Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, kobietki czy jak tam chcecie
Życzę Wam owocnego 2017 roku ! żeby przyniósł więcej niż ten 2016 Żeby był pełen pozytywnych emocji dla WAS WYMARZONYCH DWÓCH KRESEK !Patus_777, aniabbb, Andromeda, Hashija lubią tę wiadomość
-
Witam się po dluuuugiej nieobecności. Ale niestety wpadam tylko na chwilę bo Szymek zajmuje cały mój wolny czas. Skończyliśmy pół roku i jest z niego taka wierci pieta że nie usiedzi ani na 5 sekund.
A wpadam na chwile bo nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności uszczuplenia tabelki staraczek
Myshka, Marjotka i Aniabbb Gratuluję z całego serca i zycze spokojnych ciąż. Niech wam maleństwa zdrowo się rozwijają
A za reszte dziewczyn dalej trzymam kciuki i czekam na wasze dobre wieści
Kobitki zycze wam szczęśliwego Nowego Roku!!! Niech wam się spełnia wszystkie marzenia.
Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
jussio wrote:Witam się po dluuuugiej nieobecności. Ale niestety wpadam tylko na chwilę bo Szymek zajmuje cały mój wolny czas. Skończyliśmy pół roku i jest z niego taka wierci pieta że nie usiedzi ani na 5 sekund.
A wpadam na chwile bo nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności uszczuplenia tabelki staraczek
Myshka, Marjotka i Aniabbb Gratuluję z całego serca i zycze spokojnych ciąż. Niech wam maleństwa zdrowo się rozwijają
Kobitki zycze wam szczęśliwego Nowego Roku!!! Niech wam się spełnia wszystkie marzenia.
Moje serduszko ma 2,23 cmPatus_777 lubi tę wiadomość
-
aniabbb wrote:ja o ciąży dowiedziałam się po tym jak wzięłam sobie małego kotka i straciłam nadzieję, bo 2 jajowody właściwie niedrożne , lekarze nie dawali szans, in vitro byłam już zmęczona psychicznie i chciałam odpocząć -a tu masz....
Gratuluję, bardzo się cieszę U nas też kotek chyba pomógł hihi. Bo mąż przyniósł go jakoś 25 czerwca 2015, a 9 lipca 2015 zobaczyłam II kreskiPatus_777, aniabbb lubią tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
Kicior wrote:Dziewczyny bardzo się cieszę ze wszystkich Waszych ciąż i tylko mam nadzieję, że nir zostanę ostatnią na świecie "staraczką 2015"...
Co tam u Was? Której jeszcze się udało?
Eee kochana jak co będziemy obie ostatnie;) no problem!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hej! Wy tak o tych kotkach a my już tydzień bez naszego kocurka w tamtą niedzielę wyszedł i nie wrócił. Ma obrożę z danymi kontaktowymi i adresem, ale do tej pory cisza. Nikt nie dzwoni, nikt nie puka. Wystawiamy ogłoszenie na olx, dałam znać naszemu weterynarz owi i towarzystwie opieki nad zwierzętami w naszym mieście, że jak się natknąć na niego to niech wiedzą, że go szukamy... Ech. Już do głowy dostajemy, bo wszędzie się za nim rozglądam u bez pojęcia co z nim.
-
O kurka a to podróżnik się znalazł, cierpliwości pewnie poszedł pozwiedzać okolicę.
Muszę Wam powiedzieć że mnie takie chorubsko wstrętne dopadło, że ledwie żywa jestem. Ćpam jakieś specyfiki cały czas ale zdaje mi się że z każdym dniem coraz gorzej jest, idę jutro do lekarza niech mi da coś mocniejszego bo się wykoncze zaraz. Trzymajcie się zdrowo laseczki!Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:O kurka a to podróżnik się znalazł, cierpliwości pewnie poszedł pozwiedzać okolicę.
