Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj zaznaczyłam pierwszy dzień cyklu, @ na całego.
She zazdroszczę parki, idealnie Ci się udało, wybraliscie już imię?
Pati na spokojnie, jesteś młodziutka to na prawdę jeszcze nie musisz się aż tak spinać. Mnie już kiedyś się odechciało i teraz podchodze bezemocjonalnie do sprawy. Robię to co mi lekarz każe i nie przeżywam (bo mi się już nie chce poprostu).
Uda nam się też, zobaczysz!26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
She to nie takie proste wziąć u niego urlop. On do dziś tacierzyńskiego nie wykorzystał jakby zrobił tak jak mówisz to nie wiem czy miałby gdzie wracać. Jest kierownikiem, ma projekt pod sobą. Jak zawali to firma popłynie. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Co do dziewczynki my nadal nie mamy potwierdzenia. Nie chce się pokazać. Lekarz ostatnio nawet trząsł mi brzuchem, a dziecko tylko się po nosie podrapało. Ja nawet ruchów jeszcze nie czuje
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
agisia wrote:She to nie takie proste wziąć u niego urlop. On do dziś tacierzyńskiego nie wykorzystał jakby zrobił tak jak mówisz to nie wiem czy miałby gdzie wracać. Jest kierownikiem, ma projekt pod sobą. Jak zawali to firma popłynie. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Co do dziewczynki my nadal nie mamy potwierdzenia. Nie chce się pokazać. Lekarz ostatnio nawet trząsł mi brzuchem, a dziecko tylko się po nosie podrapało. Ja nawet ruchów jeszcze nie czuje
Haha dobre drapał się po nosie to już lada dzień, powinnaś czućmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Nic cicho sluz kremowy jak na @... Cycki bolą..szalałam w przedszkolu na balu powinno mnie zalać dziś !mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
A u mnie tak jak przewidywalam i od jutra już będę wyglądać końca @ i mam nadzieję szybko się pożegnamy bo mam ochotę na jakiś ognisty serduszkowy ❤ wieczór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 19:24
Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:A u mnie tak jak przewidywalam i od jutra już będę wyglądać końca @ i mam nadzieję szybko się pożegnamy bo mam ochotę na jakiś ognisty serduszkowy ❤ wieczór
Wstręciucha ta @...jakie macie teraz plany? dalej IUI?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
agisia wrote:She to nie takie proste wziąć u niego urlop. On do dziś tacierzyńskiego nie wykorzystał jakby zrobił tak jak mówisz to nie wiem czy miałby gdzie wracać. Jest kierownikiem, ma projekt pod sobą. Jak zawali to firma popłynie. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Co do dziewczynki my nadal nie mamy potwierdzenia. Nie chce się pokazać. Lekarz ostatnio nawet trząsł mi brzuchem, a dziecko tylko się po nosie podrapało. Ja nawet ruchów jeszcze nie czujeNatalia 27.03.2016
-
Hej dziewczyny, czytam wasze forum i chętnie się przyłącze.Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
U mnie też przyszłą @. To już 10 cykl starań.Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 19.09 - beta
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
Witaj Em11
jak widać wiele staraczek z tego wątku jest już szczęśliwymi mamami, albo noszą pod sercami swoje maluchy, więc wątek nie jest już taki żywy jak kiedyś. Ale kilka dziewczyn jeszcze tutaj zagląda
Trzeba wierzyć, że w końcu się uda zajść w ciążę, wiele dziewczyn tutaj jest tego przykładem. A jak się klaruje Twoja historia starań, 10 cykl tak? Masz jakieś wsparcie tzn. jakieś leki, badania, dobry ginekolog? -
Em11 wrote:U mnie też przyszłą @. To już 10 cykl starań.
Em11 ja i KICIOR oraz część innych dziewczyn Zapraszamy!!!!!!!!!....my ciągle niespełnione od 2015....mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
STARACZKI Jak motywacja?? KOCHANA KICIOR u cb? ja w piątek poszłam zrobić sobie pełne badania krwi na świeżo...hormony, tarczyca itd...i powiedziałam, że jak tam nic złego nie wyjdzie....i znowu usłyszę, że jest ok! to się poddaje...nie mam siły ..zresztą ta cała stymulacja nie ma u mnie teraz sensu...jak mąż raz na 2 tyg w domu...ale już wzięłam ten 3 cykl clo...na wizycie powiem gin, że chce przerwę, bo ovu będzie wymijane przez mojego...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Pati może to będzie Twój przepis na sukces - rezygnacja. Podobno wielu osobom właśnie tak się udaje. Ja w piątek odebrałam ostatnie wyniki z mojego 3-dniowego pobytu w szpitalu na diagnostyce. Oczywiście u mnie wszystko w normie, poprostu jestem okazem zdrowia. Gdyby nie to że dziś mam 7dc i plamienie mi się włączyło kij wie skąd (@ się skończyła jakieś 2 dni temu).
Na pocieszenie Ci powiem, że ja też mam taki nastrój dzisiaj że mam ochotę olać wszystko, ale z drugiej strony też chciałabym spróbować wszystkich możliwości, żeby czasem później nie pluć sobie w brodę...wiesz: "aaa trzeba było spróbować, nie poddawać się...blabla"
No nic póki co do gina idę dopiero 28 marca (250 zeta za wizytę ale nie ma wcześniej wolnego terminu) no i pewnie da mi skierowanie na laparo. Znając życie i naszą służbę zdrowia to będę je miała w listopadzie.
Pati dobrze że Ty jesteś taka młoda bo ja to już się zaczynam bać że zaraz będzie za późno na dzieci jak tak dalej pójdzie, we wrześniu skończę 29 lat, masakra...26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
No więc tak, mam 31 lat, jestem z podkarpackiego. Pracuję w szkole. Od 2 miesięcy mieszkam w swoim domku i nie mogę się odnaleźć jako pani domu:)Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 19.09 - beta
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna