiejszych połówkowych. Oto Helenka (o ile nam się nie odmieni).
http://images77.fotosik.pl/300/570630c812ebb295med.jpg
Jaka cudowna;* ♥♥♥♥♥♥ dziękuję musze oczy nacieszyć i duszę na pewno będzie Helena! Ma taki śliczny nosek, drobniutki obstawiam dziewczynkękirys lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Jak myślicie czy krople krwi nie duże tak po prostu ....mogą świadczyć o torbieli czy czymś złym???. ..nie mogłoby to być przecież plamienie implantacyjne wątpię, bym zaszła. .... ..do miesiączki mam 6 dni...teraz nic mi się nie dzieje....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 21:48
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Piekny
Też Wam się pochwalę moim dzisiejszym zdjęciem:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e89a93cd7a2.jpgagisia, patkaaxx90, jussio, bacha8709, Patus_777, Hashija, kirys, Doti87, Kate4, Madziulla, She86, violett, Ola_45, Kicior lubią tę wiadomość
-
no jacha
skoro ja zaciążyłam to każda zaciąży !! :Dpatkaaxx90, Doti87, Madziulla lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki Wchodzę na forum raz na ruski rok a tu takie miłe obrazki na mnie czekają
Kirys Helenka piękna
Agisia Adaś po prostu do schrupania
Aleala spokojnych dziewięciu miesięcy Wielkie gratki!!!Patus_777, kirys lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Oj tak zleciało i to nie wiem nawet kiedy I żeby było śmiesznie to chyba dopiero gdzieś tak od tygodnia widać że jestem w ciąży W końcu zaczynam się zaokrąglać
Patus_777, Madziulla, Ola_45 lubią tę wiadomość
agisia wrote:Adaś parę godzin po porodzie
I już w domku
<3KOCHANY cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Wiem wiem... Ale teraz cieszę się tym że nie słyszę już pytania "Oooo a gdzie masz brzuch..."
No i teraz naprawdę sama widzę że jestem w ciąży bo tak bez brzucha to cały czas ciężko było mi w to uwierzyć Jakieś takie nierealne to było dla mnie... A teraz i widzę, że maluch rośnie no i czuje już bardzo wyraźnie te kopniaki Na razie się tym delektuję, ale wiem że potem może być ciężko i szczerze... to już się bojęPatus_777 lubi tę wiadomość
Agisia przepiękne zdjęcia, zwłaszcza to czarno-białe - wygląda jak zrobione przez profesjonalistę
Aleala no po prostu cudny Kropek!
Jussio ja u siebie widzę brzuszek od dawna, a czy inni widzą, sama nie wiem, zależy jak się ubiorę! A masz już tak, że ciężko skarpetki założyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 19:45
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Hihi... ze skarpetkami jeszcze daje rade ale rajstopy to już jest wyzwanie
Patus_777 lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.