Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja znow mam pytanie , tak przegladalam wyniki mojego ostatniego usg i endometrium w 25dniu ma grubosc 8,9mm czy nie powinno byc grubsze??lekarz nic nie mowil...Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
ufff chyba za bardzo zaczynam wszystko analizaowac, musze dac na luz
aleala lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Dziewczynki, trzymajcie się mojego życiowego motta " Dopóki oddycham, nie tracę nadziei"
Spójrzmy na to z innej strony. Niektóre kobiety, jeśli wpadną, nie są gotowe zostac matkami, nie czują tego co czujemy my. Nie potrafią się cieszyć, tak jak my będziemy się cieszyć (a będziemy )
To my będziemy górą, bo to nasze dzieci będą najszczęśliwsze, najbardziej zadbane, najbardziej kochane i wgl
Mi też nie raz jest przykro,a chyba nawet zawsze jak widze kobiete z brzuchem... a jak widze takiego noworodka to juz wgl ... rozpływam się..
Ale czekam cierpliwie, jeszcze, na moją malutką fasolke (normalnie dałabym na imie Olcia-fasolcia, ale mam siostre Aleksandre )She86, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Marjotka jak zawsze dzialasz na mnie kojąco oczywiacie ze wszystkie bedziemy najlepszymi mamami i to juz niedlugo, a co!
marjotka lubi tę wiadomość
-
Loti i Kasika witamy. Powiedzcie coś o sobie:-)
Dobra ja juz nie narzekam wam więcej, ehh czeka mnie smutny weekend.. Aż mi się odechciało wszystkiego:-( i siedzę w pracy i ryczec mi się chce i mam dość chyba kupie sobie duże opakowanie lodów hihi -
no to cos o sobie
z mężem chcemy się starać od czerwca bo brałam 3 lata tabletki anty wiec zalecenie lekarza że na 3 miesiące przed staraniem już je odstawić wiec odstawiłam i tu pierwszy zonk... nie dostałam okresu poszłam do ginekologa dostałam luteine na wywołanie okresu już po 2 tabletce przyszła oczekiwana dłogo @ teraz biore już CLO ale nie możemy jeszcze zacząć starań bo mam delegacje i lot samolotem w maju wiec zaraz jak wrócę zaczniemy starania oczywiście chciałabym za 1 razem sukces ale jestem przygotowana na długą i ciężką walkeNasz synuś
cykl starań -
tak tak
i w trakcie antykoncepcji i teraz w środe byłam u lekarza zbadała mnie i po luteinie zaleciła CLO 5 dni po 1 tabletce w trakcie @
ufam tej pani doktor moja koleżanka po poronieniu u niej zaszła w ciąże w 2 cyklu. wiem że mógł być to zbieg okoliczności ale to jednak napaja optymizmemNasz synuś
cykl starań -
No jaha lekarz godny zaufania to skarb! W takim razie trzymam kciuki czekam na zdjecie dwoch kreseczek w czerwcu ;****