Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Wyszlam wlasnie od lekarza. Ten cykl ma bezowulacyjny. Brak cialka zoltego. Endo 7,4 mm. Ten cykl nie byl dla mnie szczesliwy
Przykro mi Rubii. Następny mam nadzieję że bedzie lepszy. Jak bierzesz teraz ovarin to powinno Ci się unormować.Rubii lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Rubii mam takie same myśli. Twoj to 5 cykl mój 8 cs. Im dłużej to trwa tym gorsze myśli przychodzą. Nie łam się bo aż mi się łza zakręciła. Wczoraj miałam histerię z tego tematu i nawet zaczynam myśleć że będę potrzebowała jak tak dalej pójdzie psychologa. Wierzę że ovarin Ci pomoże i unormuje hormony.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Moj to 5cykl po poronieniu. Ogolnie poltorej roku sie staramy no prawie juz dwa lata. Takze troche czasu juz minelo. Czasem mysle co takiego zlego musialam zrobic ze tak musze teraz cierpiec. Los mnie za cos karze widac Taka_Babka nie denerwuj sie u Ciebie za kilka dni beda lepsze wiesci
-
Rubii to faktycznie juz trochę czasu.
Pamietajcie dziewczyny bez owulacji nie ma cienia szansu na baby. Kiedys to się jeszcze łudziłam ale teraz z wiedza o ktora jestem mądrzejsza przez 8 miesiecy wiem gdzie i jak trzeba działać. Dlatego jestem za chodzeniem do lekarzy jak na sraczke i meczenie dupy o badania wyniki tab. Bo przez te 8 miesiecy naprawde udało mi sie wyjsc z wynikami na prostą.
Dziś wierze że się uda jutro już pewnie bedzie spadek nastroju jak temperatura beda sie wahać nastroje.zuzi_c lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
U mnie pierwszy cykl z nadzieją ze cos sie dzieje. I to po lekach i badaniach. Az boje sie jutrzejszego pomiaru.... Jutro lub pojutrze przychodzi paczka z apteki. Suplementy + testy owu i ciazowe. Chcialabym aby z tego. Tylko te ciazowe sie przydaly...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 22:34
-
Cześć dziewczyny, jak nastroje dzisiaj? U mnie słońce za oknem i całkiem przyjemnie.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C