Muszę Wam powiedzieć że mnie takie chorubsko wstrętne dopadło, że ledwie żywa jestem. Ćpam jakieś specyfiki cały czas ale zdaje mi się że z każdym dniem coraz gorzej jest, idę jutro do lekarza niech mi da coś mocniejszego bo się wykoncze zaraz. Trzymajcie się zdrowo laseczki!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Pati Ty na pewno szybciej zajdziesz ode mnie ja w ogóle w piątek wróciłam ze szpitala - bylam 3 dni na diagnostyce: usg i milion badań z krwi i oczywiscie jak zwykle wyszło że jestem okazem zdrowia (no może poza grypą), ale wszystkie hormony i jakieś inne pierdoły mam w normie, także albo mi będą robić drożność albo laparo ale przypuszczam, że raczej to drugie26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior u kumpeli było podobnie. Raz coś u niej nie wychodziło, raz u męża... Ostatecznie okazało się, że miała multum zrostów i jakby zaszła naturalnie to by się to kiepsko skończyło. Teraz ma dwójkę dzieciaczków po in vitro. Pierwszs próba udana. Przy drugim dziecku też sprawdzali zrosty i była ta sama sytuacja. Także niech Vi wszystko dobrze sprawdzą
Hashija kotek się znalazł? -
Kicior wrote:Pati Ty na pewno szybciej zajdziesz ode mnie ja w ogóle w piątek wróciłam ze szpitala - bylam 3 dni na diagnostyce: usg i milion badań z krwi i oczywiscie jak zwykle wyszło że jestem okazem zdrowia (no może poza grypą), ale wszystkie hormony i jakieś inne pierdoły mam w normie, także albo mi będą robić drożność albo laparo ale przypuszczam, że raczej to drugiemamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Agisia kociak wrocil wlasnie dzisiaj! Bylismy jeszcze na spacerze go szukac i po powrocie zabralismy sie za robienie obiadu i wtedy syn krzyczy na cale mieszkanie ze kot wrocil. 2 tygodnie poza domem brqk uszkodzen, kicha, zjadl 2 saszetki karmy, sycha karme, 1 skrzydelko i jeszcze troche udka. Taki glodny. Teraz spi u syna w pokoju. Ale radosc nie do opisania
A co do chorowania to my pomalu wychodzimy. Kaszle, stany podgoraczkowe, dreszcze a anbiuni jeszcze albo zeby albo jelitowka. 3 razy wymiotowala i od kilku dni luzna kupa. W szkole w piatek w klasie byly 3 osoby. Kolejna przez weekend sie rozchorowala. Syna przetrzymamy az calkiem przestanie kaszlec. Moze bedzie mial wieksze szanse ze bie zalapie czegos nowego. A ja myslalam ze pluca wypluje. Przrszukalismy internet i stanelo na tym ze biore wapno i stodal to homeopatyczny syrop. Na wieczor kanapki ze smalcem i czosnkiem i w ciagu dnia w razie potrzeby inhalacje. Masakrą jest chorowac w ciazy... -
U mnie po pierwszej drożności okazało się że jest czysciutko i wszystko drożne dlatego teraz obstawiam, że będzie podobnie.
Pati moim zdaniem też głowa ma największą blokadę, ale mam nadzieję że w końcu obie się odblokujemy dziewczyny z pokoju w szpitalu stwierdzily, że czują, że w końcu mi się uda i to nie długo (ależ bym chciała żeby ich czucie się sprawdziło ).
A co do kota, to byłam pewna że wróci nam tak kiedyś pies spieprzyl, też go 2 tyg. nie było a jak wrócił to wyglądał jak szkielet. natura wzywa - zwierzak musi ale rozumiem że się martwiliscie, mieliśmy to samo.Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
jussio wrote:Witam się po dluuuugiej nieobecności. Ale niestety wpadam tylko na chwilę bo Szymek zajmuje cały mój wolny czas. Skończyliśmy pół roku i jest z niego taka wierci pieta że nie usiedzi ani na 5 sekund.
Jussio nie wiem czy jesteś ?? mogę cię prosić o zmianę?? bo to takie przedawnione;DD
Patus_777__________25______24cs________1______@
dzięki:)))))))))))mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ej a jak tam nasze świeże ciezaroweczki?? Nic się nie odzywają...jak tam się macie dziewczyny? Jak się czujecie? I jak maluszki? Która już wie czy chłopiec czy dziewczynka?? Chwalcie się kobitki bo fajnie się czyta dobre wieści26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
agisia wrote:Ja mam dziś wizytę i póki co jest dziewczynka mam nadzieję, że tak zostanie, bo zawsze marzyłam o parce
zazdroszczę! parki!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!