Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, kobietki czy jak tam chcecie :D
    Życzę Wam owocnego 2017 roku ! żeby przyniósł więcej niż ten 2016 :) Żeby był pełen pozytywnych emocji dla WAS :) WYMARZONYCH DWÓCH KRESEK !

Patus_777, aniabbb, Andromeda, Hashija lubią tę wiadomość

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
  • jussio Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po dluuuugiej nieobecności. Ale niestety wpadam tylko na chwilę bo Szymek zajmuje cały mój wolny czas. Skończyliśmy pół roku i jest z niego taka wierci pieta że nie usiedzi ani na 5 sekund.
    A wpadam na chwile bo nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności uszczuplenia tabelki staraczek :D

Myshka, Marjotka i Aniabbb Gratuluję z całego serca i zycze spokojnych ciąż. Niech wam maleństwa zdrowo się rozwijają :D

A za reszte dziewczyn dalej trzymam kciuki i czekam na wasze dobre wieści ;)

Kobitki zycze wam szczęśliwego Nowego Roku!!! Niech wam się spełnia wszystkie marzenia.

Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość

Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
    15 <3 cykl starań - Ten szczęśliwy
    18.06.2016 Szymek jest już z nami :D
    Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.
  • marjotka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jussio wrote:
    Witam się po dluuuugiej nieobecności. Ale niestety wpadam tylko na chwilę bo Szymek zajmuje cały mój wolny czas. Skończyliśmy pół roku i jest z niego taka wierci pieta że nie usiedzi ani na 5 sekund.
    A wpadam na chwile bo nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności uszczuplenia tabelki staraczek :D

Myshka, Marjotka i Aniabbb Gratuluję z całego serca i zycze spokojnych ciąż. Niech wam maleństwa zdrowo się rozwijają :D

Kobitki zycze wam szczęśliwego Nowego Roku!!! Niech wam się spełnia wszystkie marzenia.
    dziekuje jussio za wpisanie, jakbyś mogła jeszcze dopisać datę porodu na 06.08.2017 <3
    Moje serduszko ma 2,23 cm <3

Patus_777 lubi tę wiadomość

Żyje swoim życiowym mottem<" Dopóki oddycham, nie tracę nadziei..." > ,
    74dii09ks5ackuu5.png
  • She86 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniabbb wrote:
    ja o ciąży dowiedziałam się po tym jak wzięłam sobie małego kotka i straciłam nadzieję, bo 2 jajowody właściwie niedrożne , lekarze nie dawali szans, in vitro byłam już zmęczona psychicznie i chciałam odpocząć -a tu masz....

Gratuluję, bardzo się cieszę :) U nas też kotek chyba pomógł hihi. Bo mąż przyniósł go jakoś 25 czerwca 2015, a 9 lipca 2015 zobaczyłam II kreski :)

Patus_777, aniabbb lubią tę wiadomość

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• Zambia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeju jeju!
    Widzę tu dobre wiadomości !:)
    Super dziewczyny - gratulacje !

She - Ty już w drugiej ciąży !

Fajowo :D

Kciuki trzymam za resztę !

Ps. U nas wszystko OK :)

Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość

• Kicior Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo się cieszę ze wszystkich Waszych ciąż i tylko mam nadzieję, że nir zostanę ostatnią na świecie "staraczką 2015"... :P

Co tam u Was? Której jeszcze się udało? :)

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior wrote:
    Dziewczyny bardzo się cieszę ze wszystkich Waszych ciąż i tylko mam nadzieję, że nir zostanę ostatnią na świecie "staraczką 2015"... :P

Co tam u Was? Której jeszcze się udało? :)

Eee kochana :) jak co będziemy obie ostatnie;) no problem!

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2017, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Wy tak o tych kotkach a my już tydzień bez naszego kocurka :( w tamtą niedzielę wyszedł i nie wrócił. Ma obrożę z danymi kontaktowymi i adresem, ale do tej pory cisza. Nikt nie dzwoni, nikt nie puka. Wystawiamy ogłoszenie na olx, dałam znać naszemu weterynarz owi i towarzystwie opieki nad zwierzętami w naszym mieście, że jak się natknąć na niego to niech wiedzą, że go szukamy... Ech. Już do głowy dostajemy, bo wszędzie się za nim rozglądam u bez pojęcia co z nim.

• Kicior Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurka a to podróżnik się znalazł, cierpliwości pewnie poszedł pozwiedzać okolicę.

Muszę Wam powiedzieć że mnie takie chorubsko wstrętne dopadło, że ledwie żywa jestem. Ćpam jakieś specyfiki cały czas ale zdaje mi się że z każdym dniem coraz gorzej jest, idę jutro do lekarza niech mi da coś mocniejszego bo się wykoncze zaraz. Trzymajcie się zdrowo laseczki!

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior wrote:
    O kurka a to podróżnik się znalazł, cierpliwości pewnie poszedł pozwiedzać okolicę.

