Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja znow mam pytanie , tak przegladalam wyniki mojego ostatniego usg i endometrium w 25dniu ma grubosc 8,9mm czy nie powinno byc grubsze??lekarz nic nie mowil...Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
ufff
chyba za bardzo zaczynam wszystko analizaowac, musze dac na luz
aleala lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Dziewczynki, trzymajcie się mojego życiowego motta " Dopóki oddycham, nie tracę nadziei"
Spójrzmy na to z innej strony. Niektóre kobiety, jeśli wpadną, nie są gotowe zostac matkami, nie czują tego co czujemy my. Nie potrafią się cieszyć, tak jak my będziemy się cieszyć (a będziemy)
To my będziemy górą, bo to nasze dzieci będą najszczęśliwsze, najbardziej zadbane, najbardziej kochane i wgl
Mi też nie raz jest przykro,a chyba nawet zawsze jak widze kobiete z brzuchem... a jak widze takiego noworodka to juz wgl ... rozpływam się..
Ale czekam cierpliwie, jeszcze, na moją malutką fasolke (normalnie dałabym na imie Olcia-fasolcia, ale mam siostre Aleksandre)
She86, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Marjotka jak zawsze dzialasz na mnie kojąco
oczywiacie ze wszystkie bedziemy najlepszymi mamami i to juz niedlugo, a co!
marjotka lubi tę wiadomość
-
Loti i Kasika witamy. Powiedzcie coś o sobie:-)
Dobra ja juz nie narzekam wam więcej, ehh czeka mnie smutny weekend.. Aż mi się odechciało wszystkiego:-( i siedzę w pracy i ryczec mi się chce i mam dośćchyba kupie sobie duże opakowanie lodów hihi
-
no to cos o sobie
z mężem chcemy się starać od czerwca bo brałam 3 lata tabletki anty wiec zalecenie lekarza że na 3 miesiące przed staraniem już je odstawić wiec odstawiłam i tu pierwszy zonk... nie dostałam okresu poszłam do ginekologa dostałam luteine na wywołanie okresu już po 2 tabletce przyszła oczekiwana dłogo @ teraz biore już CLO ale nie możemy jeszcze zacząć starań bo mam delegacje i lot samolotem w maju wiec zaraz jak wrócę zaczniemy staraniaoczywiście chciałabym za 1 razem sukces ale jestem przygotowana na długą i ciężką walke
Nasz synuś
cykl starań
-
tak tak
i w trakcie antykoncepcji i teraz w środe byłam u lekarza zbadała mnie i po luteinie zaleciła CLO 5 dni po 1 tabletce w trakcie @
ufam tej pani doktor moja koleżanka po poronieniu u niej zaszła w ciąże w 2 cyklu. wiem że mógł być to zbieg okoliczności ale to jednak napaja optymizmemNasz synuś
cykl starań
-
No jaha lekarz godny zaufania to skarb! W takim razie trzymam kciuki czekam na zdjecie dwoch kreseczek w czerwcu ;****