Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bałam się w piątek , bo ze stresu bym umarła; (czekać cały weekend na wynik...a miałam egzaminy i juz mi wystarczy stesu; (((mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Bałam się w piątek , bo ze stresu bym umarła; (czekać cały weekend na wynik...a miałam egzaminy i juz mi wystarczy stesu; (((
Patus i tak masz stresa bo nie znasz wyniku. Jak byś poszła w piątek wynik miala byś dziś a tak będziesz miała jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 15:27
-
Ee ja się stresuje ginem, bo musze się umówić( do jakiegokolwiek na szybko; ( by mi sprawdził co jest grane; (( na bank będzie negatywny wiem to.mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Patus, ja na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze, jeśli faktycznie miałaś taką późna owu, to na 2 jeszcze za wcześnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero teraz odebrałam po pracy. ...No ujemna wiedziałam , że nic z tego nie będzie 0.01...tylko nie wiem do jakiego lekarza dzwonić ; ( czy na Katowice do dr Kozy czy u nas w mce, do podobno dobrej babki...tam gdzie wcześniej chodziłam nie pójdę juz ; / ciągle gubi moje kartoteki;/ i co mam robić eh umowie się i mnie zaleje ha ha
A progesterenu jeszcze mojego nie mieli...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Nie ma bata by 7 testów negatywnych a beta pozytywna w życiu... ale zrobiłam to dla was ;*** Kocham was! :***
Ja się sram badaniem serio jak wyjdzie jakiś polip czy coo;(((mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
To co facet czy baba heh? Jak myślicie. ..? Do kliniki i tak musze czekać; / bleeemamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Nie ma bata by 7 testów negatywnych a beta pozytywna w życiu... ale zrobiłam to dla was ;*** Kocham was! :***
Ja się sram badaniem serio jak wyjdzie jakiś polip czy coo;(((
My też Ciebie kochamy !!!!
Nie wkręcaj sobie zadnych chorob!!! Nooo!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:03