Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Patus!! To umawiamy sie tak. Jak do niedzieli @ nie przylezie to w poniedzialek beta. Chociazby po to zeby umysl odblokowac
-
nick nieaktualny
-
Pati wiesz ze Cię doganiam przez te Twoje zawirowania? U mnie dopiero 24dc cyklu i już jakieś malutkie plamienie mnie nawiedziło, ale na razie cisza więc może się okazać że jak jednak @ Cię nawiedzi to w tym samym momencie co mnie ale trzymam za Ciebie żeby to jednak fasol był u Ciebie no u mnie jakby się pojawił w końcu jakimś cudem to też bym nie miała nic przeciwko, nie powiem
Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
To w pon pójdę może do niedzieli mnie zaleje ;/ no kuzwa ;/ raz mi sie tak spóźnił na poczatkku starań ze stresu i przed ślubem:D pamietam, że leciałam na wizytę na drugi dzień do lekarza i cooo musiałam odwołać, bo mnie zalało!
Nie wiem jak to jest ale moja przyjaciółka....ma cykle 27 regularne i już wie, ze jest w 3 ciąży.....miała objawy zaraz po dniach płodnych....zawsze boli ją podbrzusze...potem ma plamienia i na planowanym terminie @ ma test 2 krechy
a ja coo...nic teraz mam powiększone piersi i z bólem jak na @ także noo wcześniej, żadnych objawów...był przez tydzień ten śluz teraz cicho...;/ także no na bank w ciąży nie jestem ;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyA ja dziś mam 4 dzień wyzszych tempeartura , podbrzusze boli mnie od 3 dni a dzis doszedł do tego ból w dolnej cześci krzyża, starsznie boli mnie jejnik i mama mega duzo sluzu i wszystko mnie denerwuje!!!! A co kama? Może dopiero będzioe ovu u mnie? hm....a ja juz myslalam, ze jest po ;(
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie wróciłam z wizyty kontrolnej u gina który powiedział ze zapomniamy o sprawie i staramy sie dalej, jakaś taka podbudowana jestem nie wiem czemu może dlatego że wreszcie skonczyo się krwawienie i można się posexować
Ja Wam powiem dziewczyny, że od tego cyklu koniec z wmawianiem sobie objawów i dopatrywaniem się czegokolwiek, co ma być to i tak będzie czy wczesniej czy poźniej jak będę w ciąży to się o tym dowiemHashija, Kicior lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
No i extra podejście Ania!! Ja tez z takiego założenia wychodzę
A powiem Wam, że tak mnie jakoś głowa rozbolała, że się położyłam i tak leże z pół godziny i nic nie przechodzi mężuś w delegacji i tak jakoś nic mi się przez to wszystko nie chce, tyle że pranie wrzóciłam...masakra a tyle rzeczy planowałam zrobić26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualnyWitam się i ja w cudowny pieczątek:) W końcu week się wyspie
W ogole ostatnio mam jakiś gorszy nastrój, nic mnie nie cieszy, moze łapie mnie już jakaś starcza deprecha ;P Nawet moj mówi, że ostatnio z niczego nie jestem zadowolona....ehhh. Moze przejdzie jak się wyspię
Po dzisiejszym wpisie tempi, ovu przesunął mi owulację z 12 na 14 dc, ciekawe....może nie znam się jakoś szczególnie na tych wykresach ale bardziej prawdopodobny wydaje mi się jednak 12 dc -
nick nieaktualny
-
Aleala Tobie to dobrze! Ja od 6 w pracy
Agatka wysypianie sie na pewno nie zaszkodzi, a mnie na poprawe humoru dobrze robi jakas wycieczka z mezem i znajomymi np. teraz planujemy zwiedzic browar Tyski i schrony pod Kombinatem w Krk
Doti a Piotrus czasem nie postanowil już wyjsc na świat?26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualnyAleala, ale masz fajnie, ja w pracy już od 7...zazdroszcze
Kicior,moze coś w tym jest, musimy pomyśleć o jakiejs odskoczni bo tak to teraz tylko praca dom i tyle....
Doti, to trzymamy kciuki za niedzielę a jak się mały urodzi w pon to bedzie mial urodziny co 4 latka, hehe
Madziulla, to masz tak ja ja, nie jestes sama moze fryzjer Ci nastroj poprawi Choć ja nawet na niego jakoś ostatnio nie mam ochoty....za to dzis wybieram się z koleżnaką na babskie p0ogaduchy i zakupy, może to mi pomoże -
A to Piotruś Łobuziak-Uparciuszek! hihi to go mama wygoni w niedziele i sie skonczy leniuchowanie, bedzie musial się bobas wykazac
Agatka no i ekstra pomysl na poprawe humorku, Madzia fryzjer... trzeba czasem odreagowac, uwolnic glowe od codzienności za to ja dzis po pracy na angielski, potem na fitnes i mam nadzieje ze jak wroce do domu to mężuś już też będzie to moze jakiś film wieczorem czy coś26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Haha komputer zwariował zaznaczył mi ovu! !! hahaha nie mogę;DDDDDDDDDDD ovu:D teraz:DD hahha zjebane to jest serio....szkoda kasy na jakieś abonamenty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 16:28
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!