Staraczki z Radomia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam miłe wspomnienia z moim Ginem Nycem. Miły, potrafi wytłumaczyć. Moja koleżanka jest przez niego w ciąży Miała PCOS
Nie zamieniłabym go na nikogo innego. Mam do niego zaufanieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:29
czekolada lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na Józefowie polecam dr winter Grzegorz.Prywatnie przyjmuje na Mickiewicza niestety nie wiem ile bierze za wizytę ale w szpitalu zadowolona z niego byłam.
Ja natomiast chciałam zapytać się o ginekolog Woźniak podobno przyjmuje na Focha, jakieś opinie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 11:40
-
heeej Wam. jest tu ktoś jeszcze? ja też z Radomia.
ja byłam ostatnio u Sokołowskiego i jakoś mam niezbyt przyjemne odczucia. t o mój 7 cykl starań - tak na luźno, jutro testuję, a jak nic nie wyjdzie no to jeszcze we wtorek - dzień po spodziewanej @. i tak myślę, że jak teraz się nie uda no to juz pójdę do lekarza porobię badania i zobaczymy co bd z tego. -
Hej dziewczyny. Ja jestem również z okolic Radomia i tam też chodzę do lekarza, do dr Marcina Woźniaka na Focha. Szczerze polecam. z tego co wiem Czekolado, on niechętnie chyba prowadzi ciąże, ale jest dobry, bardzo chwalony w dziedzinie nieplodności. Zabrałam więc wyniki badań i polazłam na wizytę. Wybadał mnie, ma usg (również dopochwowe). Obejrzał wyniki dotychczasowych badań, wyłącznie kilka musiałam powtórzyć. Ja jestem zadowolona. Szczerze. Omawia wyniki badań, mówi o dalszym kierunku leczenia.