staraczki z Białegostoku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za wiadomość Chodziliśmy do dr Kuczyńskiej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ooo... Zmieniliście lekarza? Jeśli dobrze pamiętam, to wcześniej chodziliścicie do jakiegoś mężczyzny? Co się stało?
-
Siema Sua Co u Ciebie? Ruszyło coś do przodu?
-
nick nieaktualnyCześć MalPog
Niestety nic, a nic. Minęło już pół roku po laparoskopii więc nie wiem co dalej. W następnym tygodniu mam wizytę u dr Tomaszewskiego. Zapewne poza stosowaniem diety jak monia10291 nic nowego nie usłyszę. Mamy plan podkręcenia owulacji i monitoring póki co. Szukam dalej kto się mną zajmie, jeżeli tutaj nie wypali:)
a jak u Ciebie?? Starania na luzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 20:44
-
Widzę że nas zdezorientowanych co raz więcej. Ja czuję że U mnie skończy się na in vitro bo już nawet pomysłów nie mam co można by jeszcze zrobić ale jeżeli ma się to tak cudownie skończyć jak U Between to podejmę wyzwanie. Gratulacje!
Marikita lubi tę wiadomość
03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
sua wrote:Cześć MalPog
Niestety nic, a nic. Minęło już pół roku po laparoskopii więc nie wiem co dalej. W następnym tygodniu mam wizytę u dr Tomaszewskiego. Zapewne poza stosowaniem diety jak monia10291 nic nowego nie usłyszę. Mamy plan podkręcenia owulacji i monitoring póki co. Szukam dalej kto się mną zajmie, jeżeli tutaj nie wypali:)
a jak u Ciebie?? Starania na luzie?sua lubi tę wiadomość
03.2015 - początek starań
Czekamy na efekty -
nick nieaktualnymonia po każdej wizycie wychodzę zła i to dosłownie. Ciągle ten temat diety bez słodyczy, bez pszenicy, nabiału... Staram się tego unikać, ale no nie wierzę, że to mnie blokuje przez tyle lat. Ja biorę wszystko pod uwagę, nawet adopcję. Monia, Ty też jesteś po laparo u dr tak? Powinnam zrobić badania na przeciwciała przeciwplemnikowe - może ja zabijam żołnierzy mojego męża
-
Sua, daj znać co Ci powie, też jestem ciekawa.
Chciałabym, żeby u mnie było na luzie, ale wiesz jak jest Niby staram się nie myśleć, nie kombinować, żeby trafić w owulke, ale się nie da. Póki co planujemy wakacje na wrzesień i jak się nie uda do tego czasu, to będziemy myśleć co dalej.
Teraz sobie pomyślałam, że może też powinnam zrobić to badanie na wrogi śluz... Nigdy tego nie sprawdzałam. Wiesz gdzie to robią w Białym i ile taka "przyjemność" kosztuje? -
sua wrote:monia po każdej wizycie wychodzę zła i to dosłownie. Ciągle ten temat diety bez słodyczy, bez pszenicy, nabiału... Staram się tego unikać, ale no nie wierzę, że to mnie blokuje przez tyle lat. Ja biorę wszystko pod uwagę, nawet adopcję. Monia, Ty też jesteś po laparo u dr tak? Powinnam zrobić badania na przeciwciała przeciwplemnikowe - może ja zabijam żołnierzy mojego męża03.2015 - początek starań
Czekamy na efekty -
Dziewczyny też za mną chodzi myśl żeby to badanie zrobić. Hormony spradzone, anatomia też więc czas sprawdzić inną ewentualność. W diagnostyce to robią za ok 80 zł więc to nie aż taki majątek A dużo wyjaśni03.2015 - początek starań
Czekamy na efekty -
nick nieaktualny
-
Between wrote:Beta 411
-
monia10291 wrote:Dziewczyny też za mną chodzi myśl żeby to badanie zrobić. Hormony spradzone, anatomia też więc czas sprawdzić inną ewentualność. W diagnostyce to robią za ok 80 zł więc to nie aż taki majątek A dużo wyjaśni
-
Ja myślałam właśnie o wymazie. Czytałam, że badania z krwi nie dają pewności, że śluz nie jest wrogi. Podobno w krwi może nie być przeciwciał, a śluz mimo wszystko może wykańczać plemniki. Ale cytuję tylko to co czytałam w internecie... Nie konsultowałam tej informacji z żadnym gin.
-
nick nieaktualny
-
Nie przejmuj się na zapas, to w niczym nie pomoże, a teraz najważniejszy jest dla Ciebie spokój. Powtórzy betę i będzie wszystko jasne. Trzymam kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 10:52