Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Oho! Czyzbys Pati chciala opuscic zaszczytne waskie grono staraczek 2015 juz teraz?? Hihi trzymam kciuki zeby tak bylo! Rob ten test bo mnie ciekawosc zzera!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 07:43
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
beta spadła 18,9 dziś o 14.30 wizyta u mojego lekarza.Wczoraj byłam na izbie przyjęć bo sie przestraszyłam,zostałam zjebana na czym świat stoi juz nigdy nie pojade do szpitala.Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Aniu przytulam Cie bardzo mocno!! Co to za dziady tam w tym szpitalu pracuja?! A tak czekalam na udowne nowiny od Ciebie...ehh szkoda ze tak to sie potoczylo, ale prosze nie zalamuj sie, zobaczysz ze w koncu sie uda! Ja tez dalej czekam i wierze w nas - cale waskie grono staraczek z 2015-go26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
aniabbb wrote:beta spadła 18,9 dziś o 14.30 wizyta u mojego lekarza.Wczoraj byłam na izbie przyjęć bo sie przestraszyłam,zostałam zjebana na czym świat stoi juz nigdy nie pojade do szpitala.
Misia :*** trzymaj sie:***mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Kicior wrote:Oho! Czyzbys Pati chciala opuscic zaszczytne waskie grono staraczek 2015 juz teraz?? Hihi trzymam kciuki zeby tak bylo! Rob ten test bo mnie ciekawosc zzera!
A jak przyjdzie ta @@, to sie wkur hahah. Leci taki az rzadki nie pamietam bym takie cos miala przed @...czasami jak ide siku hah to widze jakby sie to ciaglo....jakbym byla chora to, powinno miec zapach i musialoby mnie cos bolec...nie mam jak na ta bete isc tak to bym zobaczyla ponizej 0.00 i zaraz by mnie zalalo....kupie dwa testy...moze cokolwiek juz wyjdzie....planowana @ powinna byc 12.02 lub 13.02...a dzis jest 18.02 ... takze jak nie ciaza to zwalam na burze hornonowWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:09
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Zaraz jedziemy do apteki...juz na takich powinno byc...a jesli nic nie wyjdzie, to znaczy ze za bardzo sie ekscytowalam wynikiem M hahmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
agisia wrote:Ania co Ci zrobili w szpitalu?Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
chciałabym żeby to była ciąża biochemiczna a nie pozamaciczna,powiem wam że po tej wczorajszej wizycie w szpitalu zamiast mniej sie denerwowac denerwuje sie jeszcze bardziej.Potraktowali mnie prawie jak psychiczna a lekarz stwierdziła że taka bete moge miec zawsze przed okresem,jakbym mogła to bym g w morde strzeliła.
Patus czekam na wieści!Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
aniabbb wrote:chciałabym żeby to była ciąża biochemiczna a nie pozamaciczna,powiem wam że po tej wczorajszej wizycie w szpitalu zamiast mniej sie denerwowac denerwuje sie jeszcze bardziej.Potraktowali mnie prawie jak psychiczna a lekarz stwierdziła że taka bete moge miec zawsze przed okresem,jakbym mogła to bym g w morde strzeliła.
Patus czekam na wieści!
Ja bym ich podala !! Skargę zlozyla ;( debile!!!! Czekaj na wizytemamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
no właśnie dlatego bym chciała:)
to by był już duży krok naprzód
Jak dziś mój lekarz mnie zignoruje to zabieram papiery i szukam nowego
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Negatywny- pink test.... ale i tak nie ma zalamki ha jestem juz blizej niz dalej w staraniach ^^ Hormony zwariowaly temu @@ nie mamamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Aniabbb przykro mi Trzymaj się kochana Daj znać co ci gin powie.
Patuś szkoda że negatywLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
agisia wrote:Aniu podziwiam,że szukasz pozytywów w tej sytuacji. Trzymaj tak dalej!!!
Pati w konia nas robiszInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
agisia wrote:Aniu podziwiam,że szukasz pozytywów w tej sytuacji. Trzymaj tak dalej!!!
Pati w konia nas robisz
Nie zrobiłabym WAS W KONIA<3
Niestety wydłużył się cykl, na @@ czekać muszę;/ niedługo ureguluje mi lekarz cykle i obym zobaczyła 2 kreski:DWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:23
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!