Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andromeda współczuję Ci bardzo! Trzymaj się kochana! Wszystko jest rękach Boga, a życie już takie jest, że jedni odchodzą, a inni się rodzą...
Czasem zadziwiająco zbiega się to w czasie. Moja kuzynka np. urodziła córkę w dzień śmierci swojej babci. A ja dowiedziałam się o odejściu teścia mojej siostry w godzinę od pozytywnego testu. Nawet na pogrzeb nie pojechałam, żeby oszczędzić sobie emocji we wczesnej ciąży i w ten sposób najbliższa rodzina dowiedziała się o wszystkim bardzo szybko.
Doti nie dziwię Ci się. Daj znać w poniedziałek, co zadecydował lekarz. A może jednak Piotruś zechce przyjść na ten świat już w weekendHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Andromeda przykro mi
Ja dziś zaczęłam krwawić cytując mojego lekarza "to spoko" myslę że teraz beta w poniedziałek bedzie tylko formalościąPatus_777 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
Ania laski dobrze piszą !!
Mi w poprzednim cyklu torbiej podniosla bete. Organizmowi sie spodobalo i w natepnym cyklu zaszlam w ciaze!
Andromeba tulę...
Dotiii, nie spimy, rodzimy!aniabbb lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś 40 dc....rano zrobię facelle, bo jestem już w domku...jutro odbiorę wynik tarczycy....a betę najwcześniej mogę zrobić w pon;/
Podbrzusze mam napięte, śluz bez zmian...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Aniabbb ja ci zazdroszczę ! serio udało ci się, wiadomo jest to krok do przodu i już masz nowy cykl....a ja się męczę;/ ehhhhhhmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Jakbym była w ciąży, to test już musiałby dawno wyjść...
nie możliwe...aniabb tobie szybko wyszedł test:)
Także, u mnie dziewczynki coś się dzieję złego;/ skoro nie ma @@mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Aleala no na rodzenie to się nic nie składa... No niestety czekamy dalej... W poniedziałek idę do szpitala popołudniu do mojego lekarza bo ma dyżur i będzie wywoływal poród... Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Chyba zaczynam mieć stracha ale też doczekać się już nie mogę... A do tego odłączcie mi neta bo zamawiam pełno ciuchów dla małego już na lato:-D
Jeszcze teraz dorwalam się do alliexpress i chyba połowę ciuchów tam wykupie..Patus_777 lubi tę wiadomość
-
oby Wasze słowa się sprawdziły, Patus a mało to takich przypadków na ovu gdzie test wychodził bardzo późno?! ja nadal trzymam za Ciebie kciuki!
Doti badź dzielnaInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Doti trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło gładko i szybko
Pati straszne napięcie robisz na forum ostatnio, mi się wydaję że wielce prawdopodobne, że zaskoczyłaś też słyszałam milion razy o przypadkach kiedy testy nie wychodziły a jednak ciąża była więc wcale nie jest powiedziane, że nie będzie tak u Ciebie ja tam trzymam dalej kciuki zaciśnięte!
Aleala a jak Ty się czujesz w ogóle, nadziejo nasza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:47
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior, tak serio to czuje sie fatalnie :p
Mdlosci mam calodzienne, nie pomaga nic... Boli mnie brzuch i plecy o piersiach niewspominając :p marze o II trymestrze :p -
O kurka to Cię doswiadczy ta ciaza, ale na pocieszenie powiem Ci ze kidys jak pisalam prace mgr to w jakiejś madrej ksiazce wyczytalam o takiej teorii ze im matka ma wiecej mdlosci tym dziecko jest zdrowsze (mam nadzieje ze to sie sprawdzi w Twoim przypadku)
A do II trymestru juz nie daleko, takze na pewno szybko zleci!aleala lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior ;/ chciałabym w to wierzyć ale nie ma szans...laski jak zaciążyły miały tempkę powyżej 37...a ja dziś rano 36,39, coś się porobiło;/ z cyklem;( temu prędko chcę do lekarza....
oby jutro przyszła @...dziś rano byłam cała obolała jak na @...więc się zbliża...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!