Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny ja mam dzisiaj wizyte bede rozmawiała o drożności stresuje sie trochę ;oPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
U mnie temperatura spadła więc nic z tego nie będzie. Piersi bolą już mniej czyli A dwa dni@ zawita, jajniki kują więc wszystkie objawy wskazują na jedno.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Pogoda mnie wykańcza, w pracy mam 28 st i tylko ciągle się ze mnie leje. Już się wkurzam i zaczynam myśleć jak przedstawić w poniedziałek sprawę żeby bez zająknięcia dostać zwolnienienie. Łapię się też na tym, że robię wszystko z większym lękiem i przestałam być tak wyrywna do wszystkiego. Cały czas czuję się struta i powoli mam wszystko gdzieś.
MałaMi o której wizyta? Będę trzymała kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli Ja wczoraj byłam u tego endokrynologa i od razu podniósł mi dawkę więc chyba dobrze, że tak szybko zareagowałam
Hashimoto, Letrox -
enka90 wrote:Pogoda mnie wykańcza, w pracy mam 28 st i tylko ciągle się ze mnie leje. Już się wkurzam i zaczynam myśleć jak przedstawić w poniedziałek sprawę żeby bez zająknięcia dostać zwolnienienie. Łapię się też na tym, że robię wszystko z większym lękiem i przestałam być tak wyrywna do wszystkiego. Cały czas czuję się struta i powoli mam wszystko gdzieś.
MałaMi o której wizyta? Będę trzymała kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli Ja wczoraj byłam u tego endokrynologa i od razu podniósł mi dawkę więc chyba dobrze, że tak szybko zareagowałam
Przyjmuje od 17-19Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
MałaMi trzymam kciuki za wizytę.
Enka90 nie nakręcaj kochana sobie złego nastroju bo dzidzi to odczuwa.
Rubii nie mam niestety na owu tylko na aplikacji w telefonie. Wczoraj temperatura była 37.05 a dziś 36.87..9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Enka wystarczy ze powiesz ze masz stresujaca prace, ze wiaze sie ona z duzym wysilkiem fizycznym i bardzo dlugo sie staraliscie o dziecko i sie boisz w takiej atmosferze pracowac. Napewno Ci da zwolnienie.
Taka_Babka faktycznie spadla Ci tempka ale to jeszcze nie jest az taki duzy spadek oby jeszcze odbilaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 12:15
-
Witaj wKratke milo nam ze do nas dolaczylas. To przykra sprawa ze Twoj narzeczony ma problem z osiagnieciem orgazmu. To moze on musi sie odprezyc i zrelaksowac bo moze za bardzo sie tym przejmuje ze nie potrafi dojsc. A ginekolog sprawdzal czy masz owulacje? Czy narazie nic nie patrzyl? Ktory masz teraz dc?
-
Jeszcze az tak dlugo to sie nie staracie ale fajnie jak juz znajdziesz jakiegos lekarza to zeby sprawdzil czy owulacja u Ciebie wystepuje bo moze tu byc problem a masz regularne cykle? Jak sprawdzic ze u Ciebie jest ok to potem moze wypadaloby zbadac nasienie narzeczonego.
-
Dzięki dziewczyny. Dzisiaj dodatkowo wkurzyła mnie koleżanka planując kolejny (już drugi w te wakacje) urlop i zostawiając mi wszystko na głowie niekonsultując się ze mną. Teraz pewnych czynności nie mogę robić i jak zostanę sama to nie wiem jak to obejść nie mówiąc jeszcze szefowej o ciąży Chyba niestety po wizycie będę musiała z nią porozmawiać żeby oddelegowała kogoś do pomocy. Tak bardzo boję się zapeszyć...
Hashimoto, Letrox -
Witaj wKratke Kochana ekspresowo to się kawę robi:P Przypuszczam że większość z Nas myślała że to będzie jak pstryknięcie palcami. Wałcz Kochana. Zrób badania tarczycy i prolaktyny bo po tabletkach anty często zaburzone są te hormony.
Enka90 wiem że nie chcesz zapeszyc, ja Ci doradcze że jeśli jeszcze chce troszkę popracować to musisz z szefową po wizycie porozmawiać. A może akurat będzie wyrozumiała i dostaniesz pomoc i zejdzie Ci trochę stresu:)9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C