Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja musze małej kupić telefon starzeje 2 gry na Nintendo teścia chce dokupić poduszki to pięknej kapy jaka dostali w zeszłym roku mąż dostanie Blue-Rey Player wiedz ja zbyt wiele nie mam mamie i tacie kupiłam teraz prezenty jak u mnie byli o 16 dojechali do domu i mija chrzestnicy dostał dziś już prezent urodzinowy przy okazji kupiłam jej małej siostrze fajna bluzę koszulkę i getry z spódniczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 17:55
Tt
Córka 2003 Córka 2007 Syn 05.02.2018 -
nick nieaktualnyAkilegna, to super, jeden porzadny pecherzyk jest git! Trzymam kciuki, zeby to byl ten jedyny
Ja w piatek mam kolejna wizyte w KiWu i zobaczymy czy cysta zeszla, a jak nie to moze sie dowiem co dalej...
Z prezentami w tym roku to sama siebie zaskoczylamNa 3 pozostale juz mam pomysly, wiec w sumie mam klopot z glowy. Najgorzej zawsze cos dla brata i taty wymyslec, bo wszystko maja...
Dziewczyny, a macie jakies swoje ulubione seriale? Szukam inspiracji na jesien/zimeJa ze swojej strony moge polecic Homeland, Gra o tron albo Breaking Bad.
Dziewczyny, tak sie zastanawiam zeby moze tez zaczac mierzyc temp. Mozecie mi polecic jakis termometr, ktory kupie tutaj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joasia w każdej aptece dostaniesz taki termometr owulacyjny elektroniczny. Ważne jest, żeby zaznaczyć, że musi mieć 2 miejsca pi przecinku. W aptekach mogą nie mieć na stanie ale zamówią. Ja płaciłam chyba coś około 6€
-
Ja wole rteciowy bo jednak rtęci nie oszukany a elektroniczne jakoś hmmm ja nie mam zaufania nawet jak dziecia mierze to rteciowy lepiej pokazuje niż elektroniczny
Z firmy greatherm ja mam
Wystarczy że powiesz ze chcesz termometr ovulacyjny albo elektryczny albo nie elektryczny hehheWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 20:03
Tt
GERATHERM basal. Ta firma ogólnie słynie z dobrej jakości.
Z serialami to np Downton Abbey jest zacny.
Właśnie skończyłam z mężem nowy sezon Black Mirrors. Ale to specyficzny "serial" kazdy odcinek jest inny ma własną fabułe i kręci się ogólnie rzecz biorąc wokół naszego rozwoju technologicznego i jak wpływa to na relacje międzyludzkie. Nie dla wrażliwych osób niektóre seceny... ekhm. I jak dla mnie to jeszcze MISZCZOSTWEM jest House of cards. Nie oglądamy telewizji za dużo ale filmy i seriale jak najbardziej.
Ostatnio sporo fajnych filmów w kinach.
-
Ja mam elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku... jakbym przeszla na waginalne mierzenie jakos balabym sie rteciowy wsadzac... co do seriali to ja raczej wiele.nie ogladam a jak juz to raczej polskie tasiemce albo niemieckie gzsz... no i teraz ogladam znow po kolei skazanego na śmierć zeby sobie przypomnieć bo pierwszy raz ogladalam nie kazdy odcinek...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
To już nie rtęci w środku tylko coś na hej zamiennik rteciowe chyba wycofali
Ja tam czekam z niecierpliwością na nowe odcinki gry o tron super produkcja trzyma w napięciu nie są się przewidzieć co się wydarzy ale trzeba oglądnąć co najmniej z 5 odcinków żeby zaczaic co i jak polecam książka jest super ale tyle kasy co włożyli w produkcję tego serialu po prostu wymiataTt
Tak tak yo vo innego bo te typowo rteciowe wycofali juz jakis czas temu... ale.mimo wszystko prwniej czuje sie z elektronicznym... moj poki co mnie jeszcze nigdy nie zawiódł odpukac...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
akilegna♥ wrote:
Ah i jeszcze od środy mam brać Progestan 3x2 dowcipnie. Czy aż tak duża dawka jest potrzebna? No i te skutki uboczne mnie przerażają
Miłej niedzieli. Jeśli zajdziesz i normalnie ruszy ci własna produkcja, to będziesz miała naturalną, dużo wyższą dawkę (i też będą skutki uboczne nazywane "objawami ciąży"
-
Bozka wrote:To już nie rtęci w środku tylko coś na hej zamiennik rteciowe chyba wycofali
Ja tam czekam z niecierpliwością na nowe odcinki gry o tron super produkcja trzyma w napięciu nie są się przewidzieć co się wydarzy ale trzeba oglądnąć co najmniej z 5 odcinków żeby zaczaic co i jak polecam książka jest super ale tyle kasy co włożyli w produkcję tego serialu po prostu wymiata
Ja ostatnio kupiłam młodej rtęciowy. Są w obiegu, tylko sprowadzane spoza Eu. Nawet nie wiecie jak się ucieszyłam -
Kinga. wrote:Ja ostatnio kupiłam młodej rtęciowy. Są w obiegu, tylko sprowadzane spoza Eu. Nawet nie wiecie jak się ucieszyłam
Owulacyjny ma zwykły, bo tu dokładność już nie jest tak ważna (chodzi tylko o to by używać tego samego, to wtedy wychwyci skok temp.
Co do seriali to teraz oglądamy lucyfera (lekki i przyjemny), obejrzałam tez homelanda, wikinga,lekarzy (to przed porodem by się)osłuchać ze słownictwem), breaking bed mnie znudził, kroniki chanary), the men on a high castle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 07:50
-
nick nieaktualnyKinga, dostalas moja wiadomosc prywatna: pytalam o materialy na temat endometriozy, pisalas kiedys ze mialas, moglabys mi przeslac?
Mnie breaking bad tez na poczatku znudzil, ale podeszlam do niego po raz drugi za namowa meza i wtedy bardzo sie wciagnelam -
nick nieaktualny
-
joasia1982 wrote:Kinga, dostalas moja wiadomosc prywatna: pytalam o materialy na temat endometriozy, pisalas kiedys ze mialas, moglabys mi przeslac?
Mnie breaking bad tez na poczatku znudzil, ale podeszlam do niego po raz drugi za namowa meza i wtedy bardzo sie wciagnelam
Homeland widziałam oprócz serii z Berlina (pożałowałem kasy) i czekam aż będzie za darmo