Muszę Wam powiedzieć że mnie takie chorubsko wstrętne dopadło, że ledwie żywa jestem. Ćpam jakieś specyfiki cały czas ale zdaje mi się że z każdym dniem coraz gorzej jest, idę jutro do lekarza niech mi da coś mocniejszego bo się wykoncze zaraz. Trzymajcie się zdrowo laseczki!
    Dziekuje:)

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Ty na pewno szybciej zajdziesz ode mnie :P ja w ogóle w piątek wróciłam ze szpitala - bylam 3 dni na diagnostyce: usg i milion badań z krwi i oczywiscie jak zwykle wyszło że jestem okazem zdrowia (no może poza grypą), ale wszystkie hormony i jakieś inne pierdoły mam w normie, także albo mi będą robić drożność albo laparo ale przypuszczam, że raczej to drugie :P

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior u kumpeli było podobnie. Raz coś u niej nie wychodziło, raz u męża... Ostatecznie okazało się, że miała multum zrostów i jakby zaszła naturalnie to by się to kiepsko skończyło. Teraz ma dwójkę dzieciaczków po in vitro. Pierwszs próba udana. Przy drugim dziecku też sprawdzali zrosty i była ta sama sytuacja. Także niech Vi wszystko dobrze sprawdzą :-)

Hashija kotek się znalazł?

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior wrote:
    Pati Ty na pewno szybciej zajdziesz ode mnie :P ja w ogóle w piątek wróciłam ze szpitala - bylam 3 dni na diagnostyce: usg i milion badań z krwi i oczywiscie jak zwykle wyszło że jestem okazem zdrowia (no może poza grypą), ale wszystkie hormony i jakieś inne pierdoły mam w normie, także albo mi będą robić drożność albo laparo ale przypuszczam, że raczej to drugie :P
    Kuruj grypsko :) zajdziesz zobaczysz! Ja sadze ze głownie psychika...

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agisia kociak wrocil wlasnie dzisiaj! Bylismy jeszcze na spacerze go szukac i po powrocie zabralismy sie za robienie obiadu i wtedy syn krzyczy na cale mieszkanie ze kot wrocil. 2 tygodnie poza domem brqk uszkodzen, kicha, zjadl 2 saszetki karmy, sycha karme, 1 skrzydelko i jeszcze troche udka. Taki glodny. Teraz spi u syna w pokoju. Ale radosc nie do opisania :)

A co do chorowania to my pomalu wychodzimy. Kaszle, stany podgoraczkowe, dreszcze a anbiuni jeszcze albo zeby albo jelitowka. 3 razy wymiotowala i od kilku dni luzna kupa. W szkole w piatek w klasie byly 3 osoby. Kolejna przez weekend sie rozchorowala. Syna przetrzymamy az calkiem przestanie kaszlec. Moze bedzie mial wieksze szanse ze bie zalapie czegos nowego. A ja myslalam ze pluca wypluje. Przrszukalismy internet i stanelo na tym ze biore wapno i stodal to homeopatyczny syrop. Na wieczor kanapki ze smalcem i czosnkiem i w ciagu dnia w razie potrzeby inhalacje. Masakrą jest chorowac w ciazy...

• Kicior Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po pierwszej drożności okazało się że jest czysciutko i wszystko drożne dlatego teraz obstawiam, że będzie podobnie. :)

Pati moim zdaniem też głowa ma największą blokadę, ale mam nadzieję że w końcu obie się odblokujemy :P dziewczyny z pokoju w szpitalu stwierdzily, że czują, że w końcu mi się uda i to nie długo (ależ bym chciała żeby ich czucie się sprawdziło :P).

A co do kota, to byłam pewna że wróci :) nam tak kiedyś pies spieprzyl, też go 2 tyg. nie było a jak wrócił to wyglądał jak szkielet. :P natura wzywa - zwierzak musi :) ale rozumiem że się martwiliscie, mieliśmy to samo.

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jussio wrote:

Jussio nie wiem czy jesteś :)?? mogę cię prosić o zmianę?? bo to takie przedawnione;DD

Patus_777__________25______24cs________1______@

dzięki:)))))))))))

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a jak tam nasze świeże ciezaroweczki?? Nic się nie odzywają...jak tam się macie dziewczyny? Jak się czujecie? I jak maluszki? Która już wie czy chłopiec czy dziewczynka?? Chwalcie się kobitki bo fajnie się czyta dobre wieści ;)

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś wizytę i póki co jest dziewczynka :) mam nadzieję, że tak zostanie, bo zawsze marzyłam o parce

Patus_777, She86 lubią tę wiadomość

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dalej nogi zaciśnięte :-P

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agisia wrote:
    Ja mam dziś wizytę i póki co jest dziewczynka :) mam nadzieję, że tak zostanie, bo zawsze marzyłam o parce

:) zazdroszczę;)! parki!

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
‹‹ 849 850 851 852 853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