Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wynik...niezbyt
Anty- tg 1.08 lU/ml wart ref 0-4,11
Anty- tpo 0.54 lU/ml. min 0- 9.00max
Tsh3-generacja 3.252 ulU/ml min0,3-5,6max
FT3 3,90 pg/ml min 2,5 - 3,9 max
FT4 1.06 ng/dl min 0,61- 1,12 maxpatkaaxx90 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Dopiero będę jechała... I zobaczymy co będzie... Aaaaaaaaaaaa ale się denerwuje...
Patus no niby są w granicy, ale i tak wyniki są do poprawy. Kochana leć do endokrynologa i wszystko będzie super:-)
Na pewno wszystko bedzie dobrze!! )Natalia 27.03.2016
-
HA HA HA Piotruś chce zostać jak najbliżej mamusi a termin miałaś dobrze obliczony?
Mnie też czeka szpital czekam teraz na miesiączkę, potem mam zrobić biopsję i po wynikach dostanę skierowanie do szpitala na wycięcie zmian na szyjce macicy dziewczyny czy Wy robicie sobie kolposkopie chociaż raz w roku? ja przez 4 lata chodziłam do 2 różnych lekarzy i każdy twierdził, że jest wszystko dobrze. jak poroniłam trafiłam do dr P. Karonia w KK i nagle okazało się, że są zmiany widoczne podczas kolposkopii. Dziewczyny zachęcam do gruntownego badania się, bo życie trwa zbyt krótko a jest takie cenne... -
Doti87 wrote:No i dupa blada...my wracamy do domu... Moja szyjka ma 2,5cm i zero oznak na poród... W niedzielę jadę już na porodowke na 9 rano i będzie wywoływal bo teraz to sensu w ogóle nie było cokolwiek robić... No masakra jakaś...
Coś Piotrusiowi się nie spieszy dobrze mu pod twoim sercemmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Nooo tylko już niech powoli wychodzi bo kurde coraz większy jest i gorzej będzie mi go urodzić.
Hashija to trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się ułożyło kochana!!! Też miałam biopsje robiona jak mi z cytologii wyszło podejrzenie zmian jakiś. Ale na szczęście wszystko wyszło w porządkuPatus_777 lubi tę wiadomość
-
Patus z Twoją tarczycą nie jest tragicznie z tego co się orientuję. Anty są ok, więc nie ma stanu zapalnego, FT3 i FT4 naprawdę przyzwoite, ale ze względu na podwyższenie TSH jak na starania wizyta u endokrynologa jest konieczna. Ja miałam podobne wyniki i szybko zbiłam, ale leki muszę stałe brać, a teraz to w coraz większych dawkach. Tak że będzie dobrze! Powodzenia
Hashija nie miałam nigdy kolposkopii, żaden lekarz mi o tym nie mówił, myślałam że reguralna cytologia wystarczy... Trzymam kciuki za Ciebie!
Doti a to Ci dopiero mały uparciuszek! Ciekawe czy zdąży się urodzić w niedzielę, bo jak w pn to będzie miał urodziny co 4 lata hihi żartujęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:50
Patus_777 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kiris ja też tak myślałam, że wystarczy cytologia regularna. z ostatniej cytologii wyszła mi jakaś bakteria, którą można załapać w sianie o ile dobrze pamiętam, ale nic poza tym a biopsja pokazała co tam naprawdę było.
Doti jakby się urodził w niedzielę byłby długo młody a jaka oszczędnośc na urodzinach
Edit
Kiris o kolposkopii lekarze nie mówią, bo nie mają takiego sprzętu w swoich gabinetach... a kobiety nie dopytują, bo nie wiedzą. mi lekarz sam zaproponował bez żadnych dopłat za wizytę, a dopiero później ja sama zaczęłam się dokształcać co to w ogóle jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:46
-
aleala wrote:Patus podpytaj Emilianke o tarczyce, ona sie orientuje
Juz pisałam :** do naszej specjalistkimamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!