Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzia będzie dobrze!! Zaciskam co trzeba!
Pati a Ty to moim zdaniem mocno podejrzana jesteś! Idź Ty wreszcie na tą betę bo ja zwariuje z Tobą!
Co do testów ovu - mnie też nic nie wychodziło więc je olałam26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualnyNo wiec tak...robi mi się z niedoczymnosci nadczynność tarczycy....mam od jutra odstawić eutyrox i zrobić badania w poniedziałek. I w środę do niego z wynikami. Może być ze rak się zrobiło od za wysokiej dawki. A jak nie to gorzej. To dostane leki których nie można brać we wczesnej ciąży i dostane antykoncepcyjne ale mam nadzieje ze na max 2 mies
-
Madziulla wrote:No wiec tak...robi mi się z niedoczymnosci nadczynność tarczycy....mam od jutra odstawić eutyrox i zrobić badania w poniedziałek. I w środę do niego z wynikami. Może być ze rak się zrobiło od za wysokiej dawki. A jak nie to gorzej. To dostane leki których nie można brać we wczesnej ciąży i dostane antykoncepcyjne ale mam nadzieje ze na max 2 mies
Trzymam kciuki:******Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Kicior wrote:Madzia będzie dobrze!! Zaciskam co trzeba!
Pati a Ty to moim zdaniem mocno podejrzana jesteś! Idź Ty wreszcie na tą betę bo ja zwariuje z Tobą!
Co do testów ovu - mnie też nic nie wychodziło więc je olałam
:DDDDDDDDDD WARIATKA<3
Na bete mogę iść dopiero w piątek...bo jutro mam na 7 do pracy....a u mnie w labo tylko do 9 pobierają krew:D i wynik na bank w pon:D do tego czasu mmnie zaleje:DDDDWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:38
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Jak nie zaleje to maszerujesz na betę bo jak nie to ja Cię tam zaprowadze osobiście. Nie wiem jak się nazywasz gdzie mieszkasz ale znajdę Cię
ALEALA MA BLISKO DO MNIE:DDDDDDD to się boję WAS:DDDDDD
Mysłowice:Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
agisia wrote:Zapomniałaś o mnie
no tak moja agisia też:DD BLISKO:D O MATKO :DDDDD aż 2
w piątek robię bo mam na 11 do pracy spokojnie!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ale jak dla mnnie niemożliwe:D by beta była pozytywna;D skoro 6 testów na to nie wskazuje;D nawet cień- cienia nic nie ma;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:30
4 lata starań CUD!!!
-
Rób tą betę Pati bez dyskusji!! My też chcemy wiedzieć na czym stoisz!
Madzia, dobrze że przynajmniej wiesz jaka jest sytuacja i co robić dalej, pomalutku ale do przodu kochanaMadziulla lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
Patus ja też jestem za beta !!
Madziula za Ciebie też trzymam kciuki żeby wszystko udało sie jak najszybciej unormować.
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
madziulla kobieta to takie dziwne stworzenie ze zniesie więcej niż komukolwiek wydaje się możliwe do zniesienia! Dasz rade kochana przetrwasz to,a ciągle nie może być tylko źle.
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Doti87 wrote:No ja miałam te z Rossmanna i one jakoś mi nic nie dawały bo non stop pozytywne wychodzily chyba że ja ich odczytywać nie potrafiłam...