Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleala czy ja dobtze widze ze jest fasolka?? Wybacz jak jestem nie na bierzaco ale nie zawsze mam czas czytac wszystko co piszecie! Ranyyyy ależ slicznie ten suwaczek u Ciebie wyglada!!
Bacha tez juz urodziła? Oszalalam! Same dobre wiesci! Bacha graty ogromne!
I trzymajcie za mnue kciuki bo ja jutro rano testuje po inseminacji! Chcialam we srode w urodziny meza, ale jutro mamy alkoholowa imprezke i w sumie jakby cos mialo byc to wolalabym wiedzieć jutro będzie moj 24dc, myslicie ze cos wyjdzie?bacha8709 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Agisia ogromne gratulacje!!!
agisia lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
Dzieki Aleala wiedzialam ze na Ciebie to zawsze mozna liczyc!
Laski zrobilam test, oficjalnie nic na nim nie widac, ale jak popatrzylam pod swiatlo to mi sie zdawało ze cos tam widze... Znajac mnie to ta druga kreska w moim mozgu jest a nie na tescie ale to dopiero 10dpo wiec ludze sie ze moze jeszcze nie byc widac. Tyle tylko ze przynajmniej wiem ze Pregnyl juz wyparowal i jakby co to nie bedzie falszu. Jestem szurnieta, pewnie nic nie bedzie
Jedyne co to dalej nie wiem co z dzisiajsza impreza: pic? Nie pić? Jak powiem ze nie pije zaraz wszyscy sie beda wypytywac co jest grane a to sami najblizsi znajomi i jeszcze mamy do nich 200 m wiec sie nie wykrece ze prowadze macie jakies pomysly?Patus_777, aleala lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
marjotka wrote:Dokładnie... fajnie ze ktoś tu o mnie pamięta
Przepraszam kochana, nie wiedziałam ..nie jestem z wami od początku ;*
Dasz radę; *** mocno wierzę w każdą z nas!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 16:31
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
aleala wrote:Kicior oficjalnie Cie obsmarkuje!!!
Mocno trzymam kciuki ;***** !!! Ogromnie się cieszę; *mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Starać się, bo patologia 500 zł dostanie ! a my co!!!!!! Padam ze śmiechu...serio mam matkę w grupie...ma 6 dzieci ....więc na 5 dzieci dostanie po 500 zł! to żyć nie umierać:DDDDDDD
http://memytutaj.pl/uploads/2015/11/02/56374eefc3e68.jpgmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Hehehehehehehehehe Patus nie śmiej się za dużo z kaczora bo teraz pełna inwigilacja jest
Nooo to pięknie wyhaczy 2500 albo 3000zł. Oby cokolwiek z tych pieniędzy poszło na dzieci... Nie no dziewczyny tylko robić bobasy i do pracy bym nie musiała chodzićPatus_777 lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Hehehehehehehehehe Patus nie śmiej się za dużo z kaczora bo teraz pełna inwigilacja jest
Nooo to pięknie wyhaczy 2500 albo 3000zł. Oby cokolwiek z tych pieniędzy poszło na dzieci... Nie no dziewczyny tylko robić bobasy i do pracy bym nie musiała chodzić
A niech mnie kontrolują wstawiłam nawet to na fb:D mam go gdzieś !mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Witajcie Kochane!
Tak urodziłam w zeszłą środę małego Wojciecha siłami natury.
Mały ważył 3400 i ma 53 cm. Momentami było na prawdę ciężko, ale z pomocą TŻ się udało.
kirys, jussio, Patus_777, She86, Andromeda, Kicior, violett, Ola_45, aleala, Hashija lubią tę wiadomość