Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Każdy musimy się jakość na to leczenie przygotować psychicznie. My na inseminację długo się przygotowywaliśmy, żeby się w końcu zdecydować, a myślę że warto sobie dać czasem szanse i o własnych siłach próbować. Ja jak teraz nie wyjdzie, idę na drugą inseminację a potem robię przerwę i po wakacjach jak nic nie wyjdzie dopiero trzecią. Powoli, doszłam do wniosku że 30 lat to nie jest jakaś tragedia i jak będzie trzeba poczekać, to poczekamy.
Do trzech razu sztuka!A propo wyników to dzisiaj będę miała bete. Ale nic nie czuję, myślę że nic z tego...takie kobiece przeczucie. Już się nawet przygotowałam na negatywny wyniki. -
Maggar u mnie tez byly popękane pęcherzyki i też się 2 razy nie udało, ale to jeszcze nic nie znaczy, mój gin mówi że IUI to jest tylko 30% szans. Może in vitro daje wiecej bo są jeszcze staranniejsze przygotowania i zapłodnienie jest sztuczne ale przy IUI to tyle tylko że plemniki nie muszą same się męczyć do jajeczka tylko wpadają na gotowe. ja jak znajde prace to i nie znajdę gdzieś w międzyczasie to prubujemy znowu.26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
My to popół roku poszliśmy do kliniki. Po poronieniu gin mi powiedział,że tam mnie lepiej przebadają. Poza tym mój mąż ma wyjazdową pracę więc kicha ze staraniem. Ale na szczęście się udało, choć nastawialiśmy się na inseminację.
Maggar ja mam w tym roku skończyć 32lata. A moje AMH to 6,5. Strach się bać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi dr mówił że powinnam być przy pewnym wyniku ok15-16 ft4 i że to jest ok, a Ty jesteś przy 18 czyli masz więcej wolnego hormonu we krwi a tsh dalej ponad 2 to ja już za głupia przy tym jestem. Powinnyśmy się doszkolispć i pilnować dr żeby nam nie wciskali kitu. Ja się uparłam i co 6 tyg chodziłam do endo raz pryw i raz na NFZ ale u tego samego dr i dopiero wtedy doszłam do jakiegoś poziomu z hormonami.
A teraz latają mi jak sobie chcą... już sama sobie ustaliła dawkę a dr tylko przytaknął a po zastanowieniu stwierdził że zamiast 2 dni z mniejszą dawką zrobimy 1. I tyle.
Dostałam miesiączki po poronieniu, ale postanowiliśmy że poczekamy jeszcze cykl i dopiero zgłoszę się na zabieg a potem spirala. -
Jak mógł Ci kazać odłożyć leki bez oglądania wyników?! Rany Ci lekarze... Jak sama coś nie wiesz to Cie prędzej uśmiercą tak jak ja byłam z małym u dermatologa,który wystrzelił mi z tekstem,że azs to skaza białkowa. Mały ma pare plam,a ona usilnie mi sterydy wciska i zmiane mleka. Wyszłam z gabinetu wściekła i więcej tam nie wróciłam.
Magda może i ten lekarz coś robi ale z lekami teraz wpadke zaliczył ogromną! -
Dziewczyny ruszyłam dzis z zastrzykami z gonapeptylu -kurrrr jak one bolą ! prawdopodobnie 9 lipca zachodzę w Ciążę trzymajcie kciuki
Hashija, Doti87, Madziulla lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud