Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kicior wrote:O kurka ale wyklad! Ale faktycznie ciekawe rzeczy. A co do grajacych zabawek to sie zgadzam w 100%!! Straszne diabelstwo rowniez dla doroslych, nie wiem kto je wymysla
Pati u Ciebie dalej nic? Jak zrobisz bete jutro rano to kiedy masz wyniki? U mnie chyba troche się pospieszylam...bo na razie takie ledwie, ledwie cokolwiek wykapalo wiec póki co uznaje to dalej za plamienie, ale nadal obstawiam że potop przyjdzie (myślę że już jutro)
Życzę Ci braku potopu !hi tylko fasolki!!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Urodziłam dziewczyny!!!!! O 20.44 przyszedł na świat Piotruś... Ma 58 cm i waży 3820 g właśnie lezymy i odpoczywamy
Poród hmm już nie pamiętam tego bólu ale łatwo nie było, dziękuję że mąż był ze mną bo pilnował żebym dobrze oddychala i dawało to duża ulgę... Nie będę wam opisywać szczegółów żeby nikogo nie nadtraszyc.. Fotkę wrzucę potem jak już w domku się ogarnęSzyszka1, agisia, Kicior, Patus_777, patkaaxx90, She86, agatkaa, kirys, bacha8709, aleala, agape, Andromeda, violett lubią tę wiadomość
-
Pati progesteron,nie prolaktyne bardzo ciekawy wykład. Aż zazdroszcze takich informacji. Korzystaj! Później poczytam na spokojnie. Co do problemów z "trudnymi" dziećmi to wiem o czym mówisz. Mam w rodzinie "chorą" osobę. Widzę jak to wszystko wygląda i np inaczej podchodzę do usunięcia ciąży z powodu takich komplikacji. Pokarmiłam to mogę w końcu iść spać.
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Urodziłam dziewczyny!!!!! O 20.44 przyszedł na świat Piotruś... Ma 58 cm i waży 3820 g właśnie lezymy i odpoczywamy
Poród hmm już nie pamiętam tego bólu ale łatwo nie było, dziękuję że mąż był ze mną bo pilnował żebym dobrze oddychala i dawało to duża ulgę... Nie będę wam opisywać szczegółów żeby nikogo nie nadtraszyc.. Fotkę wrzucę potem jak już w domku się ogarnęDoti87 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doti gratulacje!!! Duży ten Twój Piotruś Zdrówka dla Was!
Pati faktycznie same ciekawe rzeczy Jak czytam o tym unikaniu stresu w ciąży, to cieszę się bardzo, że jestem na zwolnieniu lekarskim praktycznie od początku No i nie będę miała wyrzutów sumienia w trakcie odpoczynku, skoro na to też zwracają uwagęDoti87, Kicior, Patus_777 lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze o patologiach mówiła, bo ta doktor pracuje z dziećmi z takich rodzin;/ ale boję się wam to pisać, wykorzystywania seksualnego dzieci, gwałty itd;/ myślę, że to co wcześniej napisałam wystarczy:D A tamte smutne rzeczy zostawie dla mnie;((
Cieszę się ,że wam sięinfo podoba;) mi też !! chociaż raz byłam bardzo zainteresowana! tak czy siak, jak będzie znów coś z nią fajnego i ciekawego napiszę;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 14:38
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Tak w ogólne ten szalony komputer na dziś mi @@ wyznaczył, mam od 5 dni wysoko szyjkę...ciężko ją wyczuć ....tak jakby na dni płodne! może mam 2 razy ovu w miesiącu? ale śluz niezbyt jak na ovu...lepki taki ;/ nie wodny ani rozciągliwy;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Aż się boję;/ ostatnia @ 12.01 ;/ a jutro Marzec;/ za tydzień mam wyjazd z pracy....ja umrę jak moja @ będzie z 2 tyg trwać!:DDDDDDDDDmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!