Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • Patus_777 Autorytet
    Postów: 1179 326

    Wysłany: 23 lutego 2016, 00:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys wrote:
    Patus z Twoją tarczycą nie jest tragicznie z tego co się orientuję. Anty są ok, więc nie ma stanu zapalnego, FT3 i FT4 naprawdę przyzwoite, ale ze względu na podwyższenie TSH jak na starania wizyta u endokrynologa jest konieczna. Ja miałam podobne wyniki i szybko zbiłam, ale leki muszę stałe brać, a teraz to w coraz większych dawkach. Tak że będzie dobrze! Powodzenia :-)

    Hashija nie miałam nigdy kolposkopii, żaden lekarz mi o tym nie mówił, myślałam że reguralna cytologia wystarczy... Trzymam kciuki za Ciebie!

    Doti a to Ci dopiero mały uparciuszek! ;-) Ciekawe czy zdąży się urodzić w niedzielę, bo jak w pn to będzie miał urodziny co 4 lata hihi :-) żartuję
    Dzięki kirys :) podniosłyście mnie na duchu....teraz czekam na zalew krwi ha koleżanka się śmieje, że mam post 40 dniowy od @@:D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 00:16

    mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

    klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet
    Postów: 1179 326

    Wysłany: 23 lutego 2016, 00:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tez nie słyszałam o takim badaniu :( zawsze tylko mam cytologię:/

    mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

    klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 lutego 2016, 08:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka co tam u Was?? Doti jak tam sytuacja?
    Ja byłam na badaniach krwi. Wyniki popołudniu.

  • Doti87 Autorytet
    Postów: 2470 1307

    Wysłany: 23 lutego 2016, 09:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie w sumie nudy... Wczoraj po badaniu cały wieczór co tak 20 minut miałam skurcze ale z krzyża szły i były do przeżycia więc tym się nie przyjmowałam no i po nocy wyciszylo się wszystko...
    Rano dużo brązowego śluzu wyszło ale nic mnie nie boli więc czekam na rozwój wydarzeń chociaż napisałam do mojego prowadzącego... Zobaczymy co odpisze

    f2w3s65g6ss24352.png

    f2wli09k74bg1ma0.png
  • Zambia Autorytet
    Postów: 273 188

    Wysłany: 23 lutego 2016, 09:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti - urodzisz sama zobaczysz. Jak Cię chwyca skurcze to szyjka się rachu ciachu skróci. Trzymam kciuki żeby szybko poszło. A jak śluz odchodzi tzn ze szyjka pracuje :) powodzenia.

  • Zambia Autorytet
    Postów: 273 188

    Wysłany: 23 lutego 2016, 10:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tysiaa urodziła? Coś wiecie?

    Anuabbb - przykro mi że tak wyszło :( ale słuchaj dziewczyn. Będzie dobrze!

    tysiaa93 lubi tę wiadomość

  • Doti87 Autorytet
    Postów: 2470 1307

    Wysłany: 23 lutego 2016, 10:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak urodziła 2 tygodnie temu bo jest na jednym wątku ze mną... To łobuz że nie dała znać nic tutaj :-)

    tysiaa93 lubi tę wiadomość

    f2w3s65g6ss24352.png

    f2wli09k74bg1ma0.png
  • Nadziejkaa1 Autorytet
    Postów: 346 233

    Wysłany: 23 lutego 2016, 11:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Dawno mnie tu nie było,ale aktywnie się zrobiło.
    Doti, już niedługo będziesz miała Piotrusia przy sobie. :D
    A ja wam powiem,że moja Emi będzie miała rodzeństwo. :)

    Patus_777, Doti87, agisia, Kicior, Hashija, She86, tysiaa93, bacha8709, kirys, violett lubią tę wiadomość

    05.10.2015, Emily <3
    16.08.2016, Gabi <3
  • Zambia Autorytet
    Postów: 273 188

    Wysłany: 23 lutego 2016, 11:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka a to teraz dowalilas niusa :)
    Szybko dzialacie :)
    Gratulacje!

  • Zambia Autorytet
    Postów: 273 188

    Wysłany: 23 lutego 2016, 11:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka a Ty nie karmisz piersią?
    No bo takie tempo to idziesz w rekord :)

  • Nadziejkaa1 Autorytet
    Postów: 346 233

    Wysłany: 23 lutego 2016, 12:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmie cały czas.
    Fajna różnica pomiędzy maluchami będzie. :)
    Dzisiaj byłam u gin i wszystko potwierdzone, a jutro na badania lecę.
    A jak tam u Ciebie? :D
    +dziękuję.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 12:39

    Doti87 lubi tę wiadomość

    05.10.2015, Emily <3
    16.08.2016, Gabi <3
  • aleala Autorytet
    Postów: 3091 3524

    Wysłany: 23 lutego 2016, 12:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka, super!!!

    PCOS, hiperinsulinemia, insulinoopornosc, wada serca zabraniajaca przyjmowania hormonow...
    Los daje więcej niż śmiemy wymarzyć
    f2w3skjoz11z0g13.png
    Po 3 latach wreszcie mogę Cię utulić
    3i49p07wdwr2kg3x.png
  • Patus_777 Autorytet
    Postów: 1179 326

    Wysłany: 23 lutego 2016, 12:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejkaa1 wrote:
    Karmie cały czas.
    Fajna różnica pomiędzy maluchami będzie. :)
    Dzisiaj byłam u gin i wszystko potwierdzone, a jutro na badania lecę.
    A jak tam u Ciebie? :D
    +dziękuję.
    Wow ;) pozazdrościć!!!Gratulacje! !!

    mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

    klz98u69uvgetej6.png
  • Doti87 Autorytet
    Postów: 2470 1307

    Wysłany: 23 lutego 2016, 12:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooo no to ładny news widzę :-D :-D super kochana i gratuluję serdecznie!!!!!!

    f2w3s65g6ss24352.png

    f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 lutego 2016, 13:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Nadziejka gratuluję!!!!

  • Nadziejkaa1 Autorytet
    Postów: 346 233

    Wysłany: 23 lutego 2016, 13:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. :D
    Jak tam u was??

    05.10.2015, Emily <3
    16.08.2016, Gabi <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 lutego 2016, 13:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka ja w czwartek miałam hsg - droznosc jajowodow. Jutro ide do gina z wnikam badania hsg i na wyniki krwi ba które czekam właśnie. No i czekam na @ która ma przyjść pierwszy raz od pół roku bo byłam zablokowana lekami na endometrioze.

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 lutego 2016, 14:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh moje wyniki na kilka dni po odstawieniu Visanne...
    FT4 - 26.25 pmol/l norma - 12.0-22.0
    TSH - 0.032 mIU/l norma - 0.27-4.20
    PRL - 83.25 uIU/ml norma - 102-490

    Patus_777 lubi tę wiadomość

  • Patus_777 Autorytet
    Postów: 1179 326

    Wysłany: 23 lutego 2016, 15:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Heh moje wyniki na kilka dni po odstawieniu Visanne...
    FT4 - 26.25 pmol/l norma - 12.0-22.0
    TSH - 0.032 mIU/l norma - 0.27-4.20
    PRL - 83.25 uIU/ml norma - 102-490

    MADZIA ładne!!!!! Super!

    mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

    klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 lutego 2016, 15:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie są ładne. .. ft4 za wysokie a tsh i PRL za nisko.. ja się podlamalam...

‹‹ 748 749 750 751 752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