Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniabbb trzymam kciuki
Madziula ja też walczę z euthyroxem, teraz mam tsh 2,5 i znów mi zwiększyła dawkę (z 75 na 100), zawsze miałam w górnych granicach normy,
aha i nie przejmuj się lekarzem, jak sobie przypomnę co mi powiedział lekarz z kliniki... cytuje: " szybko szybko in vitro takie niskie amh będzie co raz gorzej, a czas leci nie ma na co czekać!" to mam ochotę mu z mojego brzucha strzelić w twarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 21:03
Patus_777, agisia, Kicior lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:29
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Hej dziewczyny. ..ja mam problem i wydaje mi się ze luteina zwiększa u mnie lek i depresje. ...mam uczucie nerwobolu. ..a niczym się teraz tak sama nie stresuje. ..Luteina wywołuje działania niepożądane ; senność, zaburzenia koncentracji i uwagi, uczucie lęku, stany depresyjne, ból i zawroty głowy. ..także to co mi się dzieje to od tego. ..nie biorę jej już od przyszłego cyklu pieprze to...wole mieć nieregularne a nie mieć takich stresów jak teraz ...;-( mam brać od 16-25 dc 2*2 pod język. ..teraz mam 19 Cs nie zbytnio jet mi teraz odstawić. ...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
A tak czy siak męża nie mam...ciągle kursy. ...potem praca tam..nic z tego bym zaszła. ..bez pomocy medycznej i kliniki nie ma szans. ..luteina fajna była bo równo @ każdego 1 miesiąca. ..ale ostatnio bardzo się mecze. .od pierwszej tabletki. ...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Mam stres z mama...ale nie czuje się tak fatalnie. ..jak nie zaczęłam znów jej teraz brać. ..leemamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Wezmę wieczorem te 2 ostatnie ..a jurto już nie...bo zwariuje... ;/ najwyżej mnie wcześniej zaleje...chociaż wcale nie musimamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
brałam też kiedyś dupka...chyba już nie mam ochoty na nic... mąż jest i wraca i tak na zmianę....po kilka dni...teraz ciągłość do 25..06... pisze jak byk odstawić w razie działań niepożądanych...nie daje rady...cała się trzęse...a puls jak szalony....serducho mi wyrwie:(mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Nie wzięłam tych tabletek juz wieczorem. ..dziś jestem juz ja nowo narodzona. ...lepiej się czuje nie wezmę juz tej luteiny; -)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Mama ma wynik do odebrania. ..ale powiedziałam ze ma nie jechać. ...za tydzień 27.06 ma kontrolę i tak z tym wynikiem ma wstawić się do lekarza..a ja wolę już żyć w nieświadomości:-) ona tez...co jej to da ze dostanie papier do domu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 20:26
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Kokardka44 wrote:Aniabbb trzymam kciuki
Madziula ja też walczę z euthyroxem, teraz mam tsh 2,5 i znów mi zwiększyła dawkę (z 75 na 100), zawsze miałam w górnych granicach normy,
aha i nie przejmuj się lekarzem, jak sobie przypomnę co mi powiedział lekarz z kliniki... cytuje: " szybko szybko in vitro takie niskie amh będzie co raz gorzej, a czas leci nie ma na co czekać!" to mam ochotę mu z mojego brzucha strzelić w twarz
Kokardko kochana nasza weteranko, która dajesz nadzieje. .jak znosisz ciążę ??mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Ja już faktycznie się rozpakowałam
Szymek przyszedł na świat 18.06 o 11.20 siłami natury Zajęło mi to 9 godz. ale synek jest już z nami, a waży nie mało bo 4220g i 56cm.
Poród boli jak cholera ale to cierpienie naprawdę mija jak kładą ci dziecko na piersi
Jestem zakochana po uszy w tym maleństwie.
Pozdrawiam, jak znajdę więcej czasu to się odezwę, ale jak na razie Szymek zajmuje cały mój czaspoziomka12, Madziulla, Patus_777, Doti87, Andromeda, kirys, Kokardka44, She86, tysiaa93, Ola_45, asiun, violett lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.