Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Źle spojrzałam:/ tabletki i do dzieła kochana!!!!♥♥♥ Mówiłam ci, ze w tym roku wszystkie zaciązymy!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Zambia wrote:A tysiaa urodziła? Coś wiecie?
Anuabbb - przykro mi że tak wyszło ale słuchaj dziewczyn. Będzie dobrze!
Nadziejka wow, gratulacje
Powodzenia dziewczyny, wszystkim w końcu się udaPatus_777, Kicior, agatkaa, Zambia, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kochane
Podczytuję Was co jakis czas ale nie zawsze coś piszę Zresztą gdybym tu Wam pisała te swoje głupoty to bym was zanudziała Bo trochę znow mnie doly dopadają....nie będę się rozwodzić
Powiedzcie mi tylko , czy któras z Was ma tak długie fazy leutealne jak ja, tzn trwaja srednio 18 dni , a czasem zdarza się 17 lub 19 (oczywiście wg ovu).....sama nie wiem czy to normalne czy za długie?
Nadzieika - ogromne gratulacje !!!! -
Nadziejka gratulacje!
U mnie beta spadła wynik z poniedziałku 0,8 jeszcze trochę plamie ale myślę że jutro zacznę prace nad fasolkiem Dól już minął,mąż mnie pociesza że zawsze jest jakieś wyjście i jak tylko spłacimy kredyt weźmiemy następny na in vitro(tj 11.2016) tak że w przyszłym roku mam plan być już w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:03
Kicior, Hashija lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Hmm ja miałam bardzo krótka ta fazę bo gdzieś koło 8 dni... Także nie przejmuj się bo każdy może mieć inaczej.. Co organizm to inny, a lekarza się pytałaś?
Norma to około 13 dni... To jeszcze tak źle u ciebie nie jest
Nie pytalam jeszcze lekarza, bo dopiero od pół roku prowadze tego typu obserwacje z ovu, wczesniej nie zwracalam na to uwagi bo sie nie staralismy wiec nic nie obliczalam
W przyszlym tyg mam wizytę u swojego gina więc na pewno się o to zapytam -
nick nieaktualnyI ostatnio znowu kombinowalam z testami ovu, bo dostalam je w prezencie od koleżanki która zaciązyła
5 szt z Domowe Laboratorium - 1 dzien czw negatywny a przez kolejne 4 dni wychodziły mi pozytywne, dalej nie wiem bo już mi się skończyły
A na takich z allegro , nic nie wychodziło, ledwo słaba kreska a niby mają lepsza czułość bo 25 a tamte 40....
-
nick nieaktualny
-
44 dc test rano negatywny to już 6 ...masakra jakaś no dziś mi tempka skoczyła 36,84... musze na ta betę iść się odblokować ale wiem,że to sensu nie ma skoro testy negatywne:/ a jakbym miała pozamaciczną to by musiał wyjść test.mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny