Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jussio wrote:Hej Dziewczyny
Ja już faktycznie się rozpakowałam
Szymek przyszedł na świat 18.06 o 11.20 siłami natury Zajęło mi to 9 godz. ale synek jest już z nami, a waży nie mało bo 4220g i 56cm.
Poród boli jak cholera ale to cierpienie naprawdę mija jak kładą ci dziecko na piersi
Jestem zakochana po uszy w tym maleństwie.
Pozdrawiam, jak znajdę więcej czasu to się odezwę, ale jak na razie Szymek zajmuje cały mój czas
SUPER gratuluję...)))))mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
U mnie się chrzani....z mamą, także nie mam za bardzo jak pisać... były już 2 napady padaczki...po takiej przerwie i po operacji, zrobili jej wczoraj na SOR tomografię głowy czy nie odrasta ....czy nie ma zmian po operacji, jest czysto... zwiększyli leki napadowe...27.06 jadę z nią na konsultację, wtedy będziemy wiedzieć już wszytko....
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Jussio bardzo gratuluję!!!!! Super kochana!!! I poród nie boli tylko to nakur#### jak diabli... Ale dla małego bąbla idzie to Przeżyć!!!
Patus trzymaj się!!!! Będzie napewno dobrze.. Może mama denerwuje się wynikami i stąd te napady dodatkowe? Daj znać co lekarz powiedział. A ja mocno trzymam kciuki za dobre wiadomości!!!!! -
Jussio gratuluję! Dorodny synek i piękne imię
My się jeszcze toczymy w dwupaku, termin na wtorek, ale narazie cisza. Dziś wizyta, to może dowiem się coś więcej.Doti87, Hashija, bacha8709, Kicior lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Hej hej Jussio gratulacje nie zapominaj o nas patus dzięki, że pytasz chyba za te długie oczekiwania Bóg dał mi taki Luz, że znoszę ciążę tak jakbym w niej nie była totalny Luz zdrowotny, jedzeniowy itp patus współczuję tych stresów ja tak w zeszłym roku miałam, stres za stresem ale zawsze trzeba myśleć,ze po burzy przychodzi słońce :*Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Jussio, gratulacje!
Duży chłopak.
Kirys,powodzenia i szybkiego, jak najmniej bolesnego rozwiązania!:*
Kokardka,znasz już płeć maluszka?
Patus,tez trzymam kciuki,że będzie wszystko dobrze.
Jak tam u was dziewczyny?
Teraz taki upał,że ledwo wytrzymać idzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:32
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Dzięki dziewczyny :-* Doti no nie wiem, czy kilka dni, bo po wizycie żadnych rewelacji, szyjka trzyma, zero oznak porodu, lekarz obstawia, że zobaczymy się za tydzień. Z małą wszystko ok, widocznie jest jej dobrze w brzuszku. Jak nie urodzę do 5 lipca, to czeka mnie szpital i indukcja, czego bardzo się boję
A upał fakt, okropny, u nas są 33 stopnie w cieniu, już nie wiem co mam na siebie włożyć, żeby się nie ugotować
Staraczki nasze kochane, pamiętam o Was cały czas i trzymam kciuki niezmiennie!Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualnykirys wrote:Jak nie urodzę do 5 lipca, to czeka mnie szpital i indukcja, czego bardzo się boję
Kirys kciuki!!!!
Urodz do 4 lipca zrobimy podmianke bo ja akurat 4 testuje!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:16
kirys lubi tę wiadomość
-
Nadziejkaa miesiąc temu był chłopak na 70% zobaczymy teraz 5.7 czy coś się zmieniło w tej kwestii kirys piękne imię masz dla córki sama bym takie dała gdyby była córką no i tyle ale będzie lenka kiedyś bo teściowa ma Halina i mówią na nia Hela jak Helena więc Lipka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:40
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Jussio gratulacje! Faktycznie, w te pierwsze tygodnie nie miałam czasu na nic, od kilku tygodni dopiero robi się lepiej, tzn mam chwilkę dla siebie
Kokardka ale ten czas leci, juz 18tc! Zaraz połówka.
Patuś bardzo przykro czytać, że Twoją mamę dotkneła choroba... Niestety doświadczyłam tego samego co Ty. Życzę jej dużo zdrówka aby mogła poznać upragnionego wnuka! Mojej niestety nie było to dane
Kirys kurcze nie chcę Cię straszyć ale mówią że pierworódki rodzą po terminie Ja przenosiłam 5 dni a w międzyczasie miałam przecież problemy z utrzymaniem ciąży.
W każdym razie, szczęśliwego rozwiązania!kirys lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
Madziulla wrote:Kirys kciuki!!!!
Urodz do 4 lipca zrobimy podmianke bo ja akurat 4 testuje!!
Haha nawet mi się podoba taki plan Umowa stoi!
Kokardka dzięki Lena też mi się podoba, ale wolałam tradycyjne imię, a do Lenka też można je zdrobnić
She86 no widocznie u mnie będzie po terminie, choć lekarz mówi, że do 42 tc jest jeszcze w terminie
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:29
kirys lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Dzięki kochane za kciuki:**** jesteście cudne : -) NIECH BÓG wam to w dzieciach wynagrodzi;) he
Miłego dnia:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
glioblastoma multiforme IV...;-( GLEJAK WIELOPOSTACIOWY IV st złośliwości- najgorsze bagno....WYNIK HISTOPATOLOGICZNY..to co miał ks. Kaczkowski
ma mieć naświetlania. ..na razie mózg czysty. ..bez zmian...ale nie wiadomo jak się wszytko rozwinie...Na razie odpuszczam forum...muszę psychicznie wspierać mamę...odezwę się jeszcze....
TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny